Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Sada na akrylové nechty Alica  Kategórie
  • Sada na akrylové nechty Alica  Kategórie

Sada na akrylové nechty Alica

Sada na nechty Alica je ideálna na modeláciu nechtov akrylovou metódou pomocou šablón. Pri tejto metóde nepotrebujete UV lampu pretože materiál, ktorý vznikne spojením akrylového prášku a tekutiny liquid schne vzduchom. Obsahuje základné pomôcky, ktoré potrebujete na predĺženie nechtov. Jednoduchá a rýchla aplikácia, vhodné aj pre začiatočníkov.

39,40 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 39,40 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Akrylová sada na nechty

Sada obsahuje:

1x štetec

1x šablóny na nechty 100ks

1x akrylový prášok clear 30g

1x primer na nechty 15ml

1x acrylic liquid 100ml

1x nádobka

1x sada pilníkov zebra 80/80 3ks

1x blok

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Superior Diamond Pink

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S420, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 35,00 €
Viac
Skladom

Sada štetcov na zdobenie Adria

Sada štetcov Melinda je ideálna na zdobenie nechtov rôznymi technikami, nanášanie farebného gélu a tvarovanie francúzskej manikúry. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov, pružné s rôznymi zakončeniami, tvarom a dĺžkou. Rúčka štetcov je vyrobená z dreva, štetce sú ľahké s jednoduchým úchopom a držaním v ruke.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Cappucino

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Kozmetická stolička Amanda White

Kozmetická stolička Amanda je navrhnutá v krásnom bielo-zlatom dizajne. Ergonomický tvar sedadla osadeného na mobilnej päťhviezdičkovej základni vám umožní správne držanie tela a výrazne zvýši komfort pri práci. Taburetka má systém výškového nastavenia a je krásnym, štýlovým a moderným kusom nábytku, ktorý vynikne v každom interiéri.

Cena 105,00 €
Viac
skladom do 7dni
  • Posledné kusy

Kozmetický kufrík s líčidlami

Kozmetický kufrík s líčidlami obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie dokonalého make-upu. Líčidlá sú zabalené v praktickom kufríku s integrovaným zrkadielkom, čím sa zabraňuje ich poškodeniu a znehodnoteniu. Ideálny na cesty. Vhodný aj ako darček.

Cena 28,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Classic Line

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Pilník na nechty - Zebra banán 180/240

Kombinovaný pilník Banán je vhodný na umelé aj prírodné nechty. Skladá sa z dvoch častí, jemnejšia drsnosť 240 je ideálna na skracovanie, tvarovanie a úpravu prírodných nechtov. Drsnejšia strana pilníka so zrnom 180 je vhodná na skracovanie, tvarovanie a úpravu umelých nechtov. Pilník v tvare banána zabezpečuje presne a súmerne brúsenie nechtov.

Cena 0,89 €
Viac
Skladom

116. Mint IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kozmetické očko na odstránenie čiernych bodiek

Tweezerman je nástroj určený na čistenie čiernych bodiek. Tenká slučka šetrne a hygienicky uvoľní čierne bodky a vyvinie tlak na ich odstránenie. Ostrá časť slúži na narušenie obalu v prípade podkožného tuku. Rúčka je v stredovej časti protišmyková, čo umožňuje lepšiu manipuláciu s nástrojom.

Cena 2,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Stardust Pearl Gold

Originálny prášok Stardust PEARL je lesklý prášok s perleťovou glazúrou, ktorá odráža rôzne farebné odtiene. Vďaka nemu budú vaše nechty žiariť neuveriteľným leskom z ktorého ťažko odtrhnete zrak. Veľmi jednoduchá aplikácia, trvalé výsledky a neskutočný efekt. Stardust Pearl predstavuje najjednoduchší spôsob, ako dodať vašim nechtom štýl a upútať...

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Kód: Light Brown

Značka: Nikk Molé

Farba na obočie a riasy Nikk Molé svetlo hnedá

Farby na obočie a riasy Nikk Molé sú určené na profesionálne farbenie obočia a rias s dokonale krásnym výsledkom prirodzeného a dlhotrvajúceho efektu. Farby vďaka obsahu keratínu a kyseliny hyalurónovej poskytujú maximálnu starostlivosť o obočie a mihalnice počas samotného farbenia. Vďaka tomu je vylúčený akýkoľvek škodlivý vplyv farby na kožu či chĺpky....

Cena 9,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

UV/LED lampa Profico II. 168W

UV/LED lampa na nechty Profico II. vytvrdzuje oveľa rýchlejšie ako iné lampy tohto druhu. Vďaka strategicky umiestneným LED diódam je lampa Profico najrýchlejšou lampou na trhu. Lampa ma výkon 168W a obsahuje 36 led diód, disponuje senzorom pohybu, LCD displejom, časovačom 10s, 30s, 60s, 99s, odnímateľným dnom, rukoväťou pre ľahké prenášanie.

Cena 49,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Gulička na manikúru 2mm

Diamantová fréza na manikúru sa používa na úpravu a odstraňovanie nechtových kožtičiek, opracovanie zhrubnutej kože a zrohovatených nechtov. Je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele s extrémne dlhou životnosťou a zárukou rýchlej práce v extrémne krátkom čase. Priemer brúsnej hlavice 3mm.

Cena 4,50 €
Viac
Vypredané

NR. STZ998 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom