Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Školenie Laminácia obočia  Kategórie
  • Školenie Laminácia obočia  Kategórie

Školenie Laminácia obočia

Aktuálne trendy síce hlásajú prirodzenosť, ale čo ak vaše obočie nie je dostatočne husté alebo neviete dosiahnuť požadovaný tvar? Vhodná a čoraz obľúbenejšia je laminácia obočia. Na školení sa naučíte ako pomocou laminácie získa obočie udržiavaný a svieži vzhľad a zvýrazní jeho prirodzenú krásu.

85,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 85,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Školenie Laminácia obočia

Dĺžka kurzu : 3 hodiny       

Kontakt: 0911 816 513          

Cena: 85 €

Náplň kurzu:

-          Bezpečnostné a hygienické zásady

-          Technologický postup

-          Indikácie a kontraindikácie

-          Aplikácia

-          Riešenie najčastejších problémov ohľadom aplikácie

-          Starostlivosť po aplikácií

-          Poradenstvo

 

V cene kurzu je občerstvenie + spotrebný materiál s ktorým sa na školení pracuje.

Podmienkou kurzu je zakúpenie štartovacieho balíčka.

Termíny školenia: individuálne, po telefonickom dohovore

Modelky: je potrebné si doniesť

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Štilka s kovovým koncom Hercules

Štilka na vlasy slúži na profesionálne používanie. Jej účelom je natopírovať vlasy a získať tak objem jemných a nepoddajných vlasov. Pomocou štilky budú vlasy upravené a budú držať svoj tvar. Štilka je ukončená kovovým hrotom na ešte lepšie usmernenie a uhladenie vlasov.

Cena 2,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. RA-73 Vodolepky na nechty Spring time

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Flowers inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre celoplošné zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

STZ 1097 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

Kozmetický kufrík Diamond Black

Kozmetický kufrík Diamond je ideálny na prenášanie a uskladnenie kozmetických doplnkov pre mobilné nechtové stylistky, kozmetičky alebo vizážistky. Kufrík má dokonalý dizajn s čiernym kovaním a perfektným organizátorom na laky alebo iné prípravky. Vyrobený z pevnej konštrukcie, skladací s možnosťou vloženia UV/LED lampy, obojstranne otvárateľný s dvomi...

Cena 41,90 €
Viac
Skladom

NR.5D-K126 Vianočné nálepky na nechty 5D

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Skladom

NR.7 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kód: STZ-SJ009

Nálepky na nechty Gold and Black

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Pinzeta na pinčovanie rovná

Špeciálna profesionálna pinzeta slúži na (pinčovanie), dokonalé tvarovanie nechtov, ktoré modelujeme na šablónu. Po odstránení šablóny na vymodelovaný necht pritlačíme ramená pinzety a pomocou pinčovacej pinzety docielíme perfektný tunelový tvar nechtov.

Cena 3,40 €
Viac
Posledné kusy v sklade

STZ 900 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Primavera Manhattan

Snívate o dokonale pastelových nechtoch vyplnených trblietavým leskom pri každom pohybe vašej ruky? Prichádzame s niečím novým! Nepravidelný povrch, rozmanitosť lesklých častíc a veľkolepý efekt, ktorý zaujme každým pohybom ruky. Zahaľte nechty viacrozmernou 3D textúrou a dievčenskou sviežou rozmanitosťou. Ideálne na vytváranie farebných, originálnych...

Cena 4,50 €
Viac
Skladom

Penový pilník 100/180

Penový, kombinovaný pilník na nechty je zložený z jemnejšej (100) a drsnejšej (180) časti. Kombinovaný pilník je vhodný na prípravu prírodných nechtov pred aplikáciou gélu. Vďaka penovej výstelke zabraňuje poraneniu pokožky v okolí nechtových kožtičiek a zaručuje tak dôkladne odmastnenie prírodného nechta.

Cena 1,45 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kazetová odsávačka prachu 80W EXO

Inovatívna bezvrecková odsávačka prachu s veľmi vysokým sacím výkonom slúži na absorbciu prachu, ktorý vzniká pri práci s frézou alebo pilníkom. Odsávačka prachu zaisťuje nielen poriadok na pracovnom stole, ale tiež zabraňuje vdychovaniu prachu, ktorý je škodlivý. Všetky nečistoty idú priamo do špeciálneho filtra a nie na pracovnú plochu, filter je...

Cena 39,90 € Základná cena 45,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Modelážny gél Resistant 15ml

Revolučný, stavebný gél, výnimočný nielen svojim názvom, ale aj obsahom kelímka. Gél má stredne hustú, nadľahčenú, medovú konzistenciu, vďaka ktorej si modeláciu s týmto gélom doslova zamilujete. Výnimočnosť tohto gélu spočíva v jednoduchosti nanášania a jeho najväčším plusom je, že nepáli v lampe. Stavebný gél má jedinečné zloženie, vďaka ktorému máte...

Cena 6,32 € Základná cena 7,90 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Bull Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Med

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni
  • Posledné kusy

NR.024 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Milé nadprirodzené postavičky zasnežená krajinka, snehuliak či vianočný stromček prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade