Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Gélová sada v kufríku Profi  Kategórie
  • Gélová sada v kufríku Profi  Kategórie

Gélová sada v kufríku Profi

Luxusná sada v kufríku je určená na predĺženie prírodných nechtov pomocou tipov. Sada obsahuje všetky nevyhnutne potrebné pomôcky a materiál na modeláciu v kombinácií s výkonnou LED lampou a brúskou. Sada na modeláciu nechtov poskytuje maximálny komfort pri práci s možnosťou praktického uskladnenia v kufríku.

181,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 181,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Gélová sada v kufríku

Sada obsahuje:

1x Kozmetický kufrík

1x LED lampa

1x Brúska na nechty

1x Uv gel clear 50ml

1x Tipy salon 100ks

1x Cleaner 100ml

1x Ultrabond 15ml

1x Lepidlo na nechty 7,5g

1x Sada pilníkov 3ks 80/80

1x Štetec na nechty

3x Farebný gél

4x Nálepky na nechty

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

NR. STZ985 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,10 €
Viac
Skladom

Kadernícke kreslo Erino s podnožkou

Kadernícke kreslo Erino má originálny dizajn vhodný pre zákazníkov, ktorí si zakladajú na niečom výnimočnom. Je predurčené do luxusných interiérov s exkluzívnymi prvkami. Dokonalý dizajn kreslu dodáva prešívanie v operadlovej časti a zlaté kovanie. Vyrobené z kvalitnej eko kože, s možnosťou hydraulického nastavenia výšky sedadla

Cena 580,00 €
Viac
skladom do 7dni

113. Carmen IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Podložka pod ruky na manikúru biela

Manikérska podložka na ruky pre zákazníčku zaručuje maximálne pohodlie v primeranej pracovnej výške, ľahko sa čistí a dezinfikuje. Podložka je vyrobená z kvalitnej ekologickej kože odolnej voči šúpaniu a poškriabaniu, podložka sa nešmýka, nožičky sú chrómové. Rozmer: dĺžka 40cm, šírka 15cm, výška 12cm.

Cena 49,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: DP 309

Nálepka FRANCH DP 309

Nálepky na nechty Franch sa používajú na luxusnú francúzsku manikúru, ktorá je veľmi obľúbenou alternatívou nail artu. Jedinečné vzory prispôsobené súčasným trendom pôsobia štýlovým dojmom a výborne sa hodia ku každému typu oblečenia. Jednoduchá aplikácia, vysoká priľnavosť, originálne a stále aktuálne.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Miami NR.041

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kód: Spring time BN 1772

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,75 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Nr1. Silikónový štetec 2v1 na gél

Silikónový štetec s hrotom 2v1 je určený na nanášanie gélu a zdobenie nechtov. Špeciálne silikónové štetce nezanechávajú nežiadúce štetiny a počas modelácie tak nedochádza k tvorbe vzduchových bublín ako pri klasických štetcoch. Modelácia je veľmi efektívna s minimálnou tvorbou odchlipkov. Výhodou je tiež mimoriadne jednoduché a rýchle čistenie.

Cena 4,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Mystic 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 113,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec na nechty GOLD flat gel nr.4

Exkluzívny štetec Flat gel je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 12,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kozmetická stolička Vanesa Pink

Kolekcia kozmetických stoličiek Vanesa je bezpochyby tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia luxusné a jedinečné kúsky. Stoličky pôsobia veľmi dominantne a pútajú svojim dizajnom na všetky strany. Podstava je chrómová, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 129,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Superior Diamond Gold

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S420, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 35,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Fiolet

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S600, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 49,00 €
Viac
Skladom

NR. RA-76 Vodolepky na nechty Spring time

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Flowers inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre celoplošné zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

STZ 898 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,60 €
Viac
Skladom

Kadernícke kreslo Erino

  Kadernícke kreslo Erino má originálny dizajn vhodný pre zákazníkov, ktorí si zakladajú na niečom výnimočnom. Je predurčené do luxusných interiérov s exkluzívnymi prvkami. Dokonalý dizajn kreslu dodáva prešívanie v operadlovej časti a zlaté kovanie. Vyrobené z kvalitnej eko kože, s možnosťou hydraulického nastavenia výšky sedadla

Cena 550,00 €
Viac
skladom do 7dni