Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Kolagénová maska na pery  Kategórie
  • Kolagénová maska na pery  Kategórie

Kolagénová maska na pery

Kolagénová maska na pery je bohatá na proteíny, ktoré zabezpečujú nádherne vyživené, hladké a zdravo vyzerajúce pery. Maska obsahuje kyselinu hyalúronovú, rastlinný kolagén, aloe vera a med, vďaka ktorým budú pery zvláčnené, hydratované a budú viditeľne plnšie a pevnejšie. Kolagénová maska na pery dodá perám množstvo hodnotných vitamínov a živín.

3,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 3,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Kolagénová maska na pery

Dôkladne si odlíčte pery odličovačom bez obsahu olejov, aby maska dobre priľnula. Potom vyberte masku z balenia a priložte na pery a dôkladne pritlačte. Nechajte pôsobiť 15 minút.

Balenie: 1ks

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Professional Bull Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

NR. BN1954 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,60 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Štetec na gél Unicorn Oval Nr.6

Štetec Unicorn Oval je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 5,90 €
Viac
Vypredané

Pilník na nechty - Zebra banán 180/240

Kombinovaný pilník Banán je vhodný na umelé aj prírodné nechty. Skladá sa z dvoch častí, jemnejšia drsnosť 240 je ideálna na skracovanie, tvarovanie a úpravu prírodných nechtov. Drsnejšia strana pilníka so zrnom 180 je vhodná na skracovanie, tvarovanie a úpravu umelých nechtov. Pilník v tvare banána zabezpečuje presne a súmerne brúsenie nechtov.

Cena 0,89 €
Viac
Skladom

Vzorkovník na zdobenie Balerina Clear 50ks

Profesionálny vzorkovník Balerina je ideálny na farebné laky, gély a gél laky. Zjednoduší prácu pri výbere požadovaného odtieňa farby. Na vzorkovník je možné nalepiť  čísla príslušných odtieňov pre ešte jednoduchšiu manipuláciu. Na vzorkovník sa zmestí 50 farebných odtieňov, možnosť zavesenia, jednoduchá manipulácia, ľahké skladovanie.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom

20. Sweater uv/led gél kašmír BASIL

UV/led gél na svetríkový efekt je maximálne napigmentovaný gél, výnimočný svojou hustou konzistenciou, vhodný na vytváranie detailnej a precíznej práce. Ideálny na zdobenie dokonalej miniatúry štrikovaného vzoru. Sweater gély nestekajú, nestrácajú svoju farbu, neťahajú sa, výborne sa s nimi pracuje, je možné ich medzi sebou miešať.

Cena 6,90 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Blond

Cvičná hlava je vhodná na výučbu kaderníckych techník - žehlenie, fénovanie tvorbu spoločenských účesov, braids copíky. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Termálne, umelé vlasy je možné žehliť a sušiť maximálne do 120 °C pri zachovaní obvyklých pravidiel pre žehlenie vlasov. Cvičná hlava obsahuje...

Cena 38,90 €
Viac
Skladom

Barová stolička Elegance Gold White

Kolekcia barových stoličiek Elegance je bezpochyby tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia luxusné a jedinečné kúsky. Stoličky pôsobia veľmi dominantne a pútajú svojim dizajnom na všetky strany. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom do 7dní
  • Vypredané

Krém na ruky kamilka - LIMITKA 200ml

Komplexná starostlivosť o ruky s precízne namiešanými výťažkami z mŕtveho mora vás vnesie do sveta odpočinku a relaxu. Unikátna receptúra trojnásobne zvyšuje zážitok z ošetrenia pokožky. Zmyselné vône, lahodná textúra, okamžitý účinok a bezkonkurenčná kvalita vám ponúka výnimočný zážitok. Bez parabénov a iných škodlivých látok. Určené výhradne pre SPA,...

Cena 11,00 €
Viac
Vypredané

NR. BN2764 Jesenné vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

Nr.2012 Peach Fuzz Zoe

Farbou roka 2024 je Peach Fuzz broskyňový odtieň namiešaný v kombinácií ružovej a oranžovej farby. My sme vytvorili štyri krásne odtiene Jessica, Amber, Celine, Zoe, ktoré majú ideálnu konzistenciu pre rýchlu salónovú prácu. Farebný gél môžete naniesť v jednej alebo v dvoch tenkých vrstvách. Je vhodný pre začiatočníčky aj profesionálne manikérky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. CB176 Glamour nálepky na nechty Gold

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Classy

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 65,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Cvičná kadernícka hlava Alica Blond 60cm

Cvičná hlava Alica je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov 60cm.

Cena 42,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Nr1. Silikónový štetec 2v1 na gél

Silikónový štetec s hrotom 2v1 je určený na nanášanie gélu a zdobenie nechtov. Špeciálne silikónové štetce nezanechávajú nežiadúce štetiny a počas modelácie tak nedochádza k tvorbe vzduchových bublín ako pri klasických štetcoch. Modelácia je veľmi efektívna s minimálnou tvorbou odchlipkov. Výhodou je tiež mimoriadne jednoduché a rýchle čistenie.

Cena 4,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Fiolet Multi

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom