Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
  • Vypredané
Štetec GOLD Darling Oval nr.4  Kategórie
  • Štetec GOLD Darling Oval nr.4  Kategórie

Štetec GOLD Darling Oval nr.4

Exkluzívny štetec Darling Oval je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

12,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 12,50 €

S DPH
Množstvo
Vypredané

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Štetec na gélové nechty

Profesionálny štetec na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami.

Číslo: 4

Balenie: 1ks

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Štetec na nechty GOLD flat gel nr.6

Exkluzívny štetec Flat gel je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

19. Sweater uv/led gél kašmír VIVE BLUE

UV/led gél na svetríkový efekt je maximálne napigmentovaný gél, výnimočný svojou hustou konzistenciou, vhodný na vytváranie detailnej a precíznej práce. Ideálny na zdobenie dokonalej miniatúry štrikovaného vzoru. Sweater gély nestekajú, nestrácajú svoju farbu, neťahajú sa, výborne sa s nimi pracuje, je možné ich medzi sebou miešať.

Cena 6,90 €
Viac
Skladom

Primavera Fiolet

Snívate o dokonale pastelových nechtoch vyplnených trblietavým leskom pri každom pohybe vašej ruky? Prichádzame s niečím novým! Nepravidelný povrch, rozmanitosť lesklých častíc a veľkolepý efekt, ktorý zaujme každým pohybom ruky. Zahaľte nechty viacrozmernou 3D textúrou a dievčenskou sviežou rozmanitosťou. Ideálne na vytváranie farebných, originálnych...

Cena 4,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Obojstranná kozmetická špachtľa

Obojstranná kozmetická špachtľa slúži na nanášanie a aplikovanie alginátových masiek, nanesenie a zapracovanie peelingu, tiež na aplikáciu rôznych krémov a sér určených na kozmetické účely. Špachtľa má z oboch strán iné zakončenie, jedna strana slúži na aplikáciu, druhá strana na zapracovanie. Špachtľa je umyvateľná.

Cena 1,52 € Základná cena 1,90 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Flame

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Bird

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Sapphire Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Pozlatko na nechty COPPER

Hľadáte rýchle a efektné ozdoby na nechty, ale neradi bojujete so zložitými dekoráciami? Zaručene vsaďte na penové ultra tenké fólie na nechty, ktoré dokonale priľnú k nechtom. Pomocou nich vytvoríte vysnívané umelecké dielo a zaujímavé kombinácie zabezpečia jedinečný efekt. Ideálne aj pre začiatočníkov, ktorý nemajú s nechtovým stilingom žiadne skúsenosti.

Cena 1,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

14mm Kliešte z chirurgickej ocele PINKY - zahnute

Profesionálne kliešte PINKY sú vyrobené z vysoko kvalitnej chirurgickej ocele, ideálne na manikúru, pedikúru a skladanie umelých tipov. Kliešte sú špeciálne vybavené pérovaním tak, aby nedošlo k poraneniu nechtovej kožtičky. Veľmi pohodlné ergonomické rúčky, dlhá životnosť, vysoko kvalitný materiál, dĺžka ostria 14mm.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: NR. BJC040

NR. BJC040 Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli dizajnéri z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kód: YZW3562

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa Gold Med

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom do 7 dní

Japonská manikúra P.Shine Lilly Angel

Japonská manikúra sa používa na prirodzenú ochranu a posilnenie nechtovej platničky. Ošetrenie sa odporúča na lámavé, zničené a štiepiace sa nechty. Nechtom dodáva prírodné zložky ako sú keratín, vitamíny A, E, včelí vosk a oxid kremičitý z Japonského mora. Pasta výrazne vyhladzuje nechtovú platničku, odstraňuje nerovnosti, praskliny, robí nechtovú...

Cena 33,90 €
Viac
Skladom

NR.5D-K279 Vianočné nálepky na nechty 5D

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Skladom

Kreslo do kaderníctva Lara Black-White

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 390,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Dámsky cop z kanekalonu - hnedy I.

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 12 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom