Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
NR. RA-74 Vodolepky na nechty Spring time  Kategórie
  • NR. RA-74 Vodolepky na nechty Spring time  Kategórie

NR. RA-74 Vodolepky na nechty Spring time

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Flowers inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre celoplošné zdobenia.

1,20 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 1,20 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Vodolepky na nechty

Spôsob použitia: Nastrihajte si potrebné množstvo nálepiek a ponorte ich do misky s vodou. Pomocou profesionálne pinzety zložte nálepku z papierika a priložte na necht. Ako konečnú vrstvu doporučujeme aplikovať vrchný top fix uv gél alebo iný fixačný gél, aby sa nálepky neodlepovali (pernamentné zdobenie). Pre nepernamentné zdobenie prelakujte priesvitným lakom.



Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

Sada štetcov linerov na zdobenie Fluo 3ks

Sada štetcov na zdobenie Fluo je vyrobená z prírodných vlasov a je určená na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Tenká rúčka napomáha k pohodlnému držaniu a jednoduchej manipulácií. Určené na zdobenie nechtov rôznymi technikami.

Cena 10,50 €
Viac
Vypredané

NR.6 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Japonská manikúra P.Shine Lilly Angel

Japonská manikúra sa používa na prirodzenú ochranu a posilnenie nechtovej platničky. Ošetrenie sa odporúča na lámavé, zničené a štiepiace sa nechty. Nechtom dodáva prírodné zložky ako sú keratín, vitamíny A, E, včelí vosk a oxid kremičitý z Japonského mora. Pasta výrazne vyhladzuje nechtovú platničku, odstraňuje nerovnosti, praskliny, robí nechtovú...

Cena 33,90 €
Viac
Skladom

Jesenné listy nr.2

Máte radi netradičné kúsky zamerané na originalitu a výnimočný nechtový dizajn? Jesenné konfety v podobe padajúcich listov vám prinesú nové nápady s ktorými vytvoríte naozaj neobyčajné kúsky. Konfety sú vyrobené z veľmi jemného materiálu s dokonalou priľnavosťou, v rôznych uhloch svetla menia farbu, nevytvárajú na nechtoch hrbolky, neodchlipujú sa,...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

NR. JO2109 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Black Gold

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho salónu. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Superior Slimi Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior Slimi sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele,...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc 5,5 Gepard Multi

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Nožničky veľkosti 5,5 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z titánu pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou čepeľou pre veľmi precízny a jednoduchý strih.

Cena 56,00 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa Gold Velur Fuksia

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke kreslo Biano

Kadernícke kreslo Biano je mohutné kreslo, ktoré poskytuje maximálne pohodlie a komfort pri vykonávaní kaderníckych úkonov. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, základňa je chrómová.

Cena 440,00 €
Viac
skladom do 7 dni

Kadernícke kreslo Erino

  Kadernícke kreslo Erino má originálny dizajn vhodný pre zákazníkov, ktorí si zakladajú na niečom výnimočnom. Je predurčené do luxusných interiérov s exkluzívnymi prvkami. Dokonalý dizajn kreslu dodáva prešívanie v operadlovej časti a zlaté kovanie. Vyrobené z kvalitnej eko kože, s možnosťou hydraulického nastavenia výšky sedadla

Cena 550,00 €
Viac
skladom do 7dni

NR. BN1255 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Olejček na nechty Ananás 12ml

Olejová ceruzka na nechty predstavuje veľmi rýchlu a účinnú regeneráciu a ochranu nechtovej kožtičky. Jedinečné prírodné extrakty chránia a zvláčňujú kožtičku a dodávajú jej potrebné vitamíny. Ideálna pre hladkú a hodvábnu nechtovú kožtičku v express kabelkovom balení. Vhodná na každodenné používanie.

Cena 2,10 €
Viac
Vypredané

Šablóny na nechty Black 500ks

Samolepiace šablóny sú určené na predlžovanie prírodných nechtov pomocou gélu a akrylu. Šablónky sa jednoducho zafixujú o prírodný necht a vytvoria podklad pre nanesenie a tvarovanie gélu či akrylu. Vodiace náčrty na šablóne sú pomocníkom pre voliteľnosť dĺžky i šírky modelácie. Papierovú formu je možné použiť iba na jednu modeláciu nechtov.

Cena 5,50 € Základná cena 7,50 €
Viac
Skladom

The Pastels Great Bay Azur 2408

Farebné gély The Pastels Great sme navrhli pre rýchlu, salónovú prácu a vďaka dokonalej pigmentácií je nanášanie doslova zážitkom. Gély majú perfektnú kryciu schopnosť, výbornú konzistenciu s veľmi rýchlou a jednoduchou aplikáciou. Farebné gély The Pastels Great stačí naniesť v jednej vrstve pre perfektné výsledky. Určené na profesionálnu prácu s dôrazom...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kozmetický kufrík Djerba

Kozmetický kufrík Djerba je ideálny na prenášanie a uskladnenie kozmetických doplnkov pre mobilné nechtové stylistky, kozmetičky alebo vizážistky. Kufrík má dokonalý dizajn s ružovo zlatým kovaním a perfektným organizátorom na laky alebo iné prípravky. Vyrobený z pevnej konštrukcie, skladací s možnosťou vloženia UV/LED lampy, obojstranne otvárateľný s...

Cena 42,50 €
Viac
Skladom