Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Gélová sada na nechty Poly gel  Kategórie
  • Gélová sada na nechty Poly gel  Kategórie

Gélová sada na nechty Poly gel

Sada na nechty Poly gel je určená na predĺženie prírodných nechtov pomocou dual system foriem. Sada obsahuje základné pomôcky a materiál na modeláciu v kombinácií s výkonnou LED lampou. Sada na modeláciu nechtov poskytuje maximálny komfort pri práci.

49,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 49,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Sada na gelove nechty

Sada obsahuje:

- 1 x LED lampa 48W

- 1 x Poly gel 15ml

- 1 x Base gel 5ml

- 1 x Liquid 100ml

- 1 x Ultrabond 5ml

- 1 x Olejček na nechty 5ml

- 1 x Dual system form 10ks

- 1 x Pilník na nechty

- 1 x Štetec na poly gel

- 1 x Blok na nechty

- 1 x Kefka

- 1 x Pomarančové drievko

- 1 x Nádobka na liquid

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

NR. SW-CS116 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,50 €
Viac
Vypredané

The Pastels Great Anita 2410

Farebné gély The Pastels Great sme navrhli pre rýchlu, salónovú prácu a vďaka dokonalej pigmentácií je nanášanie doslova zážitkom. Gély majú perfektnú kryciu schopnosť, výbornú konzistenciu s veľmi rýchlou a jednoduchou aplikáciou. Farebné gély The Pastels Great stačí naniesť v jednej vrstve pre perfektné výsledky. Určené na profesionálnu prácu s dôrazom...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Professional King Gold

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Superior Diamond Blue

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S420, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 35,00 €
Viac
Skladom

NR. F931 Nálepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,10 €
Viac
Skladom

Kozmetický vozík Alechandro

Kozmetický vozík Alechandro je určený na odkladanie prípravkov a pomôcok v kozmetických a tetovacích štúdiách. Stolík disponuje jednou zásuvkou a dvomi poličkami. Stolík je stabilný, ľahko sa pohybuje pomocou koliesok, vyrobený z MDF dosky, odolný voči mechanickému poškodeniu a poškriabaniu. Maximálna nosnosť 30kg.

Cena 175,00 €
Viac
skladom do 7 dni

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Sapphire

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

NR. BN1580 Nálepky na nechty Easter

Kolekcia nálepiek Beautiful Easter sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Superior Alba Red

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 67,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

NR. BN2417 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,60 €
Viac
Vypredané

Trsové mihalnice Nesura 10mm

100% HIGH QUALITY! Trsové mihalnice Nesura sú vysokokvalitné, veľmi prirodzené mihalnice, ktoré slúžia na zahustenie a predĺženie prírodných rias. Mihalnice sú jemné, ľahké, okom nepostrehnuteľné a poskytujú vysoký komfort pri nosení. Každý trs je zložený z 10rias o hrúbke 0,10mm a dĺžke 10mm. V balení je 60 kusov trsov.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

nr.8 Vločky na nechty Tyrkys Multi

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice pre ľavákov Gepard Superior Gold 6,0

Kadernícke nožnice pre ľavákov značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov a mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej nerezovej ocele S440, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná...

Cena 54,00 €
Viac
Skladom

Trsové mihalnice Nesura 12mm

100% HIGH QUALITY! Trsové mihalnice Nesura sú vysokokvalitné, veľmi prirodzené mihalnice, ktoré slúžia na zahustenie a predĺženie prírodných rias. Mihalnice sú jemné, ľahké, okom nepostrehnuteľné a poskytujú vysoký komfort pri nosení. Každý trs je zložený z 10rias o hrúbke 0,10mm a dĺžke 12mm. V balení je 60 kusov trsov.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Velvet Zamat - bez výpotku 10ml

BEZ VÝPOTKU! Velvet Matt je ukončovací UV/LED gél na vytvorenie nádherného zamatového povrchu. Vďaka svojej redšej konzistencie zaručuje komfortné nanášanie po celej dĺžke nechtov. Zabezpečuje rovnomerné matovanie, vhodný na všetky typy gélov bez yellow efektu. Velvet Matt dodá nechtom neodolateľný dymový podtón luxusu a elegancie.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom

Silikónový štetec na zalešťovanie práškov

Silikónový štetec slúži na techniku zalešťovania práškov do gélu, nanášanie a modeláciu gélu, tvarovanie smile oblúčika pri francúzskej manikúre. Mäkký silikónový hrot je vyrobený z gumeného materiálu, jednoducho sa udržiava a dá sa očistiť čističom gélu. Štetec ma krásny lesklý medený dizajn s kryštálikmi.

Cena 4,50 €
Viac
Skladom