Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Manikúra v koženom púzdre 12ks  Manikúra - pomôcky
  • Manikúra v koženom púzdre 12ks  Manikúra - pomôcky
  • Manikúra v koženom púzdre 12ks  Manikúra - pomôcky
  • Manikúra v koženom púzdre 12ks  Manikúra - pomôcky

Manikúra v koženom púzdre 12ks

Dokonale upravené nechty budú pomocou tejto 12-dielnej sady hračka. Praktická manikúra plná rôznych nástrojov je ideálna pre starostlivosť o nechty na rukách či nohách. Manikúrna sada je uložená v elegantnom puzdre zo syntetickej kože, vhodná na cesty. Sada na manikúru je ideálnym darčekom pre mužov aj ženy.

19,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 19,90 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Manikúra v koženom púzdre

Sada obsahuje:

1x manikúrne nožničky

2x kliešte na strihanie nechtov na rukách

1x kliešte na strihanie nechtov na nohách

1x univerzálne kliešte

1x pilník v tvare háčika

1x pinzeta

1x exkavátor

1x kozmetická lyžička

1x orezávatko zhrubnutej kože

2x dlátko na zatláčanie a úpravu kožtičky

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

Zatláčadlo na kožtičku

Plastové zatláčadlo má na oboch stranách iné zakončenie. Na jednej strane je tvarované ukončenie na zatláčanie oblých strán nechtov v okolí kožtičky. Druhá strana zatláčadla slúži na ešte dokonalejšie zatlačenie zarastajúcej kožtičky.

Cena 0,90 €
Viac
Vypredané

Značka: CN nails

Antiseptic na plesne 11ml

Prípravok na nechty antiseptic je určený na dezinfekciu a dehidratáciu nechtov.Jeho vlastnosti spomaľujú bakteriálne infekcie a plesne. Redukuje oleje a nečistoty, na ktorých sa baktérie živia. Odmastňuje, vysušuje nechtovú platničku a tým aj zabezpečuje lepšie priľnutie uv gélu.  

Cena 3,60 € Základná cena 4,50 €
Viac
Skladom

Kozmetický organizér

Veľmi praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Množstvo úložného priestoru, vyrobený z tvrdého plastu, umyvateľný.

Cena 13,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Železné dlátko nr.3

Vysoko odolné, nehrdzavejúce dlátko slúži na zatlačenie zarastajúcej kožtičky v okolí nechtov. Hygienické, s možnosťou sterilizácie, vhodné na ruky aj nohy. S extra dlhou životnosťou, jednoduchou manipuláciou, ergonomickou rukoväťou.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Kód: biela frote

Podložka na ruky pri modelácií a úprave nechtov

Podložka na ruky je vynikajúcim pomocníkom pri modelovaní, zdobení či úprave nechtov. Zjednodušuje prácu, zabezpečuje pohodlie a relax klienta. Ľahko skladovateľná, vyrobená z molitánu, látkový poťah s možnosťou prania.

Cena 5,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kúpeľná soľ na pedikúru 40g

Vodná soľ na pedikúru pôsobí blahodárne na stvrdnuté päty a kožu na chodidlách. Zaručí  dokonalé zmäkčenie kože a tým aj jej lepšie upravenie. So správnym použitím vodnej soli dosiahnete okrem relaxácie a osvieženia aj liečivé účinky. Po relaxačnom kúpeli budú chodidlá oddýchnuté a jemné na dotyk.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: beauty look

Manikúrne nožničky - Extra tenké zahnuté

Vysoko kvalitné manikúrne nožničky sú ideálne na rôzne kozmetické a manikúrne účely - strihanie prírodných nechtov na nohách a rukách, zostrihnutie obočia, ostrihanie záderov a kožtičky v okolí nechtov a pod.. Nožničky sú vyrobené z nehrdzavejúcej a pevnej ocele. Zakončenie: špicaté. Čepielka: zahnutá.

Cena 4,90 €
Viac
Vypredané

Kód: červena

Manikúrna miska

Manikúrna miska je základnou pomôckou pri vykonávaní klasickej, mokrej manikúry. Je vyrobená z plastickej hmoty, tvarovateľná s možnosťou namočenie piatich prstov jednej ruky. Používa sa na dôkladné zmäkčenie kožtičky v okolí nechtov a následne na jej precízne zatlačenie. Miska sa ľahko umýva a je praktická na skladovanie.

Cena 2,89 €
Viac
Skladom

Japonská manikúra P.Shine Lilly Angel

Japonská manikúra sa používa na prirodzenú ochranu a posilnenie nechtovej platničky. Ošetrenie sa odporúča na lámavé, zničené a štiepiace sa nechty. Nechtom dodáva prírodné zložky ako sú keratín, vitamíny A, E, včelí vosk a oxid kremičitý z Japonského mora. Pasta výrazne vyhladzuje nechtovú platničku, odstraňuje nerovnosti, praskliny, robí nechtovú...

Cena 33,90 €
Viac
Skladom

Sada na manikúru s manikúrnou miskou

Naše ruky patria k najviac namáhaným častiam tela, pretože s nimi robíme všetko a takmer stále sú v pohybe. Napriek tomu chcú mať ženy krásne, zdravé a pestované nechty. Neposlušné nechty môžete ošetrovať aj pomocou tejto sady, ktorá vám pomôže dostať nechty pod kontrolu. Pravidelným používaním a ošetrovaním budú vaše nechty krásne žiariť.

Cena 25,93 €
Viac
Skladom

Olejová leštička Quick shine

Vynikajúca olejová leštička na prírodné nechty je určená na leštenie nechtov. Je napustená špeciálnou tekutinou (olejom), ktorý vyživuje prírodné nechty. Pri leštení bočných hrán nechtov zabraňuje štiepeniu a lámaniu nechtov.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Set na manikúru

Elegantná 4-dielna sada na kompletnú manikúru a úpravu obočia sa rýchlo stane vaším nevyhnutným pomocníkom na doma aj na cestách a zároveň tak príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek si spomeniete a jej výsledok bude vždy dokonalý.Vďaka krásnemu a odolnému puzdru bude mať navyše všetko svoje miesto.

Cena 5,20 €
Viac
Vypredané

Sada na manikúru

Manikúrny set by nemal chýbať v taške žiadnej modernej ženy. Set je ideálnym pomocníkom na cestách. Balenie obsahuje všetko, čo potrebujete na každodennú starostlivosť o nechty. Set je vhodný aj ako darček na rôzne príležitosti.

Cena 7,90 €
Viac
Skladom

Pucher

Pusher predstavuje novú techniku v úprave nechtovej kožtičky. Vďaka špeciálne tvarovanému zakončeniu je zatláčanie kožtičky veľmi účinné, efektívne a bezbolestné. Ergonomicky tvarovaná rúčka je navrhnutá pre ešte lepší úchop v ruke a ideálnu manipuláciu aj v menej dostupných miestach.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Kód: 51

13,8cm Pomarančové drievko 1 ks

Pomarančové drievko predstavuje viacfunkčný nástroj určený na prácu nechtovej dizajnérky s rôznym ukončením na oboch stranách. Špicatá časť slúži na zotretie zatečeného uv gél pri modelácií nechtov, zamiešanie farebných gélov, nanášanie ozdôb na nechty a čistenie nečistôt spod nechtov.  Zrezanou časťou drievka zatlačíte zarastajúcu kožtičku v okolí...

Cena 0,35 €
Viac
Skladom