Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Barová stolička Melisa Gold Silver  Kategórie
  • Barová stolička Melisa Gold Silver  Kategórie

Barová stolička Melisa Gold Silver

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

155,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 155,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Barová stolička

Parametre:

- sedadlo otočné o 360 stupňov

- regulácia výšky pomocou pumpy

- šírka sedadla vnútorná - 45cm

- šírka sedadla vonkajšia - 55cm

- výška operadla - 35cm

- nastaviteľné od min. 60cm max. 80cm

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

NR. F926 Nálepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. BN2761 Jesenné vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,75 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Pinzeta na nálepky a ozdoby PINKY

Multifunkčná pinzeta PINKY je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, antistatická, ideálna pre jednoduché uchopenie a osadenie nálepiek a rôznych ozdôb na nechty. Pinzeta má z jednej strany špicaté zakončenie pre ľahké zachytenie nálepiek z fólie alebo uchopenie rôznych ozdôb. Druhá časť pinzety je ukončená zrezaným pogumovaným kopýtkom, ktoré slúži na...

Cena 7,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Stojan na štetce a nástroje Lumis

Veľmi praktický úložný stojan na kozmetické štetce a nástroje je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Tri praktické priehradky pomáhajú urýchliť výber správneho nástroja. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pracovných nástrojov k dispozícií ihneď na pracovnom...

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Black

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich a mierne pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov. Vysoká...

Cena 48,00 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Zoja Brown 60cm

Cvičná hlava Zoja je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov do 60cm.

Cena 49,00 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

46. Black IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

NR. 808 Farebný gél Electric

Nádherné dominantné odtiene farebných gélov zvýraznia vašu ženskosť a vytvoria dokonalú súhru s nadčasovou eleganciou. Paleta dynamických farieb vám zabezpečí dokonalé zdobenie nechtov a úžasné vizuálne efekty. Farebné uv gély majú stredne hustú konzistenciu a dobré samovyrovnávacie schopnosti, sú pružné a veľmi odolné voči nárazom. Vyvinuté pre maximálny...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Cvičná kadernícka hlava Lusy melír

Cvičná hlava Lusy je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov 70cm.

Cena 52,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Brúska na manikúru a pedikúru M13 PROFI 68W Silver-Black

BEZ VIBRÁCIÍ! Super silná multifunkčná brúska s výkonom 68W je vhodná na profesionálnu manikúru, pedikúru a brúsenie gélových nechtov pri dolievke. Ovládaná je intuitívnym dotykovým LCD systémom a otočným gombíkom na zmenu rotácie. Brúska má veľmi kvalitnú, stabilnú, protišmykovú, odľahčenú a kovovú rukoväť bez vibrácií pri prevádzke, je stabilná, počet...

Cena 59,90 € Základná cena 69,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Kód: Spring time YZW3100

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Blok na nechty zr.180

Blok veľmi jemnej zrnitosti slúži na ľahké opracovanie nechtov v okolí nechtovej kožtičky. Ide o mäkký pilník, ktorým sa veľmi ľahko dostanete aj na menej dostupné miesta. Vhodný na zmatnenie nechtov na rukách aj nohách. Blok na nechty použijete pri manikúre, pedikúre a na úpravu nechtov.

Cena 0,99 €
Viac
Skladom

Vzorkovník na zdobenie Balerina Natur 50ks

Profesionálny vzorkovník Balerina je ideálny na farebné laky, gély a gél laky. Zjednoduší prácu pri výbere požadovaného odtieňa farby. Na vzorkovník je možné nalepiť  čísla príslušných odtieňov pre ešte jednoduchšiu manipuláciu. Na vzorkovník sa zmestí 50 farebných odtieňov, možnosť zavesenia, jednoduchá manipulácia, ľahké skladovanie.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom

NR. BN2767 Jesenné vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

Kozmetický vozík Alechandro

Kozmetický vozík Alechandro je určený na odkladanie prípravkov a pomôcok v kozmetických a tetovacích štúdiách. Stolík disponuje jednou zásuvkou a dvomi poličkami. Stolík je stabilný, ľahko sa pohybuje pomocou koliesok, vyrobený z MDF dosky, odolný voči mechanickému poškodeniu a poškriabaniu. Maximálna nosnosť 30kg.

Cena 175,00 €
Viac
skladom do 7 dni

NR. LS-J82Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom