Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie
  • Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie
  • Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie
  • Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie
  • Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie
  • Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie
  • Barová stolička Detail Velur Yellow  Kategórie

Barová stolička Detail Velur Yellow

Barová stolička Detail je praktická a elegantná stolička, ktorá sa vyznačuje moderným a nadčasovým dizajnom. Je vyrobená z pevnej, chrómovanej konštrukcie s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky je v tvare kruhu, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchou údržbou a čistením.

139,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 139,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Barová stolička

Parametre:

- sedadlo otočné o 360 stupňov

- regulácia výšky pomocou pumpy

- šírka sedadla - 46cm

- výška operadla - 35cm

- nastaviteľné od min. 60cm max. 80cm

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Fuksia

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Stolička Hanah Gold Black

Elegantná, netradičná stolička Hanah kombinuje vlastnosti tradičného štýlu so škandinávskym dizajnom. Svoju úlohu si plní dokonale v moderných aj tradičných interiéroch. Geometrické prešívanie dodáva zaujímavý štýl a kontrastné lemovanie je zároveň elegantné. Sedadlo je plne otočné s výškovým nastavením.

Cena 189,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kód: 13

Železné dlátko Profi Studio

Vysoko odolné, nehrdzavejúce dlátko slúži na zatlačenie zarastajúcej kožtičky v okolí nechtov. Hygienické, s možnosťou sterilizácie, vhodné na ruky aj nohy. S extra dlhou životnosťou, jednoduchou manipuláciou, ergonomickou rukoväťou.

Cena 4,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Značka: Nikk Molé

Penový šampón NIKK MOLE na obočie, riasy a tvár 150ml

Ľahký penový šampón Nikk Mole je určený na jemné a účinné čistenie pokožky. Šetrne čistí tvár, obočie a riasy od všetkých typov make-upu. Vďaka efektu ľahkého peelingu je vynikajúci na očistenie pokožky pred aplikáciou farby, odstraňuje odumreté čiastočky a prispieva k lepšej fixácií a výdrži farby. Vďaka obsahu účinných látok ako je rozmarín a harmanček...

Cena 8,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

NR. F797 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Dámsky cop z kanekalonu - tmavá blond ombre

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 10 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Vypredané

Gél po depilácií s Aloe Vera 150ml

Prípravok po depilácií Arcocere After Wax je určený na ošetrenie pokožky tela po epilácii alebo depilácii. Prípravok je v podobe gélu s výťažkov z aloe vera, ktorý upokojuje a regeneruje pokožku. Gél dodáva pokožke potrebnú výživu, hebkosť, výrazne ju vyhladzuje a regeneruje.

Cena 6,90 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Pinzeta na obočie Rose

Pinzeta Rose sa používa na trhanie jemných chĺpkov na obočí, v oblastí úst, brady a nosa. Je určená pre detailnú prácu a vytrhávanie najjemnejších chĺpkov. Pevne uchopí a vytrhne aj veľmi krátke a tvrdé chĺpky. Nabrúsená do perfektnej ostrej špičky. Pinzeta je dlhá 9,7cm, určená na profesionálne používanie.

Cena 6,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. KX059 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Nr.F942 Beautiful Flower

Krásna, jarná kolekcia Beautiful Flower sa nesie v znamení krásnych farieb a motívov s jarnou tematikou. Hlavným symbolom tejto kolekcie bol kvet, ako symbol lásky a úcty, ktorý sprevádza celú jarnú kolekciu v tých najkrajších podobách. Očaria vás motívy pripomínajúce lúku rozkvitnutých jarných kvetov. Táto kolekcia vás očarí a určite neunikne vašej...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa Gold Velur Fuksia

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa Gold Med

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom do 7 dní
  • Vypredané

Ohrievač depilačných voskov 120W Limited Edition

Ohrievač depilačných voskov Love-WAX  je prístroj, ktorý slúži na zohrievanie voskov v plechovke s objemom 400-800ml a tvrdé depilačné vosky. Nadčasový dizajn, limitovaná edícia, LCD displej,  jednoduchá aplikácia, analógový ovládač, regulácia teploty, vstavaný termostat, kontrolka signalizujúca zohriatie depilačného vosku, priehľadný uzáver, ideálny na...

Cena 32,00 €
Viac
Vypredané

NR.6 Transfer fólia na nechty flower

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

NR. F926 Nálepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Dámsky cop z kanekalonu - studená hnedá

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 10 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade