Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Blok na nechty zr.240  Kategórie
  • Blok na nechty zr.240  Kategórie

Blok na nechty zr.180

Blok veľmi jemnej zrnitosti slúži na ľahké opracovanie nechtov v okolí nechtovej kožtičky. Ide o mäkký pilník, ktorým sa veľmi ľahko dostanete aj na menej dostupné miesta. Vhodný na zmatnenie nechtov na rukách aj nohách. Blok na nechty použijete pri manikúre, pedikúre a na úpravu nechtov.

0,99 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 0,99 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Blok na nechty

Farba: biela

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Značka: CN nails

NR.716 Farebný gél Pandora

Farebné gély Christmas sa vyznačujú veľmi vysokou koncentráciou glitrov a dokonalými samo- vyrovnávajúcimi vlastnosťami. Majú unikátne zloženie, ktoré zabezpečí vysokú mieru krytia a farebnú stálosť. Odhaľte novú generáciu zmyselných farieb s hodvábne jemnou textúrou.

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom

STZ 899 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

NR. Me057 Nálepky na nechty Nápisy

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Sada na modeláciu nechtov poly gélom ŠTART

Sada na nechty ŠTART je určená na predĺženie prírodných nechtov bez použitia tipov a lepidla pomocou poly gélu. Ideálna na rýchlu a jednoduchú modeláciu nechtov v pohodlí domova. Sada obsahuje všetky nevyhnutne potrebné pomôcky a materiál na modeláciu okrem lampy. Systém modelácie pomocou poly gélu predstavuje jednu z najodolnejších foriem predĺženia...

Cena 45,99 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Kód: STZ-SJ004

Nálepky na nechty Gold and Black

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. STZ25 Vodolepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

The Pastels Great Bay Breze 2402

Farebné gély The Pastels Great sme navrhli pre rýchlu, salónovú prácu a vďaka dokonalej pigmentácií je nanášanie doslova zážitkom. Gély majú perfektnú kryciu schopnosť, výbornú konzistenciu s veľmi rýchlou a jednoduchou aplikáciou. Farebné gély The Pastels Great stačí naniesť v jednej vrstve pre perfektné výsledky. Určené na profesionálnu prácu s dôrazom...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Classic Black and White

Kadernícke nožnice značky Wolf Classic sú určené pre začínajúcich kaderníkov a patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S420, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní,...

Cena 38,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Premio Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 85,00 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

NR.617 Farebný gél Hot Varadero

Dokonale namiešaný koktail NEON gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov. Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. CB176 Glamour nálepky na nechty Black

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Bull

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 75,00 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc 6,0 Gepard Blue

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Nožničky veľkosti 6,0 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z kvalitnej ocele s titánovou povrchovou úpravou pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou...

Cena 52,00 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Manhattan

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR.9 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.60 Volfrámový nadstavec do brúsky

MAXIMÁLNE ZNIŽENIE PÁLENIA! Volfrámový brúsny nadstavec z vysoko kvalitnej ocele veľmi dobre odvádza teplo pri brúsení gélu a akrylu pri dolievke. Tvrdý, s extrémne dlhou životnosťou, zaručuje špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Silná zrnitosť.

Cena 12,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade