Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Sada na akrylové nechty LUJO  Kategórie
  • Sada na akrylové nechty LUJO  Kategórie

Sada na akrylové nechty LUJO

Sada na nechty Lujo je ideálna na modeláciu nechtov akrylovou metódou pomocou šablón. Pri tejto metóde nepotrebujete UV lampu pretože materiál, ktorý vznikne spojením akrylového prášku a tekutiny liquid schne vzduchom. Obsahuje základné pomôcky, ktoré potrebujete na predĺženie nechtov. Jednoduchá a rýchla aplikácia, vhodné aj pre začiatočníkov

31,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 31,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Akrylová sada na nechty

Sada obsahuje:

1x štetec

1x šablóny na nechty 20ks

1x akrylový prášok clear 30g

1x primer na nechty 15ml

1x acrylic liquid 100ml

1x buničitá vata 250ks

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Stardust Pear Fiolet 5g

Originálny prášok Stardust PEARL je lesklý prášok s perleťovou glazúrou, ktorá odráža rôzne farebné odtiene. Vďaka nemu budú vaše nechty žiariť neuveriteľným leskom z ktorého ťažko odtrhnete zrak. Veľmi jednoduchá aplikácia, trvalé výsledky a neskutočný efekt. Stardust Pearl predstavuje najjednoduchší spôsob, ako dodať vašim nechtom štýl a upútať...

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Alica Brown 60cm

Cvičná hlava Alica je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov 60cm.

Cena 42,00 €
Viac
Skladom

Barová stolička Detail Velur Black Mat

Barová stolička Detail je praktická a elegantná stolička, ktorá sa vyznačuje moderným a nadčasovým dizajnom. Je vyrobená z pevnej, chrómovanej konštrukcie s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky je v tvare kruhu, poťah vyrobený z velúru.

Cena 145,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kód: zlatá

Podložka pod ruky Exclusive Love

Podložka na ruky je vynikajúcim pomocníkom pri modelovaní nechtov. Podložka je stabilná, pevná, otapacírovaná kvalitnou koženkou. Zjednodušte si prácu, zabezpečte zákazníčke pohodlie a relax pomocou tejto kvalitnej a praktickej podložky. Podložka je ľahko umyvateľná a skladovateľná.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

The Pastels Great Copa Cabana 2406

Farebné gély The Pastels Great sme navrhli pre rýchlu, salónovú prácu a vďaka dokonalej pigmentácií je nanášanie doslova zážitkom. Gély majú perfektnú kryciu schopnosť, výbornú konzistenciu s veľmi rýchlou a jednoduchou aplikáciou. Farebné gély The Pastels Great stačí naniesť v jednej vrstve pre perfektné výsledky. Určené na profesionálnu prácu s dôrazom...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kód: STZ827

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. STZ1013 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,10 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: moon

Značka: noname

Pilník na nechty MOON 180/240

Profesionálny pilník s extra dlhou životnosťou je vyrobený s dôrazom na precíznu a rýchlu prácu. Povrch pilníka zrnitosti 180/240 zaručuje ľahké vypilovanie gélu. Silueta pilníka s dokonalými krivkami umožňuje pilovanie aj na menej dostupných miestach.

Cena 0,89 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec Rose 2v1 na gél + ombre

  Štetec Rose je špeciálne vyvinutý za účelom vykonania modelácia a ombre techniky na nechtoch. Jedna strana štetca má štetiny oválneho tvaru a slúži na modeláciu nechtov gélom, tvarovanie francúzskej manikúry a nanášanie farebných gélov. Druhá strana štetca má špeciálne tvarované štetiny a slúži na vytvorenie ombre zdobenia - dokonalého prechodu medzi...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Braids copíky na gumičke 7ks hustejšie

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 14,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Dezinfekcia na ruky santálové drevo

Voňavá dezinfekcia na ruky zaistí rýchlu a kvalitnú dezinfekciu rúk, ničí vírusy, hubí choroboplodné zárodky, pôsobí antibakteriálne. Nie je nutné oplachovanie rúk a na dezinfekciu rúk stačí použiť len malé množstvo. Má nelepivú konzistenciu, ktorá na rukách nezanecháva nepríjemný pocit. Rýchlo sa vstrebe, nevysúša ruky. Vhodná na každodenné používanie.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: č.1

Zahnuté micro nožničky na kožtičku

Veľmi precízne mikro nožničky boli vyvinuté na strihanie kožtičky v okolí nechta. Jednoduchý pákový systém, ľahká manipulácia s nožničkami, veľmi ostrá čepeľ, totálna presnosť pri strihaní. Je možné ich dezinfikovať aj sterilizovať.

Cena 14,99 €
Viac
Vypredané

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Medina Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa II. Gold Velur Med

Barová stolička Melisa II. prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 176,00 €
Viac
Skladom do 7 dní
  • Vypredané

Štetec na akryl Black NR.6

Štetec na nechty Akryl Black je určený na modeláciu nechtov akrylovou metódou. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov, mierne ploché, smerom ku špičke zrezané čo umožňuje rovnomerné nanesenie akrylu v okolí nechtových kožtičiek. Ideálny aj na 3D zdobenia a tvarovanie francúzskej manikúry.

Cena 5,50 €
Viac
Vypredané