Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 10,00 € Základná cena 12,50 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
Sada na gélové nechty  Kategórie
  • Sada na gélové nechty  Kategórie

Sada na gélové nechty

Elegantná sada na modeláciu nechtov je určená na predĺženie prírodných nechtov dvomi technikami. Jednou z techník je predĺženie pomocou tipov na nechty. Druhá technika je zameraná na modeláciu nechtov pomocou šablón. V sade nájdete všetky nevyhnutne potrebné pomôcky a materiál na modeláciu v kombinácií s UV lampou.

99,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 99,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Sada na gelove nechty

Obsah balenia:

1x Led Lampa 54|W

1x podkladový gél 15ml

1x modelážny gél 5ml

1x tipy na nechty 100ks

1x lepidlo 3g

1x cleaner 100ml

1x gilotína na nechty

1x šablóny 10ks

1x štetec na gél

1x blok na nechty

1x sada pilníkov 3ks

1x pomarančové drievko

1x buničitá vata 250ks

1x olej na nechty 11ml

3x ozdoby na nechty (skladom)

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kadernícke nožnice Gepard 6,0 Superior Ergo BlackWhite

Kadernícke nožnice značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia skrutka, odľahčené a pohodlné...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

NR.637 Farebný gél Hot Pink

Dokonale namiešaný koktail Karibik neon gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov.  Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

Sada na strihanie vlasov Gepard 10v1

Sada na strihanie vlasov Profi je určená na profesionálne používanie v kaderníctve, ale aj pre začiatočníkov, ktorý sa učia strihať. Sada obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie dokonalého strihu. Nožnice sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaisťuje dlhodobú životnosť, ostrosť a odolnosť. Majú ergonomický dizajn rukovätí, s gumenými...

Cena 33,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Leštička na nechty Jumbo

Udržte svoje prírodné nechty v peknom a upravenom stave pomocou 7-strannej leštičky Jumbo. Leštička je vyrobená z pevnej peny ukončenej na každej strane inou leštiacou plochou. Slúži na odstránenie nežiadúceho zafarbenia, vyrovnáva a vyhladzuje povrch nechtov a dodáva nechtom lesk.

Cena 1,75 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Pink

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich a mierne pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov. Vysoká...

Cena 48,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional B-Dragon

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 10zubov....

Cena 68,00 €
Viac
Skladom

Darčeková sada Christmas Time

Dokonalá Vianočná vôňa vanilkových rožkov a medovníkov vám prinesie dokonalú Vianočnú atmosféru. Sada je vhodná aj ako praktický darček pod stromček alebo ako odmena pre vaše klientky za vernosť. Obsahuje dezinfekciu na ruky, olejček v kabelkovom balení a olejček s kvapátkom pre ešte jednoduchšiu aplikáciu.            

Cena 13,50 €
Viac
Skladom
  • Natural

Štetec na gél Black Nr.4

Štetec Black je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami, nanášanie farebných gélov a francúzskej manikúry. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetiny majú štvorcový tvar, sú vyrobené z prírodných štetín s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom

Vianočné ozdoby - konfety červene

Vychutnajte si nostalgické vianočné a zimné ozdoby na nechty, ktoré prinášajú krásnu atmosféru. Široký sortiment s bohatou ponukou a originálnymi motívmi spestrí každé vianočné zdobenie. Jednoducho sa nanášajú, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Barová stolička Elegance Gold White

Kolekcia barových stoličiek Elegance je bezpochyby tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia luxusné a jedinečné kúsky. Stoličky pôsobia veľmi dominantne a pútajú svojim dizajnom na všetky strany. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom do 7dní

NR. BN1584 Nálepky na nechty Easter

Kolekcia nálepiek Beautiful Easter sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Milky Pink staveb. uv/led gél 3v1/30ml

Milky Pink je modelážny gél namiešaný s dávkou jogurtového koktailu. Gél 3v1 má v sebe vlastnosti trojfázového systému (podklad-stavba-top). Po polymerizácii je veľmi pevný a má veľmi dobrú molekulovú väzbu, takže nie je náchylný na odchlipky, lámanie či štiepenie. Milky Pink gél je pružnejší ako akryl, ale tvrdší ako najtvrdší gél. Tvrdne do 5sec.

Cena 15,20 € Základná cena 19,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

NR. PRO053 Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,50 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Štetec na nechty Krystal Oval Nr.6

Exkluzívny štetec Krystal je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 6,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. BD081 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kozmetická lampa MOON white

Profesionálna kozmetická LED lampa MOON poskytuje dokonalé osvetlenie bez tieňov. Svietidlo je možné nastaviť do mnohých polôh vďaka nastaviteľnej výške stojana (135-188 cm), čo zaručuje maximálny komfort práce. Pohyblivá hlava lampy umožňuje otáčanie o 360 stupňov, čo umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie polohy osvetlenia. Predĺžená oblúkovitá hlava...

Cena 175,00 €
Viac
skladom do 3 dni