Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Barová stolička Melisa Mat Velur Black  Kategórie
  • Barová stolička Melisa Mat Velur Black  Kategórie

Barová stolička Melisa Mat Velur Black

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

145,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 145,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom do 7 dní

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Barová stolička

Parametre:

- sedadlo otočné o 360 stupňov

- regulácia výšky pomocou pumpy

- šírka sedadla vnútorná - 45cm

- šírka sedadla vonkajšia - 55cm

- výška operadla - 35cm

- nastaviteľné od min. 60cm max. 80cm

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Farebný uv gél Lola NR.016

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. STZ 810 Vodové nálepky na nechty Primavera

Dizajnová kreativita, vkus a rôznorodý štýl v podobe kvetov a listov prináša táto veľmi prirodzená kolekcia. Kolekcia bola navrhnutá na originálne zdobenia vhodné na koždodenné nosenie. Vodolepky na nechty sa jednoducho nanášajú, majú dokonalú priľnavosť, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Stojan na štetce a nástroje Lumis

Veľmi praktický úložný stojan na kozmetické štetce a nástroje je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Tri praktické priehradky pomáhajú urýchliť výber správneho nástroja. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pracovných nástrojov k dispozícií ihneď na pracovnom...

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

STZ 1098 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Podložka pod ruky na manikúru Valeria Perlova ružova

Exkluzívna manikérska podložka na ruky pre zákazníčku zaručuje maximálne pohodlie v primeranej pracovnej výške, ľahko sa čistí a dezinfikuje. Podložka je vyrobená z kvalitnej ekologickej kože odolnej voči šúpaniu a poškriabaniu, podložka sa nešmýka, nožičky sú chrómové. Dokonalé spracovanie, najlepšie materiály. Farba: perlova-ružova.

Cena 52,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec na nechty Krystal Oval Nr.6

Exkluzívny štetec Krystal je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 6,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

STZ 893 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,85 €
Viac
Skladom

NR.1 Transfer fólia na nechty black

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc 5,5 Gepard Blue

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Nožničky veľkosti 5,5 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z kvalitnej ocele s titánovou povrchovou úpravou pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou...

Cena 52,00 €
Viac
Skladom

Kozmetický kufrík GLAMI Rose-Gold

Kozmetický kufrík Glami je ideálny na prenášanie a uskladnenie kozmetických doplnkov pre mobilné nechtové stylistky, kozmetičky alebo vizážistky. Kufrík má dokonalý dizajn s ružovo zlatým kovaním a perfektným organizátorom na laky alebo iné prípravky. Vyrobený z pevnej konštrukcie, skladací s možnosťou vloženia UV/LED lampy, obojstranne otvárateľný s...

Cena 52,00 €
Viac
Skladom

NR. F784 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Vanesa Silver

Kolekcia kozmetických stoličiek Vanesa je bezpochyby tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia luxusné a jedinečné kúsky. Stoličky pôsobia veľmi dominantne a pútajú svojim dizajnom na všetky strany. Podstava je chrómová, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 129,00 €
Viac
Skladom do 7 dní

Cvičná kadernícka hlava Sofia Black 55-60cm

Cvičná hlava Sofia je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov do 55-60cm.

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Buničitá vata Double size 2ks

Buničitá vata Double size je zvlášť tvrdená, zložená až z dvanástich vrstiev, výborne nasáva tekutiny, vysoko odolná voči premočeniu, rezaná, dodávaná v klbkovej  forme. Vyvinutá pre väčšiu úsporu a komfort pri práci, vhodná na všetky hygienické účely.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Frote čelenka extra široká PINK 1ks

Kozmetická čelenka je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk, nedráždi ani neťahá pokožku. Používa sa v kozmetických salónoch na uchytenie vlasov pri vykonávaní rôznych kozmetických úkonov. Zľahčuje a zjednodušuje prácu kozmetičkám pri výkone ich povolania. Prateľná, s možnosťou opakovaného používania.

Cena 3,50 €
Viac
Skladom