Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Kreslo do kaderníctva Arman Silver
  • Kreslo do kaderníctva Arman Silver
  • Kreslo do kaderníctva Arman Silver
  • Kreslo do kaderníctva Arman Silver
  • Kreslo do kaderníctva Arman Silver

Kreslo do kaderníctva Arman Silver

Kadernícke kreslo Arman kombinuje fenomenálny štýl s jednoduchým a funkčným riešením. Robúsny dizajn a chrómové podrúčky dodávajú tomuto kresielku dokonalý šmrnc. Kreslo disponuje hydraulicky nastaviteľnou výškou sedadla, čalúnenie je vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, základňa je chrómová.

399,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 399,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Kadernícke kreslo

Rozmery:

- šírka sedadla: 50 cm,

- hĺbka sedadla: 45 cm,

- výška operadla kresla: 44 cm,

- minimálna výška kresla: 48 cm,

- maximálna výška kresla: 60 cm,

- uhlopriečka základne: 70 cm,

Hmotnosť: 22 kg

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

Vosk na brazílsku depiláciu Brazilian BLACK

POUŽITIE BEZ PÁSIKOV !! Elastický, čierny vosk na brazílsku depiláciu má redšiu konzistenciu a je určený aj na tvrdšie chĺpky. Je vhodný pre všetky typy pokožky, predovšetkým na depiláciu intímnych partií. S voskom sa depiluje veľmi rýchlo a jednoducho, po depilácií nezostanú zvyšky lepkavého vosku na pokožke  a depilácia je menej bolestivá. 

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

Štetec na gél Black Nr. 6

Štetec Black je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetiny majú štvorcový tvar, sú vyrobené z prírodných štetín s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec na prach Rybka Multi Mini

Štetec v tvare rybky slúži na oprašovanie prachu z nechtov, ktorý sa vytvoril počas pilovania gélu alebo akrylu, tiež na oprášenie nechtov od trblietavých práškov pri zdobení. Výnimočne mäkké štetiny sú jemné na pokožku a majú relaxačné účinky. Štetec je jednoducho skladovateľný, dĺžka štetca je 8cm, dĺžka štetín je 2,5cm.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

NR. A600 Nálepky na nechty Prestige

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,70 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Dámsky cop z kanekalonu - hnedy I.

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 12 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Značka: CN nails

NR. 804 Farebný gél Star Pink

Nádherné dominantné odtiene farebných gélov zvýraznia vašu ženskosť a vytvoria dokonalú súhru s nadčasovou eleganciou. Paleta dynamických farieb vám zabezpečí dokonalé zdobenie nechtov a úžasné vizuálne efekty. Farebné uv gély majú stredne hustú konzistenciu a dobré samovyrovnávacie schopnosti, sú pružné a veľmi odolné voči nárazom. Vyvinuté pre maximálny...

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Vypredané

NR. A1583 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Silvero Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 89,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Podložka pod ruky na manikúru biela

Manikérska podložka na ruky pre zákazníčku zaručuje maximálne pohodlie v primeranej pracovnej výške, ľahko sa čistí a dezinfikuje. Podložka je vyrobená z kvalitnej ekologickej kože odolnej voči šúpaniu a poškriabaniu, podložka sa nešmýka, nožičky sú chrómové. Rozmer: dĺžka 40cm, šírka 15cm, výška 12cm.

Cena 49,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Nr.F943 Beautiful Flower

Krásna, jarná kolekcia Beautiful Flower sa nesie v znamení krásnych farieb a motívov s jarnou tematikou. Hlavným symbolom tejto kolekcie bol kvet, ako symbol lásky a úcty, ktorý sprevádza celú jarnú kolekciu v tých najkrajších podobách. Očaria vás motívy pripomínajúce lúku rozkvitnutých jarných kvetov. Táto kolekcia vás očarí a určite neunikne vašej...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kód: Spring time BN 1772

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,75 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Eye 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 130,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Halloween bat - netopier

Čoraz viac populárnejšie halloween ozdoby na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli dizajnéri z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe netradičných ozdôb ako sú tekvice, pavúky, bosorky, netopiere a zábava sa môže začať.

Cena 2,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: 2,9cm

2,9cm Klip na vytvorenie C oblúku

Špeciálne kovové klipy slúžia na pinčovanie – dokonalé tvarovanie nechtov, ktoré modelujeme na šablóny. Pomocou dvoch svoriek, ktoré sa pritlačia po oboch stranách vymodelovaných nechtov dosiahnete perfektný tunelový tvar. Klipy je možné dezinfikovať a opätovne používať, pohodlné a praktické, zabezpečujú dokonalý tvar nechta. Dĺžka 2,9cm.

Cena 1,55 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Vzorkovník na gély Master natúr 120

Vzorkovník vejárovitého typu na stojane Master disponuje až 120-timi vzorkovými plôškami na natretie farebného odtieňu. Stojan je veľmi dobre organizačne riešený a slúži na sprehľadnenie farebnej škály zdobiaceho materiálu. Tipy majú rovný tvar s vynikajúcou kĺzavou schopnosťou (nezanecháva mapy), nemení odtieň farebného gélu, laku. Vyrobený z veľmi...

Cena 14,50 €
Viac
Vypredané

NR.1 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom