Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W
  • Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W
  • Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W
  • Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W
  • Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W

Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W

Brúska na nechty DM-202 je presná a výkonná brúska určená na manikúru a pedikúru s výbornými ergonomickými vlastnosťami. Slúži k rýchlej, pohodlnej a bezpečnej úprave prírodných, gélových či akrylových nechtov. Výmena fréz je bezproblémová vďaka mechanizmu „twist-lock“. Ďalšou výhodou je držiak a stojan na rukoväť brúsky, kde ju môžete odložiť, keď sa nepoužíva. Držiak sa dá jednoducho demontovať. Výkon je možné regulovať gombíkom na zariadení alebo pedálom, ktorý je súčasťou balenia.

54,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 41,90 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Hlavné výhody elektrickej brúsky DM-202 65W

• výkonná a tichá

• je vhodná pre rýchlu a pohodlnú úpravu prírodných, gélových a akrylových nechtov

• vhodná pre manikúru i pedikúru

• výborné ergonomické vlastnosti • obojstranné otáčanie - pravý alebo ľavý chod

• Twist-lock rukoväť

• možnosť regulácie rýchlosti otáčok ručne alebo nohou (nožné ovládanie)

• jednoduchá výmena nadstavcov Technické špecifikácie:

• Napätie: 220 - 240V / 50-60Hz • Max. výkon: 65W

• Rýchlosť: 0-30000 ot/min • Smer otáčania: obojstranné - pravý a ľavý chod

• Rozmery: 15cmx13cmx10cm (dĺžka - šírka - výška)

Balenie obsahuje:

1x Brúska DM-202

1x Rukoväť brúsky - Twist-lock

1x Nožný pedál

1x Držiak na rukoväť

1x Stojan na rukoväť

1x Sada nadstavcov

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Barová stolička Detail Velur Med Gold Kvadrat

Barová stolička Detail je praktická a elegantná stolička, ktorá sa vyznačuje moderným a nadčasovým dizajnom. Je vyrobená z pevnej, chrómovanej konštrukcie s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky je v tvare štvorca, poťah vyrobený z kvalitného, zamatového velúru s jednoduchou údržbou a čistením.

Cena 175,00 €
Viac
skladom do 7 dni
  • Posledné kusy

Prírodný vosk na depiláciu v plechovke 400ml

Vysoko kvalitný depilačný vosk je určený pre veľmi citlivú pokožku. Má krémovú konzistenciu, ideálny pre jemnú depiláciu, vhodný pre všetky typy pokožky. Vynikajúca priľnavosť, bez parfémov s doplnkami prírodnej živice s ihličnanu, ktorá má zvláčňujúce a protizápalové vlastnosti.

Cena 10,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Trsové mihalnice Nesura 9mm

100% HIGH QUALITY! Trsové mihalnice Nesura sú vysokokvalitné, veľmi prirodzené mihalnice, ktoré slúžia na zahustenie a predĺženie prírodných rias. Mihalnice sú jemné, ľahké, okom nepostrehnuteľné a poskytujú vysoký komfort pri nosení. Každý trs je zložený z 10rias o hrúbke 0,10mm a dĺžke 9mm. V balení je 60 kusov trsov.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Poly Gél PINK

Prvý gél svojho druhu s týmto zložením. Ideálny na modeláciu nechtov na  šablóny. Na predĺženie prírodného nechta bez použitia tipov a lepidla. Vykazujúci vlastnosti akrylu, bez chemického zápachu, bez záťaže na nechty s maximálnou pružnosťou. Rýchla práca, bez nežiadúceho pálenia nechtového lôžka. Ideálny na použitie s dual systém formami. Hypoalergénne...

Cena 10,80 € Základná cena 13,50 €
Viac
Skladom

NR. A588 Nálepky na nechty Prestige

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,70 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Hrot na miešanie gélov

Hrot slúži na rozmiešavanie gélov, lakov a iných prípravkov, ktoré sa používajú v nechtovom štúdiu a kozmetike. Je to vynikajúca pomôcka, ktorá zjednodušuje a uľahčuje prácu. Jeho výhoda spočíva v tom, že je možné ho po aplikácií utrieť cleanerom (čističom gélu), v prípade nelepivých prípravkov umyť. Hrot je ideálny na niekoľkonásobné používanie, šetrí...

Cena 1,95 €
Viac
Vypredané

Kozmetický kufrík XXL Unicorn

Kozmetický kufrík s dvojitým odnímateľným dnom je veľmi priestranný, ideálny na prenášanie a uskladnenie kozmetických doplnkov pre mobilné nechtové stylistky, kozmetičky alebo vizážistky. Kufrík má dokonalý dizajn s holografickým efektom a perfektným organizátorom na laky alebo iné prípravky. Vyrobený z pevnej konštrukcie, skladací s možnosťou vloženia...

Cena 62,90 €
Viac
Skladom

Kód: 2

Nr.2 Spider gel - zlaty

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Multi

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich a mierne pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov. Vysoká...

Cena 48,00 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Grafit

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR. RA-76 Vodolepky na nechty Spring time

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Flowers inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre celoplošné zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Sapphire Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Med

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Kód: Spring time STZ 835

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Dámsky cop z kanekalonu - hnedy I.

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 12 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom

Nr.STZ-C007 Beautiful Flower Fiolet

Krásna, jarná kolekcia Beautiful Flower sa nesie v znamení krásnych farieb a motívov s jarnou tematikou. Hlavným symbolom tejto kolekcie bol kvet, ako symbol lásky a úcty, ktorý sprevádza celú jarnú kolekciu v tých najkrajších podobách. Očaria vás motívy pripomínajúce lúku rozkvitnutých jarných kvetov. Táto kolekcia vás očarí a určite neunikne vašej...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom