Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Stolička Jasmina Velur Green  Kategórie
  • Stolička Jasmina Velur Green  Kategórie
  • Stolička Jasmina Velur Green  Kategórie
  • Stolička Jasmina Velur Green  Kategórie
  • Stolička Jasmina Velur Green  Kategórie

Stolička Jasmina Velur Green

Kozmetická stolička Jasmina prináša dokonalú eleganciu, pohodlie a štýl. Je ideálnym riešením do tradičných aj moderných interiérov. Sedadlo je potiahnuté príjemným velúrom, štýlové prešívanie je ukončené gombíkmi a všetko spolu pôsobí ako harmonický celok. Stolička má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky.

199,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 199,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Kozmetická stolička

Parametre:

- sedadlo otočné o 360 stupňov

- regulácia výšky pomocou pumpy

- šírka sedadla vnútorná - 44cm

- šírka sedadla vonkajšia - 52cm

- výška operadla - 42cm

- nastaviteľné od min. 40cm max. 55cm

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

STZ 1097 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

NR. STZ1017 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Telové maslo - sladké sny

Jemné, nádherne voňajúce a plné dobroty: toto je telové maslo Oh! Tomi. Výživné a zvlhčujúce vlastnosti bambuckého masla, avokádového oleja a kakaových bôbov sa spájajú v tomto dokonale zmiešanom božskom výrobku. Obsahuje vitamíny A, B1, B2, C, D, E. Nie je testované na zvieratách, ekologické ku planéte.

Cena 9,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. ME058 Nálepky na nechty Nápisy

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

NR. STZ-CS237 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

NR. BD074 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

NR. STZ-G041 Nálepky na nechty Merry Christmas

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Milé nadprirodzené postavičky, zasnežená krajinka, vločky, snehuliak, sobík či vianočný stromček prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Magic Cut

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S900, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 98,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Premio Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 85,00 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Melisa Blue 60cm

Cvičná hlava Melisa je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov do 60cm.

Cena 49,00 €
Viac
Skladom

Jesenné listy nr.9

Máte radi netradičné kúsky zamerané na originalitu a výnimočný nechtový dizajn? Jesenné konfety v podobe padajúcich listov vám prinesú nové nápady s ktorými vytvoríte naozaj neobyčajné kúsky. Konfety sú vyrobené z veľmi jemného materiálu s dokonalou priľnavosťou, v rôznych uhloch svetla menia farbu, nevytvárajú na nechtoch hrbolky, neodchlipujú sa,...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. D269 Snehové vločky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Značka: noname

UV/LED lampa FEATURES PINK 120W

UV/LED lampa na nechty Features Pink vytvrdzuje oveľa rýchlejšie ako iné lampy tohto druhu. Vďaka strategicky umiestneným LED diódam je jednou z najrýchlejších lámp na trhu. Lampa ma výkon 120W a obsahuje 36 led diód, disponuje senzorom pohybu, LCD displejom, časovačom 10s, 30s, 60s, 99s, odnímateľným, magnetickým dnom.

Cena 29,66 € Základná cena 45,90 €
Viac
Skladom

Nr.2015 Peach Fuzz Amber

Farbou roka 2024 je Peach Fuzz broskyňový odtieň namiešaný v kombinácií ružovej a oranžovej farby. My sme vytvorili štyri krásne odtiene Jessica, Amber, Celine, Zoe, ktoré majú ideálnu konzistenciu pre rýchlu salónovú prácu. Farebný gél môžete naniesť v jednej alebo v dvoch tenkých vrstvách. Je vhodný pre začiatočníčky aj profesionálne manikérky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kefka na čistenie brúsnych nadstavcov

Kefka 2v1 slúži na dokonalé vyčistenie všetkých druhov fréz určených na brúsenie nechtov. Kefka s mosadznými štetinami odstraňuje usadené nečistoty medzi drážkami fréz, ktoré znižujú výkon a ostrosť brúsnej frézy. Druhá strana so silikónovými štetinami slúži na doleštenie. Čistením brúsnych nadstavcov zvýšite ich životnosť a znížite pocit pálenia, ktorý...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Velvet Zamat - bez výpotku 10ml

BEZ VÝPOTKU! Velvet Matt je ukončovací UV/LED gél na vytvorenie nádherného zamatového povrchu. Vďaka svojej redšej konzistencie zaručuje komfortné nanášanie po celej dĺžke nechtov. Zabezpečuje rovnomerné matovanie, vhodný na všetky typy gélov bez yellow efektu. Velvet Matt dodá nechtom neodolateľný dymový podtón luxusu a elegancie.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom