Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
  • Vypredané
Sada lakov na nechty 4+1zdarma  Kategórie
  • Sada lakov na nechty 4+1zdarma  Kategórie

Sada lakov na nechty 4+1zdarma

951,952,957,943,948

Luxusné laky na nechty v jedinečných trendy odtieňoch majú vysokú kryciu schopnosť. Vylepšená Gloss Booster technológia prináša dlhotrvajúci, žiarivý a unikátny výsledok. Dokonalé krytie, extra dlhá životnosť, profesionálna aplikácia pomocou perfektne tvarovaného štetca. Laky neobsahujú škodlivý toulén, formaldehyd a zmäkčovadlá.

8,40 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 8,40 €

S DPH
Množstvo
Vypredané

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Lak na nechty

Spôsob použitia: Naneste pomocou štetca jednu vrstvu laku na nechty na rukách alebo nohách. Pre dlhšiu životnosť prelakujte priesvitným lakom alebo rozjasňovačom.

Obsah balenia: 5x11ml

Detaily produktu
951,952,957,943,948

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

10ks Zafírové trblietavé prášky MIX

Trblietajúce sa nechty pútajú pozornosť na všetky strany a sú doslova lákadlom pre oči. Pomocou týchto práškov dodáte každému zdobeniu neopakovateľný nádych elegancie a šarmu. Jednoducho kombinovateľné s inými štýlmi zdobenia a jedinečným konečným efektom.

Cena 4,00 €
Viac
Skladom

Kód: STZ828

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Modelážny gél Resistant 30ml

Revolučný, stavebný gél, výnimočný nielen svojim názvom, ale aj obsahom kelímka. Gél má stredne hustú, nadľahčenú, medovú konzistenciu, vďaka ktorej si modeláciu s týmto gélom doslova zamilujete. Výnimočnosť tohto gélu spočíva v jednoduchosti nanášania a jeho najväčším plusom je, že nepáli v lampe. Stavebný gél má jedinečné zloženie, vďaka ktorému máte...

Cena 12,72 € Základná cena 15,90 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa Chrom Med

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 145,00 €
Viac
Skladom do 7 dní
  • Vypredané

Dámsky cop z kanekalonu - melír studený odtieň

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 8 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Vypredané

Kadernícke nožnice pre ľavákov Gepard Superior Gold 5,5

Kadernícke nožnice pre ľavákov značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov a mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej nerezovej ocele S440, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná...

Cena 54,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.024 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Milé nadprirodzené postavičky zasnežená krajinka, snehuliak či vianočný stromček prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: chalupka

Darček pre zákazníkov a zamestnancov

Kozmetické darčeky sú vytvorené ako poďakovanie pre zákazníkov za prejavenú dôveru a zamestnancov ako vďaka za svedomitú prácu. Balíčky sú v podobe kozmetických drobností, ktorým sa poteší každá žena. Podporte dobré vzťahy so svojimi klientmi a zamestnancami a ukážte im, že si ich vážite.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom

Olej Spirella Hrozno

Veľmi luxusný olejček na nechty Spirella je to pravé osvieženie pre vaše nechty, ruky aj kutikulu. Vyznačuje sa rýchlou absorpciou a pokožku zanecháva hodvábnu a jemnú bez veľmi výrazného mastného filmu. Jedinečné účinky oleja majú blahodárny vplyv na pokožku a zanechávajú ju dlhodobo hebkú, pružnú a mimoriadne elastickú. Nanášanie pomocou praktického...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. STZ1003 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Nr.STZ-SJ028 Beautiful Flower

Krásna, jarná kolekcia Beautiful Flower sa nesie v znamení krásnych farieb a motívov s jarnou tematikou. Hlavným symbolom tejto kolekcie bol kvet, ako symbol lásky a úcty, ktorý sprevádza celú jarnú kolekciu v tých najkrajších podobách. Očaria vás motívy pripomínajúce lúku rozkvitnutých jarných kvetov. Táto kolekcia vás očarí a určite neunikne vašej...

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

NR.64 Keramický nadstavec na manikúru

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec na manikúru sa používa na úpravu a odstraňovanie nechtových kožtičiek. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie nechtového okolia a záruku rýchlej práce v extrémne krátkom čase. Fréza je vhodná na úpravu nechtov na rukách aj nohách. Nenahrieva sa!

Cena 9,50 €
Viac
Skladom

STZ 899 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke kreslo Umber

Kadernícke kreslo Umber je spojením elegancie, nadčasového dizajnu a originálneho vzhľadu. Je predurčené do luxusných interiérov s exkluzívnymi prvkami. Vyrobené z kvalitnej eko kože, s možnosťou hydraulického nastavenia výšky sedadla a stabilnou štvorcovou základňou.  

Cena 490,00 €
Viac
sklaodm do 7dni

STZ 1094 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom