Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Barová stoličky Apolo Velur Puder  Kategórie
  • Barová stoličky Apolo Velur Puder  Kategórie
  • Barová stoličky Apolo Velur Puder  Kategórie
  • Barová stoličky Apolo Velur Puder  Kategórie

Barová stoličky Apolo Velur Puder

Elegantná univerzálna forma barovej stoličky sa hodí do každého interiéru. Pevná chrómová konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Umývateľné čalúnenie, poťah vyrobený z kvalitného velúru, pohodlná opierka, kruhová podstava.

135,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 135,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Barová stolička

Parametre:

- sedadlo otočné o 360 stupňov

- regulácia výšky pomocou pumpy

- šírka sedadla - 47cm

- výška operadla - 27cm

- nastaviteľné od min. 60cm max. 80cm

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 404

Značka: CN nails

NR. 404 Farebný gél Volcanic Orange 5ml

Glimmer gély sú navrhnuté na technológií glitrového prachu. Glimmer gél je vlastne farebný gél s glitrami, stredne hustej konzistencie, minimalizuje vynaloženie úsilia pri nanášaní práškov na nechty, gél je efektový, nie plne krycí, vhodný na vytvorenie sviežeho looku, na dozdobenie, alebo na farebný gély na dosiahnutie glitrového efektu. Glimmer gély...

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

NR.7 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

NR. BD076 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

NR. CK003 SILVER Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Stolička Hanah Gold Black

Elegantná, netradičná stolička Hanah kombinuje vlastnosti tradičného štýlu so škandinávskym dizajnom. Svoju úlohu si plní dokonale v moderných aj tradičných interiéroch. Geometrické prešívanie dodáva zaujímavý štýl a kontrastné lemovanie je zároveň elegantné. Sedadlo je plne otočné s výškovým nastavením.

Cena 189,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Strojček na strihanie vlasov a brady Wmark HC011

Profesionálny strojček na strihanie vlasov a brady s LCD displejom – zobrazuje stav batérie a otáčky, umožňuje približne 180 minút práce. Slim dizajn strojčeka, čepele vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, 3 variabilné rýchlosti strihania, nabíjateľný cez USB alebo napájací adaptér, odolná batéria. Balenie obsahuje 3 vymeniteľné nadstavce, kefku na čistenie.

Cena 62,00 €
Viac
Skladom

NR. BN1250 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kód: STZ827

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Kód: Foliove ulomky

NR.1 Broken Mirror Effect Foil

Originálny a jedinečný efekt rozbitého zrkadla dosiahnete pomocou tejto neobyčajnej fólie. Častice reflexnej fólie, ktoré vyzerajú ako rozbité zrkadlo - krásne odrážajú svetlo v rôznych uhloch pohľadu a zároveň dodávajú stylingu mimoriadny efekt. Môžete si ich naniesť celoplošne alebo jednotlivo a vytvoriť si tak rôzne možnosti zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kód: HOT-359

Valentínske vodolepky Beautiful

Valentínske nálepky rady PRESTIGE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,70 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Professional Eye Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Kód: DP 309

Nálepka FRANCH DP 309

Nálepky na nechty Franch sa používajú na luxusnú francúzsku manikúru, ktorá je veľmi obľúbenou alternatívou nail artu. Jedinečné vzory prispôsobené súčasným trendom pôsobia štýlovým dojmom a výborne sa hodia ku každému typu oblečenia. Jednoduchá aplikácia, vysoká priľnavosť, originálne a stále aktuálne.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Miami NR.041

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Dámsky cop z kanekalonu - hnedy I.

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 12 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Diamond Sparkle gél 15ml

Bez výpotku! Diamond Sparkle gél je finish gél, ktorý dodá nechtom trblietavý vzhľad tzv. prepeličí efekt. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 8,40 € Základná cena 10,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.17 Jesenne vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb, ktoré nám jeseň prináša. Podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade