Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Kreslo do kaderníctva Karmen Silver
  • Kreslo do kaderníctva Karmen Silver
  • Kreslo do kaderníctva Karmen Silver
  • Kreslo do kaderníctva Karmen Silver
  • Kreslo do kaderníctva Karmen Silver

Kreslo do kaderníctva Karmen Silver

Kadernícke kreslo Karmen poskytuje maximálne pohodlie a komfort pri vykonávaní kaderníckych úkonov. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, základňa je chrómová.

370,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 370,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Kadernícke kreslo

Rozmery:

- šírka sedadla: 47 cm,

- hĺbka sedadla: 44 cm,

- výška operadla kresla: 44 cm,

- minimálna výška kresla: 43 cm,

- maximálna výška kresla: 57 cm,

- uhlopriečka základne: 64 cm,

Hmotnosť: 26 kg

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kadernícke kreslo Milady s podnožkou

Kadernícke kreslo Milady je luxusné kreslo s mimoriadne pevnou konštrukciou. Ideálne na kadernícke služby s vysokým komfortom pre zákazníkov. Kreslo má veľmi pevnú konštrukciu, hydraulické nastavenie výšky sedadla, dokonalý dizajn so zlatými doplnkami, poťah eko koža.

Cena 520,00 €
Viac
skladom do 7dni

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Oldi

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 75,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Ohrievač depilačných voskov PINKY 40W

Ohrievač depilačných voskov PINKY je prístroj, ktorý slúži na zohrievanie voskov typu roll-on s objemom 100ml. Ergonomicky tvarovaný s jednoduchým ovládaním, pohodlný v ruke, ľahký, kontrolka signalizujúca zohriatie depilačného vosku, ideálny na domáce používanie.

Cena 10,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kadernícke prestrihávacie nožnice Gepard Classic 5,5 Blakos

Kadernícke prestrihávacie nožnice sú špeciálne vyrobené tak, aby tvarovo aj cenovo vyhovovali začiatočníkom, ktorým uľahčia prácu. Strihacie ostrie, vysokej kvality, spĺňa požiadavky popredných kaderníkov. Nožnice skvele padnú do ruky, ich špeciálny tvar predchádza chronickej bolesti a zápalu šliach. Nastaviteľná skrutka umožňuje presné ladenie, nožnice...

Cena 35,00 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Dragon 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 125,00 €
Viac
Skladom

Kreslo do kaderníctva Lara Black

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 390,00 €
Viac
Skladom do 7 dni
  • Vypredané

Teplovzdušný sterilizátor na nástroje 1000W

Teplovzdušný sterilizátor slúži na dezinfekciu nástrojov v kozmetike, manikúre, pedikúre, kaderníctve, zdravotníckych a iných zariadeniach, kde sa prichádza do styku s kožou. Využíva teplotu až 250°C na ničenie baktérií a vírusov. Suchá sterilizácia horúcim vzduchom zabíja baktérie bez vlhkosti a netupí nástroje. Sterilizačný priestor teplovzdušného...

Cena 89,95 €
Viac
Vypredané

Vianočné ozdoby - konfety červene

Vychutnajte si nostalgické vianočné a zimné ozdoby na nechty, ktoré prinášajú krásnu atmosféru. Široký sortiment s bohatou ponukou a originálnymi motívmi spestrí každé vianočné zdobenie. Jednoducho sa nanášajú, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Mima melír

Cvičná hlava Mima je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov 53cm.

Cena 49,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional King

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kreslo do kaderníctva Lara Black s podnožkou

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 420,00 €
Viac
Skladom do 7 dni
  • Posledné kusy

Kazeta s líčidlami Beautiful

Kazeta s líčidlami slúži na vytvorenie dokonalého make-upu. Líčidlá sú zabalené v praktickom obale, čím sa zabraňuje ich poškodeniu a znehodnoteniu. Ideálna na cesty. Vhodná aj ako darček.

Cena 35,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Exkluzívny stojan na štetce GOLD

Stojan na odkladanie pomôcok je štýlový, praktický, účelný, vyvinutý pre tých najnáročnejších zákazníkov. Stojan je umiestnený na troch stabilných nožičkách, je pevný s jednoduchou manipuláciou a skladovaním. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že stojan vynikne ako šperk na každom pracovnom stole.

Cena 11,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: STZ827

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,50 €
Viac
Vypredané

Kód: STZ-CS063

Nálepky na nechty Prestige Black and White

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,10 €
Viac
Skladom