Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
1ks Samolepiace podložky na aplikáciu mihalníc  Kategórie
  • 1ks Samolepiace podložky na aplikáciu mihalníc  Kategórie

1ks Samolepiace podložky na aplikáciu mihalníc

Samolepiace podložky zaručujú maximálny komfort pri práci s hornými riasami. Dokonale priľnú k pokožke v okolí očí, nedráždia, ideálne pre citlivé oči. Vankúšiky sú anatomicky tvarované, veľmi jemné a príjemné na dotyk, počas aplikácie sa neodchlypujú, zabraňujú poraneniu kože.

0,75 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 0,75 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Samolepiace podložky na oči

Balenie: 1ks

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Sada kaderníckych nožníc 6,0 Gepard Silver

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Sada perfektne vyvážených nožníc s profilovaním v štýle ofsetu, vďaka čomu sú pohodlnejšie v ruke. Nožničky veľkosti 6,0 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú brúsené laserom s ostrou...

Cena 49,90 €
Viac
Skladom

Kozmetická zostava lehátko + lupa + taburet

Kozmetická zostava lehátko + taburet + kozmetická lampa je ideálnou voľbou pri otváraní kozmetického salónu. Biela farba pôsobí čistým dojmom a je vhodná do každého interiéru, či už zariadeného v tradičnom alebo v módnom štýle. Lehátko je pozične nastaviteľné s otvorom a praktickými zásuvkami na odkladanie prípravkov a pomôcok. Poťah je vyrobený z...

Cena 420,00 €
Viac
Skladom do 10 dni

Aurora White

Najkrajšia Aurora na baby boomer !!! Zrkadlový prášok Aurora predstavuje špičku v zdobení nechtov pomocou efektových práškov. Vytvára na nechtoch neobyčajný lesk v rôznych dúhových prevedeniach, ktoré menia farbu pri pohybe rúk. Prášok Aurora prináša nový, viacrozmerný, ohromujúci efekt pomocou hry farieb.

Cena 6,95 €
Viac
Skladom

NR.7 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

NR. 640 Farebný gél Intens

Dokonale namiešaný koktail Karibik neon gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov.  Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

Pinzeta na obočie Magic Snake

Pinzeta Magic sa používa na trhanie jemných chĺpkov na obočí, v oblastí úst, brady a nosa. Je určená pre detailnú prácu a vytrhávanie najjemnejších chĺpkov. Pevne uchopí a vytrhne aj veľmi krátke a tvrdé chĺpky. Pinzeta má skosené, ručne brúsené ostrie, dĺžka pinzety je 9,7cm, určená na domáce používanie.

Cena 4,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Olejček na nechty Jahoda 80ml

Olejček na nechty slúži na regeneráciu nechtového lôžka, obsahuje proteíny, vitamíny A, E, zjemňuje kožtičku, zabraňuje vznikaniu záderov a pôsobí protizápalovo. Má hydratačné, ukľudňujúce a regeneračné účinky, s krásnou vôňou a sušenými kvetmi vo flakóniku.

Cena 6,00 € Základná cena 7,50 €
Viac
Skladom

Nr.STZ-C007 Beautiful Flower Red

Krásna, jarná kolekcia Beautiful Flower sa nesie v znamení krásnych farieb a motívov s jarnou tematikou. Hlavným symbolom tejto kolekcie bol kvet, ako symbol lásky a úcty, ktorý sprevádza celú jarnú kolekciu v tých najkrajších podobách. Očaria vás motívy pripomínajúce lúku rozkvitnutých jarných kvetov. Táto kolekcia vás očarí a určite neunikne vašej...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Štetec na nechty GOLD flat gel nr.6

Exkluzívny štetec Flat gel je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Modena Velur Fuksia

Stolička je veľmi dôležitou súčasťou každého kozmetického salónu. Výberom správnej stoličky si zabezpečíte pohodlie a relax pri vykonávaní pracovných úkonov. Kozmetická stolička Modena je vykladaná kamienkami, má hydraulickú pumpu s možnosťou regulácie výšky sedadla. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 95,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Fiolet

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S600, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 49,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Štetec na Poly gél - OVAL nr.6

Obojstranný štetec na poly gél Oval je určený na profesionálne nanášanie poly gélu. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Štetec je obojstranne uzatvárateľný s pohodlnou rukoväťou, ktorá perfektne padne do ruky. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia. Štetec je navrhnutý v krásnom...

Cena 12,50 €
Viac
Vypredané

NR. F895 Trblietavé vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Skladom

Vzorkovník na zdobenie Balerina Clear 50ks

Profesionálny vzorkovník Balerina je ideálny na farebné laky, gély a gél laky. Zjednoduší prácu pri výbere požadovaného odtieňa farby. Na vzorkovník je možné nalepiť  čísla príslušných odtieňov pre ešte jednoduchšiu manipuláciu. Na vzorkovník sa zmestí 50 farebných odtieňov, možnosť zavesenia, jednoduchá manipulácia, ľahké skladovanie.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom

The Pastels Great Bay Breze 2402

Farebné gély The Pastels Great sme navrhli pre rýchlu, salónovú prácu a vďaka dokonalej pigmentácií je nanášanie doslova zážitkom. Gély majú perfektnú kryciu schopnosť, výbornú konzistenciu s veľmi rýchlou a jednoduchou aplikáciou. Farebné gély The Pastels Great stačí naniesť v jednej vrstve pre perfektné výsledky. Určené na profesionálnu prácu s dôrazom...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom