Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
  • Vypredané
Kefka na nechty Pink  Kategórie
  • Kefka na nechty Pink  Kategórie

Kefka na nechty Pink

Kefka na nechty je vynikajúca pomôcka, ktorá slúži na odstránenie prachu z nechtov pri pilovaní a jeho následné zmetenie do filtra umiestnenom na odsávačke prachu. Zabraňuje tak zbytočnému vdychovaniu a usádzaniu
prachu na pracovnom stole. Štetinky sú vyrobené zo syntetického materiálu, veľmi jemnej tvrdosti a hrúbky.

2,95 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 2,95 €

S DPH
Množstvo
Vypredané

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Kefka na nechty

Použitie: Použite na oprašovanie prachu z nechtov.

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Halloween bat - netopier

Čoraz viac populárnejšie halloween ozdoby na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli dizajnéri z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe netradičných ozdôb ako sú tekvice, pavúky, bosorky, netopiere a zábava sa môže začať.

Cena 2,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kadernícky umývací box Selena Black

Fenomenálny dizajn umývacie boxu Selena poskytuje mimoriadny vizuálny efekt. Strieborné podrúčky dodávajú štýl a krásne vyniknú v každom interiéry. Kreslo je vyrobené z kvalitnej eko kože, misa je keramická s nastaviteľným uhlom sklonu misy, možnosť pripojenia vzadu alebo v spodnej časti výrazne uľahčí inštaláciu.

Cena 699,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kozmetický vozík Amanda White

Kozmetický vozík Amanda je určený na odkladanie prípravkov a pomôcok v kozmetických a tetovacích štúdiách. Stolík disponuje jednou zásuvkou s možnosťou odkladania pomôcok aj na nej a dvomi poličkami. Stolík je stabilný, ľahko sa pohybuje pomocou koliesok, vyrobený z MDF dosky, odolný voči mechanickému poškodeniu a poškriabaniu. Maximálna nosnosť 30kg.

Cena 230,00 €
Viac
skladom do 7dni

Kód: DS-392

Valentínske vodolepky Kiss

Valentínske nálepky rady PRESTIGE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,70 €
Viac
Skladom

Kozmetický kufrík Glamour Big Silver

Kozmetický kufrík Glamour z najnovšej kolekcie je vyrobený z kvalitného materiálu. Vnútro kufríka je vystlané čiernou semišovou látkou, ktorá chráni kufrík pred poškriabaním. Veľmi kvalitné pánty, zosilnená konštrukcia, jednoduchá a rýchla manipulácia s uzamykaním. Do kozmetického kufríka sa zmestí aj uv lampa.

Cena 68,00 €
Viac
Skladom

NR. A1583 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Bunny NR.038

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Squeezer - Vytláčač na tuby poly gélu

Pomôcka na vytláčanie poly gélu z tuby zabezpečuje rovnomerné vytlačenie materiálu. Tento pomocník Vám pomôže vytlačiť celý obsah tuby do poslednej kvapky. Kvôli porezaniu sú hrany opracované. Materiál: plast. Rozmery otvoru: 6,4cm.

Cena 1,80 €
Viac
Skladom

BN1258 Nálepky na nechty Easter

Kolekcia nálepiek Beautiful Easter sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Black

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR.7 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kód: ovalny tvar clear

Vzorkovník Lavato Clear Mat 50ks

Vzorkovník vejárovitého typu Lavato je špičkou v oblasti organizácie a sprehľadnenia farebnej škály zdobiaceho materiálu. Tipy sú v tvare mandľa, perfektne tvarované s vynikajúcou kĺzavou schopnosťou (nezanecháva mapy), nemení odtieň farebného gélu, laku. Vyrobený z veľmi kvalitného plastu na ktorom farba vynikne 2x tak lepšie v porovnaní s inými...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Superior Slimi Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior Slimi sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele,...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Fiolet

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich a mierne pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov. Vysoká...

Cena 48,00 €
Viac
Skladom

NR. BN1949 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,60 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice pre ľavákov Gepard Superior Pink 5,5

Kadernícke nožnice pre ľavákov značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov a mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej nerezovej ocele S440, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná...

Cena 54,00 €
Viac
Skladom