Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Akcia!
Kompletná sada na baby boomer  Kategórie
  • Kompletná sada na baby boomer  Kategórie

Kompletná sada na baby boomer

Kompletná sada na baby boomer obsahuje všetky nevyhnutne potrebné pomôcky, ktoré potrebujete na vytvorenie krásneho baby boomer efektu. Baby boomer je veľmi populárnym a najnovším trendom na vytvorenie prirodzenej francúzskej manikúry s vynikajúcim lookom.

57,29 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 57,29 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Sada obsahuje

1x baby boomer 15ml

1x polar white gel 5ml

1x caramel make up 15ml

1x ultrabond 15ml

2x hubka na baby boomer

1x cleaner 100ml

1x štetec

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

Olejček na nechty Ananás 12ml

Olejová ceruzka na nechty predstavuje veľmi rýchlu a účinnú regeneráciu a ochranu nechtovej kožtičky. Jedinečné prírodné extrakty chránia a zvláčňujú kožtičku a dodávajú jej potrebné vitamíny. Ideálna pre hladkú a hodvábnu nechtovú kožtičku v express kabelkovom balení. Vhodná na každodenné používanie.

Cena 2,10 €
Viac
Vypredané
  • Vypredané

NR. LS-J17 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,50 €
Viac
Vypredané

Kozmetická stolička Armani Silver Gold

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho salónu. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Bird Black

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 73,00 €
Viac
Skladom

NR.59 Keramický nadstavec do brúsky

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec je spracovaný najnovšími technológiami, ktoré zaručujú špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie gélových a akrylových nechtov bez pocitu pálenia nechtového lôžka. Maximálne dlhá životnosť, dokonalá tvrdosť, extrémna odolnosť,...

Cena 9,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Gepard 5,5 Superior Black

Kadernícke nožnice značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 29,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Šablóny na nechty 500ks

Profesionálne, stredne tvrdé formy slúžia na predlžovanie nechtov pomocou gélu a akrylu. Inovatívny materiál a odolný papier sa jednoducho zafixuje o prírodný necht a vytvorí dokonalý podklad pre nanesenie a tvarovanie gélu či akrylu. Vodiace náčrty na šablóne sú pomocníkom pre voliteľnosť dĺžky i šírky modelácie. Papierovú formu je možné použiť iba na...

Cena 13,50 €
Viac
Vypredané

Kód: Umber

Štetec Liner Umber 11mm

Štetec Liner Umber je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných prírodných štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia. 

Cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.65 Keramický nadstavec do brúsky

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec je spracovaný najnovšími technológiami, ktoré zaručujú špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie gélových a akrylových nechtov bez pocitu pálenia nechtového lôžka. Maximálne dlhá životnosť, dokonalá tvrdosť, extrémna odolnosť,...

Cena 9,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

19mm Štetec Vlások - Rainbow

Štetec Vlások - Rainbow bol špeciálne vyvinutý na zdobenie nechtov rôznymi technikami. Štetiny sú určené na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov, kreslenie kvietkov, lístkov, čiar, detailné obťahovanie a tiež na svetríkové zdobenia. Rúčka je špeciálne anatomicky tvarovaná pre perfektné držanie v ruke a ešte lepší komfort pri práci.

Cena 5,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec na prach Rybka Gold Mini

Štetec v tvare rybky slúži na oprašovanie prachu z nechtov, ktorý sa vytvoril počas pilovania gélu alebo akrylu, tiež na oprášenie nechtov od trblietavých práškov pri zdobení. Výnimočne mäkké štetiny sú jemné na pokožku a majú relaxačné účinky. Štetec je jednoducho skladovateľný, dĺžka štetca je 8cm, dĺžka štetín je 2,5cm.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Grafit

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Kúpeľná soľ na manikúru s kamilkami 40g

Vodná soľ na manikúru pôsobí blahodárne na kožtičku v okolí nechtov. Vodná soľ zaručí zmäkčenie kožtičky a tým aj jej lepšie upravenie. So správnym použitím vodnej soli dosiahnete okrem relaxácie a osvieženia aj liečivé účinky. 

Cena 2,00 €
Viac
Skladom

Dámsky cop z kanekalonu - blond

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 10 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom

Barová stolička Elegance Gold White

Kolekcia barových stoličiek Elegance je bezpochyby tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia luxusné a jedinečné kúsky. Stoličky pôsobia veľmi dominantne a pútajú svojim dizajnom na všetky strany. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom do 7dní

NR.1 Gél na nechty Cat eye

Pozor, kupujete si iba efekt. Podkladovú farbu si volíte sami! Ak chcete vyčarovať na nechtoch neopakovateľný look siahnite po metóde zdobenia efektom mačacích očí. Efekt mačacích očí dosiahnete tak, že pomocou špeciálneho gélu a magnetu vznikne magnetické pole. Zdobenie je výraznejšie s vysokým leskom a menivým efektom pri dopade slnka.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom