Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Sada na akrylové nechty Harmony  Kategórie
  • Sada na akrylové nechty Harmony  Kategórie

Sada na akrylové nechty Harmony

Sada na nechty Harmony je ideálna na modeláciu nechtov akrylovou metódou pomocou šablón. Pri tejto metóde nepotrebujete UV lampu pretože materiál, ktorý vznikne spojením akrylového prášku a tekutiny liquid schne vzduchom. Obsahuje základné pomôcky, ktoré potrebujete na predĺženie nechtov. Jednoduchá a rýchla aplikácia, vhodné aj pre začiatočníkov

36,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 36,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
(5/5) z 1 hodnotení(ia)
Čítať recenziu
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Akrylová sada na nechty

Sada obsahuje:

1x štetec

1x šablóny na nechty 20ks

1x akrylový prášok pink 30g

1x primer na nechty 15ml

1x acrylic liquid 100ml

1x buničitá vata 250ks

1x blok

1x nádobka

1x pomarančové drievko

1x sada pilníkov zebra 80/80 3ks

Detaily produktu

 Recenzie (1) - Moderovanie recenzie  

Sada
Nahlásiť zneužitie

Som veľmi spokojná s touto akrylovou sadou .

Autor: Lenka G. na 01.02.2022
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Značka: CN nails

NR.613 Farebný gél Havana

Dokonale namiešaný koktail NEON gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov. Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Cappucino

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR. STZ38 Vodolepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom

NR.84 Brúsny nadstavec keramika + oceľ

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec je spracovaný najnovšími technológiami, ktoré zaručujú špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie gélových a akrylových nechtov bez pocitu pálenia nechtového lôžka. Maximálne dlhá životnosť, dokonalá tvrdosť, extrémna odolnosť,...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc 5,5 Gepard Multi

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Nožničky veľkosti 5,5 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z titánu pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou čepeľou pre veľmi precízny a jednoduchý strih.

Cena 56,00 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Milky Pink staveb. uv/led gél 3v1/30ml

Milky Pink je modelážny gél namiešaný s dávkou jogurtového koktailu. Gél 3v1 má v sebe vlastnosti trojfázového systému (podklad-stavba-top). Po polymerizácii je veľmi pevný a má veľmi dobrú molekulovú väzbu, takže nie je náchylný na odchlipky, lámanie či štiepenie. Milky Pink gél je pružnejší ako akryl, ale tvrdší ako najtvrdší gél. Tvrdne do 5sec.

Cena 15,20 € Základná cena 19,00 €
Viac
Skladom

Dámsky cop z kanekalonu - blond

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 10 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom

Štetec Gold Oval nr.6

Exkluzívny štetec Darling Oval je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa II. Chrom Velur Latte

Barová stolička Melisa II. prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 176,00 €
Viac
Skladom do 7 dní

Kód: Light Brown

Značka: Nikk Molé

Farba na obočie a riasy Nikk Molé svetlo hnedá

Farby na obočie a riasy Nikk Molé sú určené na profesionálne farbenie obočia a rias s dokonale krásnym výsledkom prirodzeného a dlhotrvajúceho efektu. Farby vďaka obsahu keratínu a kyseliny hyalurónovej poskytujú maximálnu starostlivosť o obočie a mihalnice počas samotného farbenia. Vďaka tomu je vylúčený akýkoľvek škodlivý vplyv farby na kožu či chĺpky....

Cena 9,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Strojček na strihanie vlasov Wmark NG-777 silver

Strojček na strihanie vlasov je ideálnou voľbou na domáce používanie alebo pre začínajúceho kaderníka. Pevná konštrukcia, odolná batéria, ktorá umožňuje 240 minút práce, vybavený špeciálnou pákou, pomocou ktorej nastavíte dĺžku strihu, čepele z nehrdzavejúcej ocele, otvor na zavesenie, otáčky motora 6000 ot./min., indikátor stavu nabitia batérie,...

Cena 45,00 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Kozmetické očko na odstránenie čiernych bodiek

Tweezerman je nástroj určený na čistenie čiernych bodiek. Tenká slučka šetrne a hygienicky uvoľní čierne bodky a vyvinie tlak na ich odstránenie. Ostrá časť slúži na narušenie obalu v prípade podkožného tuku. Rúčka je v stredovej časti protišmyková, čo umožňuje lepšiu manipuláciu s nástrojom.

Cena 2,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR.7 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

CN nails dezinfekcia na ruky 200ml

CN nails dezinfekcia na ruky zaistí rýchlu a kvalitnú dezinfekciu rúk, ničí vírusy, hubí choroboplodné zárodky, pôsobí antibakteriálne. Nie je nutné oplachovanie rúk a na dezinfekciu rúk stačí použiť len malé množstvo. Má nelepivú konzistenciu, ktorá na rukách nezanecháva nepríjemný pocit. Rýchlo sa vstrebe, nevysúša ruky. Vhodná na každodenné používanie

Cena 4,10 €
Viac
Skladom

Trsové mihalnice Nesura 10mm

100% HIGH QUALITY! Trsové mihalnice Nesura sú vysokokvalitné, veľmi prirodzené mihalnice, ktoré slúžia na zahustenie a predĺženie prírodných rias. Mihalnice sú jemné, ľahké, okom nepostrehnuteľné a poskytujú vysoký komfort pri nosení. Každý trs je zložený z 10rias o hrúbke 0,10mm a dĺžke 10mm. V balení je 60 kusov trsov.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom