Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.
Avatar Marta H.
23.11.2023
4.004.004.004.004.00
Slabiny:
odtieň laku 75 nie je taký ako bol na obrázku v ponuke

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožlknutím.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
Ultrazvuková žehlička na ozdravenie vlasu   Žehličky na vlasy
  • Ultrazvuková žehlička na ozdravenie vlasu   Žehličky na vlasy

Ultrazvuková žehlička na ozdravenie vlasu

Nová revolúcia vo vlasovej kráse prichádza! Ultrazvuková žehlička na vlasy nie je klasická tepelná vlasová žehlička ani prístroj na vyrovnávanie vlasov. Je to zariadenie s modernou technológiou budúcnosti. Ultrazvuková žehlička je ideálna pre zapracovanie hĺbkovo pôsobiacich vlasových kúr a pre vnútorné a povrchové ozdravenie vlasov. Vhodná i na botox na vlasy.

125,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 125,00 €

S DPH
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
Množstvo
Vypredané

  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Ultrazvuková žehlička na vlasy

Popis:

· Výkon 25 - 45 W
· 220 V
· Ultrazvuková frekvencia: 28500 krát / sekundu
· Infračervená vlnová dĺžka: 690 nm

Zaistí až o 60% lepšiu absorpciu výživy a farby, uhladí vlasové šupinky. Získate tak krásne, lesklé a elastické vlasy s krásnou prirodzenou farbou. Ultrazvuková žehlička na vlasy nie je klasická tepelná vlasová žehlička ani prístroj na vyrovnávanie vlasov. Je to zariadenie s modernou technológiou budúcnosti, ktoré zožalo veľký úspech po celom svete.

Ultrazvuková žehlička na vlasy sa používa na zdravé aj poškodené, mokré i suché vlasy a je vhodná ako na keratínovú liečbu vlasov tak i na liečbu botoxom.

Spojením práce ultrazvukovej žehličky s vhodnými produktami docielite:

· Urýchlenie pôsobenia kúry
. Výživu vlasov zvnútra
· Urýchlenie obnovenie a rekonštrukciu poškodených vlasov
· Omladenie a oživenie farbených vlasov
· Obmedzenie vypadávania vlasov
· Vytvorenie zdravších, lesklejšie, jemnejších a uhladenejších vlasov

Nemáte istotu či aplikovaná farba bola kvalitná? Použite tento revolučný prístroj a nenechajte nič na náhodu.

Spôsob použitia:

REGENERAČNÁ KÚRA - podporujúca životnosť farby

Vykonávajte v deň farbenie, melírovania vlasov.

1. Umyte vlasy šampónom a potom použite vybraný druh ošetrenia

    ( ľubovolný zábal na vlasy Botox, Brazil keratin za studena, infúzia, powerdose...)

2. Vlasy vysušte uterákom.

3. Vlasy rozdeľte do niekoľkých častí pre jednoduchšie žehlenie a prežehlite všetky vlasy ultrazvukovou žehličkou. Každý prameň prežehlite 3 až 5x. Potom nechajte prípravok vo vlasoch pôsobiť ešte10 minút. Neoplachujte!

4. Vlasy upravte bežným spôsobom.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY:

1. PREČO BOL TENTO NÁSTROJ VYROBENÝ?


Nevýhody olejových kúr a farbenie vlasov sú známe. Absorpcie oleja alebo pigmentu nie vždy kompletný a tak sa vlasové kutikuly nie vždy kompletne uzavrú. To spôsobuje, že vlasy nevyzerajú lesklé a hebké. Zahrievanie vlasu vždy určitým spôsobom poškodzuje vlas. Pôsobením tepla sa vlasové kutikuly rozširujú následkom čoho dochádza k strate hydratácie vlasu a vlasových proteínov. Pomocou tejto žehličky je absorpcia kúry vyššia o 40 až 60%.

2. NA AKOM PRINCÍPE FUNGUJE DLHÝ INFRAČERVENÝ LÚČ?

V nemocnici používajú doktori infračervené lúče na doliečenie zranenia s perfektným efektom a bez pocitu bolesti. U ultrazvukovej žehličky sa používajú infračervené lúče na vyliečenie zničených vlasových vlákien a stimuláciu recyklácie krvi vo vlasových končekoch tak, aby vlas bol zdravší a viac vyživený. Elementárne aminokyseliny sa vytvárajú z ambipolárného svetla 68000 Hz (vlnová dĺžka 68000) a vlasového proteínu pri pôsobení. Vzniká tak nové amino-spojenie ktoré obnovuje elasticitu vlasového vlákna. Vlas tak vyzerá opäť krásne zdravý, lesklý a ohybný.

3. AKO FUNGUJE ULTRAZVUK?

Molekula vody existuje v troch skupenstvách: pevnom (pod 0 ° C), kvapalnom (za normálnej teploty), plynnom (nad 100 ° C). Zariadenie s vibrujúcimi magnetickými vlnami môže vodu zmeniť do plynného skupenstva priamo a zmeniť štruktúru molekúl pri normálnej teplote. Pomocou dynamických magnetických vibrácií 36000 krát za sekundu ultramikromolekuly vody a proteínu alebo iné výživy prenikajú priamo do kortexu (vlasového jadra).

4. AKO FUNGUJE INFRAČERVENÉ ŽIARENIE A ULTRAZVUKOVÉ VLNY dohromady?

S ultrazvukovými vlnami sú výživa a pigmenty vstrebávané do vlasu efektívnejšie s pomocou dlhých infračervených lúčov. Poškodené vlasové vlákno obnovené okamžite. Vyživuje tak vlas zvnútra a reparuje zvonku, čo zaistí nielen zvýšenú elasticitu a prevenciu pred lámaním vlasových končekov ale aj lepšiu a rýchlejšiu absorpciu výživy a pigmentu do vlasov.

5. AKO DLHO KÚRA VYDRŽÍ?

Asi 1 - 2 mesiace. Proteín je obnovený, elasticita vlasov je rozšírená a výživa alebo farebný pigment je absorbovaný efektívnejšie bez zahrievania vlasu a bez poškodenia vlasového vlákna.

Za zažehlenie zvolenej kúry si  v salóne  nechajte zaplatiť od 2€ - 5€

Detaily produktu
0

Sledujte nás na Facebooku