Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
  • Vypredané
Lipozómová sada so ženšeňom na tvár  Kategórie
  • Lipozómová sada so ženšeňom na tvár  Kategórie

Lipozómová sada so ženšeňom na tvár

Lipozómová sada s obsahom ženšenu, panthenolu a lipozómov je určená na ošetrenie suchej a citlivej pleti. Lipozómy výrazne regenerujú a zvláčňujú dehydratovanú pleť. Obsahuje prírodné látky z mŕtveho mora, ktoré prispievajú k zlepšeniu tonizácie pleti so silnými regeneračnými účinkami. Sada obsahuje aj krém na svieže oči, ktorý je určený rezanie, opuchy a kruhy pod očami.

29,36 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 29,36 €

S DPH
Množstvo
Vypredané

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Lipozómová sada na pokožku

Sada obsahuje:

1x tonizačná voda 200ml

1x mlieko čistiace 200ml

1x krém na svieže oči 50g

1x výživný krém 50g

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: DP 309

Nálepka FRANCH DP 309

Nálepky na nechty Franch sa používajú na luxusnú francúzsku manikúru, ktorá je veľmi obľúbenou alternatívou nail artu. Jedinečné vzory prispôsobené súčasným trendom pôsobia štýlovým dojmom a výborne sa hodia ku každému typu oblečenia. Jednoduchá aplikácia, vysoká priľnavosť, originálne a stále aktuálne.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Cvičná kadernícka hlava Alica Blond + príslušenstvo

Cvičná hlava Alica je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov 60cm.

Cena 52,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Podložka pod ruky na manikúru Valeria Smaragd

Exkluzívna manikérska podložka na ruky pre zákazníčku zaručuje maximálne pohodlie v primeranej pracovnej výške, ľahko sa čistí a dezinfikuje. Podložka je vyrobená z kvalitnej ekologickej kože odolnej voči šúpaniu a poškriabaniu, podložka sa nešmýka, nožičky sú chrómové. Dokonalé spracovanie, najlepšie materiály. Farba: smaragd.

Cena 52,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kód: STZ827

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

STZ 898 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,60 €
Viac
Skladom

Brúska na manikúru a pedikúru DM 202 65W

Brúska na nechty DM-202 je presná a výkonná brúska určená na manikúru a pedikúru s výbornými ergonomickými vlastnosťami. Slúži k rýchlej, pohodlnej a bezpečnej úprave prírodných, gélových či akrylových nechtov. Výmena fréz je bezproblémová vďaka mechanizmu „twist-lock“. Ďalšou výhodou je držiak a stojan na rukoväť brúsky, kde ju môžete odložiť, keď sa...

Cena 54,90 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Elita

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 79,00 €
Viac
Skladom

NR.YZW 3046 Vodové nálepky na nechty Primavera

Dizajnová kreativita, vkus a rôznorodý štýl v podobe kvetov a listov prináša táto veľmi prirodzená kolekcia. Kolekcia bola navrhnutá na originálne zdobenia vhodné na koždodenné nosenie. Vodolepky na nechty sa jednoducho nanášajú, majú dokonalú priľnavosť, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Frappe camouflage UV/LED gél 30ml

Kamuflážny gél Frappe v krásnej telovej farbe slúži na optické predĺženie nechtového lôžka. Gél má vlastnosti stavebného gélu (šetrí čas), stredne hustej konzistencie (možnosť modelovať C oblúk) s perfektnou krycou schopnosťou. Retušuje nedokonalosti nechta, pričom nechty naozaj pôsobia prirodzene a zdravo.

Cena 22,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: Spring time BN1765

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Superior Toneo Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 65,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Fiolet

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich a mierne pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov. Vysoká...

Cena 48,00 €
Viac
Skladom

NR.1 Gél na nechty Cat eye

Pozor, kupujete si iba efekt. Podkladovú farbu si volíte sami! Ak chcete vyčarovať na nechtoch neopakovateľný look siahnite po metóde zdobenia efektom mačacích očí. Efekt mačacích očí dosiahnete tak, že pomocou špeciálneho gélu a magnetu vznikne magnetické pole. Zdobenie je výraznejšie s vysokým leskom a menivým efektom pri dopade slnka.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

NR.617 Farebný gél Hot Varadero

Dokonale namiešaný koktail NEON gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov. Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Holo Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 69,00 €
Viac
Skladom

NR.11 Transfer fólia na nechty white

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom