Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Akcia!
CN nails dezinfekcia na ruky 200ml  Kategórie
  • CN nails dezinfekcia na ruky 200ml  Kategórie

CN nails dezinfekcia na ruky 200ml

CN nails dezinfekcia na ruky zaistí rýchlu a kvalitnú dezinfekciu rúk, ničí vírusy, hubí choroboplodné zárodky, pôsobí antibakteriálne. Nie je nutné oplachovanie rúk a na dezinfekciu rúk stačí použiť len malé množstvo. Má nelepivú konzistenciu, ktorá na rukách nezanecháva nepríjemný pocit. Rýchlo sa vstrebe, nevysúša ruky. Vhodná na každodenné používanie

4,10 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 4,10 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Dezinfekcia kože a rúk

Spôsob použitia: Prípravok naneste na ruky alebo kožu. Neoplachujte!

Obsah alkoholu: až 75%

Obsah balenia: 200ml

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Značka: CN nails

NR.617 Farebný gél Hot Varadero

Dokonale namiešaný koktail NEON gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov. Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom

10ks Zafírové trblietavé prášky MIX

Trblietajúce sa nechty pútajú pozornosť na všetky strany a sú doslova lákadlom pre oči. Pomocou týchto práškov dodáte každému zdobeniu neopakovateľný nádych elegancie a šarmu. Jednoducho kombinovateľné s inými štýlmi zdobenia a jedinečným konečným efektom.

Cena 4,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Gepard Classic 5,5 Silver

Kadernícke nožnice sú špeciálne vyrobené tak aby tvarovo aj cenovo vyhovovali začiatočníkom, ktorým uľahčia prácu. Strihacie ostrie, vysokej kvality, spĺňa požiadavky popredných kaderníkov. Nožnice skvele padnú do ruky, ich špeciálny tvar predchádza chronickej bolesti a zápalu šliach. Nastaviteľná skrutka umožňuje presné ladenie, nožnice sú elegantné,...

Cena 35,00 €
Viac
Skladom

NR. STZ-G049 Nálepky na nechty Merry Christmas

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Milé nadprirodzené postavičky, zasnežená krajinka, vločky, snehuliak, sobík či vianočný stromček prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Modena Velur Vres

Stolička je veľmi dôležitou súčasťou každého kozmetického salónu. Výberom správnej stoličky si zabezpečíte pohodlie a relax pri vykonávaní pracovných úkonov. Kozmetická stolička Modena je vykladaná kamienkami, má hydraulickú pumpu s možnosťou regulácie výšky sedadla. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 95,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Sada kaderníckych nožníc 6,0 Gepard Black

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Nožničky veľkosti 6,0 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z kvalitnej ocele s titánovou povrchovou úpravou pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou...

Cena 52,00 €
Viac
Skladom

Sklenené vlákno na nechty 1m

Fiberglass vlákno je tenké sklenené vlákno, ktorého časti sú prepojené a vytvárajú niečo ako pavučinu. Ide o skvelý inovatívny spôsob ako predĺžiť a spevniť nechty bez použitia tipov a šablóny. Dokonca je vhodné aj v prípade ak vám necht praskne. Nechty predĺžené pomocou skleneného vlákna sú stabilnejšie, pevnejšie a nepukajú.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom

Kozmetická LED lampa s lupou 8DPI

Kozmetická LED lampa Profisimo poskytuje dostatočné svetlo, zväčšenie až 8 DPI a maximálnu presnosť s vynikajúcou viditeľnosťou. Je ideálna na vykonávanie kozmetických, estetických aj zdravotníckych úkonov. Lampa je umiestnená na stabilnom štvorramennom statíve na kolieskach, dokonalé osvetlenie - svetlo poskytuje dojem denného svetla, pri zapnutí...

Cena 99,00 €
Viac
Skladom

NR. JO2104 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Modena Velur Green

Stolička je veľmi dôležitou súčasťou každého kozmetického salónu. Výberom správnej stoličky si zabezpečíte pohodlie a relax pri vykonávaní pracovných úkonov. Kozmetická stolička Modena je vykladaná kamienkami, má hydraulickú pumpu s možnosťou regulácie výšky sedadla. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 95,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR. F636 Nálepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Kód: Spring time STZ 707

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Buničitá vata Double size 2ks

Buničitá vata Double size je zvlášť tvrdená, zložená až z dvanástich vrstiev, výborne nasáva tekutiny, vysoko odolná voči premočeniu, rezaná, dodávaná v klbkovej  forme. Vyvinutá pre väčšiu úsporu a komfort pri práci, vhodná na všetky hygienické účely.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Silk NR.035

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožník Enigma 3ks

Sada kaderníckych nožníc Enigma na strihanie vlasov je určená pre začínajúcich kaderníkov a domáce používanie. Nožničky veľkosti 6,0 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z kvalitnej ocele s titánovou povrchovou úpravou pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou čepeľou pre veľmi precízny a jednoduchý...

Cena 42,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Pozlatko na nechty SILVER

Hľadáte rýchle a efektné ozdoby na nechty, ale neradi bojujete so zložitými dekoráciami? Zaručene vsaďte na penové ultra tenké fólie na nechty, ktoré dokonale priľnú k nechtom. Pomocou nich vytvoríte vysnívané umelecké dielo a zaujímavé kombinácie zabezpečia jedinečný efekt. Ideálne aj pre začiatočníkov, ktorý nemajú s nechtovým stilingom žiadne skúsenosti.

Cena 1,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade