Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
  • Vypredané
Oprašovatko na nechty rybka  Kategórie
  • Oprašovatko na nechty rybka  Kategórie

Oprašovatko na nechty Rybka Silver

strieborna

Štetec v tvare rybky slúži na oprašovanie prachu z nechtov, ktorý sa vytvoril počas pilovania gélu alebo akrylu, tiež na oprášenie nechtov od trblietavých práškov pri zdobení. Výnimočne mäkké štetiny sú jemné na pokožku a majú relaxačné účinky. Štetec je jednoducho skladovateľný, dĺžka štetca je 10,5cm, dĺžka štetín je 2,9cm.

5,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 5,50 €

S DPH
Množstvo
Vypredané

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Štetec na prach

Balenie: 1ks

Detaily produktu
strieborna

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

NR.F1001 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Vypredané

Darček pre zákazníkov a zamestnancov

Kozmetické darčeky sú vytvorené ako poďakovanie pre zákazníkov za prejavenú dôveru a zamestnancov ako vďaka za svedomitú prácu. Balíčky sú v podobe kozmetických drobností, ktorým sa poteší každá žena. Podporte dobré vzťahy so svojimi klientmi a zamestnancami a ukážte im, že si ich vážite.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

Squeezer - Vytláčač na tuby poly gélu

Pomôcka na vytláčanie poly gélu z tuby zabezpečuje rovnomerné vytlačenie materiálu. Tento pomocník Vám pomôže vytlačiť celý obsah tuby do poslednej kvapky. Kvôli porezaniu sú hrany opracované. Materiál: plast. Rozmery otvoru: 6,4cm.

Cena 1,80 €
Viac
Skladom

Nr.2013 Peach Fuzz Jessica

Farbou roka 2024 je Peach Fuzz broskyňový odtieň namiešaný v kombinácií ružovej a oranžovej farby. My sme vytvorili štyri krásne odtiene Jessica, Amber, Celine, Zoe, ktoré majú ideálnu konzistenciu pre rýchlu salónovú prácu. Farebný gél môžete naniesť v jednej alebo v dvoch tenkých vrstvách. Je vhodný pre začiatočníčky aj profesionálne manikérky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Superior Slimi Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior Slimi sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele,...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

NR. STZ 715 Vodové nálepky na nechty Primavera

Dizajnová kreativita, vkus a rôznorodý štýl v podobe kvetov a listov prináša táto veľmi prirodzená kolekcia. Kolekcia bola navrhnutá na originálne zdobenia vhodné na koždodenné nosenie. Vodolepky na nechty sa jednoducho nanášajú, majú dokonalú priľnavosť, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: 3

NR.3 Silikónová pečiatka na nechty Classic

Silikónová pečiatka slúži na prenesenie motívu z doštičky na necht pomocou stamping gélov. Pečiatka je priesvitná, čo umožňuje, že vidíte cez otvor vzor, ktorý môžete lepšie umiestniť na necht. V sade sa nachádza aj stierka, ktorá slúži na utretie nadbytočného gélu z doštičky.

Cena 3,99 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Kozmetický organizér - malý

Veľmi praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Množstvo úložného priestoru, vyrobený z tvrdého plastu, umyvateľný. Rozmer: hĺbka 8,9cm, výška 6,6cm, šírka 16,8cm.

Cena 9,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kozmetická stolička Venis Black

Kozmetická stoličVenis je navrhnutá v krásnom čierno-zlatom dizajne. Ergonomický tvar sedadla osadeného na mobilnej päťhviezdičkovej základni vám umožní správne držanie tela a výrazne zvýši komfort pri práci. Taburetka má systém výškového nastavenia a je krásnym, štýlovým a moderným kusom nábytku, ktorý vynikne v každom interiéri.

Cena 115,90 €
Viac
skladom do 7dni

NR. DP8011 Nálepky na nechty Nápisy

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Hneda ilash farba na obočie a riasy 30ml

Ilash farba na obočie a riasy je profesionálna, vysoko kvalitná farba v efektívnom salónovom balení, za atraktívnu cenu! Ide o veľmi trvácnu a vodeodolnú farbu, ktorá môže byť použitá nie len ne farbenie rias a obočia ale aj fúzov a ostatného ochlpenia na tele. Ilash farba poskytuje maximálny komfort používania, vďaka hlbokej penetrácie a rovnomernému...

Cena 12,50 €
Viac
Vypredané

Značka: CN nails

Modelážny gél 3v1 Amber Gold

Amber Gold je modelážny gél s dokonalými vlastnosťami 3-fázového systému, ktorý vytvára na nechtoch jedinečný trblietavý efekt. Konzistencia gélu je medová, po polymerizácií je pevný, vhodný aj na dlhé a problematické nechty. Trblietavý kamuflážny odtieň zjednocuje povrch nechtov a vytvorí nádherný efekt, modeláciu a zdobenie v jednom kroku. Určený na...

Cena 12,16 € Základná cena 15,20 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

NR. SW-CS116 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,50 €
Viac
Vypredané

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Black and Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S600, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Elektrický pilník na päty

Chcete mať hladké päty? Stvrdnutá, odumretá a zrohovatená koža na päte bude minulosťou vďaka rotačnému elektrickému odstraňovaču stvrdnutej kože. Pohodlné používanie, rýchlo rotujúca hlava účinne, bezpečne a bezbolestne odstraňuje nežiaducu tvrdú a odumretú kožu na pätách. Chodidlá tak budú hladké, hebké na dotyk a krásne na pohľad. Maličký prístroj si...

Cena 10,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade