Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
NR.JH009 Glamour nálepky na nechty  Kategórie
  • NR.JH009 Glamour nálepky na nechty  Kategórie

NR.JH009 Glamour nálepky na nechty

JH009

Charm gold sticker sú nálepky z prestížnej kolekcie štýlu glamour. Veľmi luxusné v čierno - zlatej kombinácií, predstavujú dokonalý skvost s prvkami luxusu. Zaujímavý vzhľad, nadčasová elegancia, kreativita a zmyselnosť, určené na vytvorenie jedinečných zdobení.

1,10 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 1,10 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Nálepky na nechty

Spôsob použitia: Naneste nálepky na nechty dekoratívnou tyčinkou alebo hrotom podľa potreby. Pre zafixovanie pregelujte top fix shining uv gélom alebo iným fixačným gélom.

Balenie:1ks

Detaily produktu
JH009

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

NR. STZ983 Nálepky na nechty Kvety

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Natural

Štetec na gél Black Nr.4

Štetec Black je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami, nanášanie farebných gélov a francúzskej manikúry. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetiny majú štvorcový tvar, sú vyrobené z prírodných štetín s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Parafínová vanička 300W

Parafínové ošetrenia dokonale hydratuje a vyživuje pokožku, zjemňuje pokožku okolo nechtov, čím je manikúra efektívnejšia, upokojuje a má blahodárne účinky na pokožku. Má silné posilňujúce a regeneračné vlastnosti. Dokáže uvoľniť a upokojiťunavenú pokožku a udržať ruky jemné a hladké po dlhú dobu.

Cena 54,00 €
Viac
Vypredané

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Flame 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 125,00 €
Viac
Skladom

NR.11 Transfer fólia na nechty white

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice pre ľavákov Gepard Superior Blue 5,5

Kadernícke nožnice pre ľavákov značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov a mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej nerezovej ocele S440, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná...

Cena 54,00 €
Viac
Skladom

Sada na akrylové nechty LUJO

Sada na nechty Lujo je ideálna na modeláciu nechtov akrylovou metódou pomocou šablón. Pri tejto metóde nepotrebujete UV lampu pretože materiál, ktorý vznikne spojením akrylového prášku a tekutiny liquid schne vzduchom. Obsahuje základné pomôcky, ktoré potrebujete na predĺženie nechtov. Jednoduchá a rýchla aplikácia, vhodné aj pre začiatočníkov

Cena 31,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec na nechty GOLD flat gel nr.4

Exkluzívny štetec Flat gel je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 12,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Japonská manikúra P.Shine Lilly Angel

Japonská manikúra sa používa na prirodzenú ochranu a posilnenie nechtovej platničky. Ošetrenie sa odporúča na lámavé, zničené a štiepiace sa nechty. Nechtom dodáva prírodné zložky ako sú keratín, vitamíny A, E, včelí vosk a oxid kremičitý z Japonského mora. Pasta výrazne vyhladzuje nechtovú platničku, odstraňuje nerovnosti, praskliny, robí nechtovú...

Cena 33,90 €
Viac
Skladom

NR. JO2107 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Ohrievač depilačných voskov PINKY 40W

Ohrievač depilačných voskov PINKY je prístroj, ktorý slúži na zohrievanie voskov typu roll-on s objemom 100ml. Ergonomicky tvarovaný s jednoduchým ovládaním, pohodlný v ruke, ľahký, kontrolka signalizujúca zohriatie depilačného vosku, ideálny na domáce používanie.

Cena 10,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Značka: CN nails

NR. 723 Farebný gél Puppy

Nádherné dominantné odtiene farebných gélov zvýraznia vašu ženskosť a vytvoria dokonalú súhru s nadčasovou eleganciou. Paleta dynamických farieb vám zabezpečí dokonalé zdobenie nechtov a úžasné vizuálne efekty. Farebné uv gély majú stredne hustú konzistenciu a dobré samovyrovnávacie schopnosti, sú pružné a veľmi odolné voči nárazom. Vyvinuté pre maximálny...

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Premio Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 85,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Odsávačka prachu Premium Quality

Odsávačka prachu s extra silným výkonom ma 3 zabudované ventilátory pre veľmi účinné, rýchle a bezpróblemové odsávanie aj tých najjemnejších častíc prachu. Sací vak zachytí až 99% prachu. Odsávačka pôsobí veľmi luxusným dojmom vďaka lesklým, chrómovým lištám, ktoré dodali celkovému vzhľadu eleganciu a štýl.

Cena 57,50 €
Viac
Vypredané

NR. A1573 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kód: bordova

Ochranná páska na prst

Aj Vám sa už stalo, že ste si pri pilovaní nechtov zákazníčke poranili kožu na prste? Spilovali ste si vlastné umelé tipy, či zničili zdobenie? Ochranná páska na prst je vynikajúcou pomôckou pre nechtové dizajnérky. Ak si ju nalepíte na prst nemusíte sa báť, že si zničíte svoje zdobenie alebo poraníte prst. Doporučujeme používať a zaručujeme dokonalý efekt!

Cena 1,45 €
Viac
Skladom