Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Nr.5 Spider gel - červeny  Kategórie
  • Nr.5 Spider gel - červeny  Kategórie

Nr.5 Spider gel - červeny

5

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

6,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 6,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Spider gel na nechty

Návod na použitie:

Tenký hrot namočte do gélu a ťahajte gél cez necht. Tak vytvoríte tenké a rovné línie. Neodporúča sa nanášať celoplošne ako gél.

Obsah: 5ml

Detaily produktu
5

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Cvičná kadernícka hlava Mima melír

Cvičná hlava Mima je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov 53cm.

Cena 49,00 €
Viac
Skladom

Sada na akrylové nechty LUJO

Sada na nechty Lujo je ideálna na modeláciu nechtov akrylovou metódou pomocou šablón. Pri tejto metóde nepotrebujete UV lampu pretože materiál, ktorý vznikne spojením akrylového prášku a tekutiny liquid schne vzduchom. Obsahuje základné pomôcky, ktoré potrebujete na predĺženie nechtov. Jednoduchá a rýchla aplikácia, vhodné aj pre začiatočníkov

Cena 31,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Gepard Classic 5,5 Silver

Kadernícke nožnice sú špeciálne vyrobené tak aby tvarovo aj cenovo vyhovovali začiatočníkom, ktorým uľahčia prácu. Strihacie ostrie, vysokej kvality, spĺňa požiadavky popredných kaderníkov. Nožnice skvele padnú do ruky, ich špeciálny tvar predchádza chronickej bolesti a zápalu šliach. Nastaviteľná skrutka umožňuje presné ladenie, nožnice sú elegantné,...

Cena 35,00 €
Viac
Skladom

NR.12 Keramický nadstavec do brúsky

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec je spracovaný najnovšími technológiami, ktoré zaručujú špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie gélových a akrylových nechtov bez pocitu pálenia nechtového lôžka. Maximálne dlhá životnosť, dokonalá tvrdosť, extrémna odolnosť,...

Cena 9,50 €
Viac
Skladom

NR. BN1580 Nálepky na nechty Easter

Kolekcia nálepiek Beautiful Easter sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kód: Foliove ulomky

NR.1 Broken Mirror Effect Foil

Originálny a jedinečný efekt rozbitého zrkadla dosiahnete pomocou tejto neobyčajnej fólie. Častice reflexnej fólie, ktoré vyzerajú ako rozbité zrkadlo - krásne odrážajú svetlo v rôznych uhloch pohľadu a zároveň dodávajú stylingu mimoriadny efekt. Môžete si ich naniesť celoplošne alebo jednotlivo a vytvoriť si tak rôzne možnosti zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

NR. SO-163 Nálepky Just Love Medenná

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

NR. CB176 Glamour nálepky na nechty Gold

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kozmetické očko na odstránenie čiernych bodiek

Tweezerman je nástroj určený na čistenie čiernych bodiek. Tenká slučka šetrne a hygienicky uvoľní čierne bodky a vyvinie tlak na ich odstránenie. Ostrá časť slúži na narušenie obalu v prípade podkožného tuku. Rúčka je v stredovej časti protišmyková, čo umožňuje lepšiu manipuláciu s nástrojom.

Cena 2,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Modelážny make-up gél Hollywood shine 30ml

Modelážny gél Hollywood je kamuflážny gél vyrobený z dôrazom pre nádherný, luxusný efekt. Ponúka úžasnú textúru namiešanú s čiastočkami diamantového prachu. Poskytuje až tri kroky v jednom na dosiahnutie úžasných výsledkov. Je ideálny na jednoduchú a rýchlu modeláciu, na vytvorenie trblietavého vzhľadu a dosiahnutie bezchybného prekrytia nedokonalostí....

Cena 22,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. F797 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Frappe camouflage UV/LED gél 30ml

Kamuflážny gél Frappe v krásnej telovej farbe slúži na optické predĺženie nechtového lôžka. Gél má vlastnosti stavebného gélu (šetrí čas), stredne hustej konzistencie (možnosť modelovať C oblúk) s perfektnou krycou schopnosťou. Retušuje nedokonalosti nechta, pričom nechty naozaj pôsobia prirodzene a zdravo.

Cena 22,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: Spring time STZ615

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Pinzeta na mihalnice Vetus - rovna

Pinzeta Vetus je nevyhnutne potrebná pomôcka pri predlžovaní trsových a objemových mihalníc. Zaručí dokonalejšie a precíznejšie nanesenie rias na očné viečko. Je ideálna pre uchopenie jednotlivých rias a pre ich lepšiu a jednoduchšiu aplikáciu. Pinzeta je antimagnetická, ľahká s pohodlným úchopom a dokonalým zovretím špičiek. Pinzeta nevyžaduje použitie...

Cena 8,90 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Alica 100% Natur hair

Cvičná kadernícka hlava Rebeka má 100% prírodné vlasy a je možné ju použiť na skúšku účesov, drdolov, zapletanie braid copíkov ale aj sušenie, žehlenie, natáčanie a farbenie vlasov. Súčasťou balenia je aj držiak na upevnenie hlavy. Dĺžka vlasov: 55cm, farba vlasov: blond. Ideálna na učňovské skúšky, školenia a súťaže.

Cena 66,00 €
Viac
Skladom do 3 pracovných dní
  • Posledné kusy

NR. PRO055 Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,20 €
Viac
Posledné kusy v sklade