Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Umývací box Roko Silver  Kategórie
  • Umývací box Roko Silver  Kategórie
  • Umývací box Roko Silver  Kategórie
  • Umývací box Roko Silver  Kategórie
  • Umývací box Roko Silver  Kategórie
  • Umývací box Roko Silver  Kategórie

Umývací box Roko Silver

Umývací box Roko kombinuje vlastnosti moderného štýlu s prvkami elegancie. Veľkolepé dvojité prešívanie pôsobí veľmi dominantne a púta svojím dizajnom, ktorý je veľmi dôležitý v každom interiéry. Poťah vyrobený z vysoko kvalitnej eko kože, keramické umývadlo s naklápaním, upevnenie k podlahe.

750,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 750,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Umývací box do kaderníctva

Rozmery:

*výška od zeme (s misou): 100cm,

* dĺžka umývacieho boxu 115cm
* šírka sedadla: 50cm,
* hĺbka sedadla: 45cm,
* výška operadla: 43cm,
* výška sedadla: 46cm,
* šírka misy: 50cm,
* dĺžka misy:  57cm,
* hĺbka misy:  26cm,

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

NR. A1573 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Darčeková sada Christmas Time

Dokonalá Vianočná vôňa vanilkových rožkov a medovníkov vám prinesie dokonalú Vianočnú atmosféru. Sada je vhodná aj ako praktický darček pod stromček alebo ako odmena pre vaše klientky za vernosť. Obsahuje dezinfekciu na ruky, olejček v kabelkovom balení a olejček s kvapátkom pre ešte jednoduchšiu aplikáciu.            

Cena 13,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Stojan na pinzety

Veľmi praktický úložný stojan na pinzety je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Šesť praktických priehradok pomáha urýchliť výber správnej pinzety potrebnej pri práci. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pinziet ale aj iných nástrojov, ktoré sú k dispozícií...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Prírodný depilačný vosk 100ml

Depilačný vosk Natur je špeciálne navrhnutý na cielenú depiláciu väčších plôch tela ako sú nohy, chrbát, brucho a pod. Vosk je obohatený o prírodné látky, obsahuje med, ktorý má antibakteriálne účinky, upokojuje podráždenie a je maximálne šetrný k pokožke tela. Pomocou systému roll-on sa vosk veľmi jednoducho a pohodlne nanáša.  

Cena 2,65 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Fólia na obočie 200m

Priehľadná, strečová fólia sa používa v kozmetike na rôzne kozmetické úkony ako je napríklad laminácia, kde slúži na prekrytie obočia a lepšie pôsobenie naneseného prípravku. Fólia sa používa aj pri aplikácií permanentného make-upu na prekrytie miesta, kde bolo aplikované anestetikum. Šírka 40mm, dĺžka 200m.  

Cena 4,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Nr2. Silikónový aplikátor s hrotom

Silikónový aplikátor s hrotom 2v1 je určený na nanášanie rôznych ozdôb pri nail art zdobení.  Špeciálny silikónový tvar dokonale uchytí ozdobu a kovový hrot zabezpečí jej jednoduché a rýchle osadenie do gélu.  Výhodou je tiež mimoriadne jednoduché a rýchle čistenie.

Cena 4,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. CB176 Glamour nálepky na nechty Gold

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

NR. BN2764 Jesenné vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

Kód: 4

Nr.4 Spider gel - čierny

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Ultrazvuková žehlička Calissimo Black

Nová revolúcia vo vlasovej kráse prichádza! Ultrazvuková žehlička na vlasy nie je klasická tepelná vlasová žehlička ani prístroj na vyrovnávanie vlasov. Je to zariadenie s modernou technológiou budúcnosti. Ultrazvuková žehlička je ideálna pre zapracovanie hĺbkovo pôsobiacich vlasových kúr a pre vnútorné a povrchové ozdravenie vlasov. Vhodná i na botox na...

Cena 75,00 €
Viac
skladom do 3 dni

Barová stolička Detail Velur Black Gold Kvadrat

Barová stolička Detail je praktická a elegantná stolička, ktorá sa vyznačuje moderným a nadčasovým dizajnom. Je vyrobená z pevnej, chrómovanej konštrukcie s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky je v tvare štvorca, poťah vyrobený z kvalitného, zamatového velúru s jednoduchou údržbou a čistením.

Cena 175,00 €
Viac
skladom do 7dni

Kód: Umber

Štetec Liner Umber 11mm

Štetec Liner Umber je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných prírodných štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia. 

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kód: STZ827

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

3.Rumba Mirror chromatic Efekt

Ste zástancom elegancia s nádychom originality? Chcete zaujať jedinečným štýlom? Skúste tento luxusný prášok s ktorým dosiahnete žiadané výsledky v podobe zrkadlového Mirror efektu. Originálny vzhľad, ultra-lesklý, nová dimenzia luxusu a štýlu.

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Cvičná kadernícka hlava Sofia Black 55-60cm

Cvičná hlava Sofia je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov do 55-60cm.

Cena 45,00 €
Viac
Skladom