Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Znížená cena
Rubber base Balet 10ml  Kategórie
  • Rubber base Balet 10ml  Kategórie
  • Rubber base Balet 10ml  Kategórie
  • Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10mlCN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

11,50 €
9,20 € Zľava 20%

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 9,20 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
(5/5) z 1 hodnotení(ia)
Čítať recenziu
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Rubber gel -  podkladový gél na nechty  Balet

Vhodný na modeláciu nechtov technikou gél laku aj modelážneho gélu.

 Rubber Base – podkladová báza

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje maximálnu pevnosť, extrémnu pružnosť a dlhotrvajúcu modeláciu bez odchlipkov. Bázy nájdete v štyroch NUDE odtieňoch Baby Pink, Balet, Natural Nude a Ivory, ktorý boli farebne vyvinuté z dôrazom na prirodzenú ženskosť. Rubber báza je pigmentovaná s krycou schopnosťou – ide o kamuflážnu bázu, ktorá zakryje nedokonalosti na nechtovom lôžku a opticky ho predĺži. Vďaka svojej stredne hustej konzistencií sa nerozlieva a je samonivelačná. Rubber Base gél je určený ako podklad pre modeláciu nechtov všetkými technikami na tipy, šablóny, dual formy, ale aj na prírodné nechty ako gél lak. Prírodné nechty nezaťažujú a pri aplikácií na prírodné nechty je možné ich ľahko odstrániť pomocou Removeru.

Vlastnosti:

·         stredne hustá konzistencia

·         elastická kaučuková konzistencia

·         kamuflážna, krycia farba

·         kryje nedokonalosti nechtového lôžka

·         opticky predlžuje nechtové lôžko

·         jednoduchá aplikácia pomocou štetca

·         maximálna 100% priľnavosť

·         nezateká k nechtovému lôžku

·         samonivelačná

·         vyplňuje nerovnosti a vyrovnáva povrch nechta

·         určená pod gélový aj gél lakový systém

·         ľahké odstránenie pomocou Removeru

Aplikácia: Prírodný necht pripravte na modeláciu. Zatlačte a upravte nechtovú kožtičku. Jemne, ale dôkladne obrúste povrch nechta blokom a očistite cleanerom. Naneste na necht Ultrabond a vložte do lampy na pár sekúnd. Následne naneste na prírodný necht po celej dĺžke podkladovú bázu a vložte do UV lampy na 120 sec./LED lampy na 30-60sec. V prípade zintenzívnenia farby môžete naniesť aj 2 vrstvy. Po vytvrdnutí neodstraňujte výpotok a pokračujte ako obvykle.

Obsah: 10ml

Naše práce a produkty, nájdete v salóne Evelynstyle v Žiline.

Detaily produktu

 Recenzie (1) - Moderovanie recenzie  

Rubber Base Balet
Nahlásiť zneužitie

Výborný podkladový gél, krásna farba, doporučujem.

Autor: Vladimíra N. na 19.02.2024
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Futeral 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 125,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.21 Jesenne vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb, ktoré nám jeseň prináša. Podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,75 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Cvičná kadernícka hlava Monica 100% Natur hair

Cvičná kadernícka hlava Monica má 100% prírodné vlasy a je možné ju použiť na skúšku účesov, drdolov, zapletanie braid copíkov ale aj sušenie, žehlenie, natáčanie a farbenie vlasov. Súčasťou balenia je aj držiak na upevnenie hlavy. Dĺžka vlasov: 55cm, farba vlasov: hnedá. Ideálna na učňovské skúšky, školenia a súťaže.

Cena 66,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Gepard 5,5 Superior Black

Kadernícke nožnice značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Vianočné ozdoby - konfety strieborne

Vychutnajte si nostalgické vianočné a zimné ozdoby na nechty, ktoré prinášajú krásnu atmosféru. Široký sortiment s bohatou ponukou a originálnymi motívmi spestrí každé vianočné zdobenie. Jednoducho sa nanášajú, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Sklenené vlákno na nechty 1m

Fiberglass vlákno je tenké sklenené vlákno, ktorého časti sú prepojené a vytvárajú niečo ako pavučinu. Ide o skvelý inovatívny spôsob ako predĺžiť a spevniť nechty bez použitia tipov a šablóny. Dokonca je vhodné aj v prípade ak vám necht praskne. Nechty predĺžené pomocou skleneného vlákna sú stabilnejšie, pevnejšie a nepukajú.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom

Kód: STZ-C024 White

Nálepky na nechty srdiečka Big White Heart

Samolepky na nechty v podobe srdiečok sú jednoduchým a rýchlym spôsobom pre mimoriadne krásny a romantický dizajn. Aplikácia samolepiacich nálepiek na nechty poskytuje nekonečné možnosti na vytvorenie dokonalého Valentínskeho zdobenia. Nálepky majú vysokú lepivú schopnosť, jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.28 Nálepky na nechty Prestige Process

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,10 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Vypredané

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Classic Diamond Pink

Kadernícke nožnice značky Wolf Classic sú určené pre začínajúcich kaderníkov a patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní,...

Cena 45,00 €
Viac
Vypredané

nr.9 Vločky na nechty Gold Multi

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Velvet Zamat - bez výpotku 10ml

BEZ VÝPOTKU! Velvet Matt je ukončovací UV/LED gél na vytvorenie nádherného zamatového povrchu. Vďaka svojej redšej konzistencie zaručuje komfortné nanášanie po celej dĺžke nechtov. Zabezpečuje rovnomerné matovanie, vhodný na všetky typy gélov bez yellow efektu. Velvet Matt dodá nechtom neodolateľný dymový podtón luxusu a elegancie.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc 5,5 Gepard + britva + opasok

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Sada perfektne vyvážených nožníc s profilovaním v štýle ofsetu, vďaka čomu sú pohodlnejšie v ruke. Nožničky veľkosti 5,5 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú brúsené laserom s ostrou...

Cena 49,90 €
Viac
Skladom

Jesenné listy nr.9

Máte radi netradičné kúsky zamerané na originalitu a výnimočný nechtový dizajn? Jesenné konfety v podobe padajúcich listov vám prinesú nové nápady s ktorými vytvoríte naozaj neobyčajné kúsky. Konfety sú vyrobené z veľmi jemného materiálu s dokonalou priľnavosťou, v rôznych uhloch svetla menia farbu, nevytvárajú na nechtoch hrbolky, neodchlipujú sa,...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Eye 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 130,00 €
Viac
Skladom

Kód: Graphite

Značka: Nikk Molé

Farba na obočie a riasy Nikk Molé grafitová

Farby na obočie a riasy Nikk Molé sú určené na profesionálne farbenie obočia a rias s dokonale krásnym výsledkom prirodzeného a dlhotrvajúceho efektu. Farby vďaka obsahu keratínu a kyseliny hyalurónovej poskytujú maximálnu starostlivosť o obočie a mihalnice počas samotného farbenia. Vďaka tomu je vylúčený akýkoľvek škodlivý vplyv farby na kožu či chĺpky....

Cena 9,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Značka: CN nails

Rubber base Ivory 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty. Rubber gél je IDEÁLNY aj na prírodné nechty s jednoduchým odstránením s...

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Vypredané