Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Znížená cena
NR. 715 Farebný gél Tofee  Kategórie
  • NR. 715 Farebný gél Tofee  Kategórie
  • NR. 715 Farebný gél Tofee  Kategórie

NR. 715 Farebný gél Tofee

Nádherné dominantné odtiene farebných gélov zvýraznia vašu ženskosť a vytvoria dokonalú súhru s nadčasovou eleganciou. Paleta dynamických farieb vám zabezpečí dokonalé zdobenie nechtov a úžasné vizuálne efekty. Farebné uv gély majú stredne hustú konzistenciu a dobré samovyrovnávacie schopnosti, sú pružné a veľmi odolné voči nárazom. Vyvinuté pre maximálny komfort z používania.

6,50 €
5,20 € Zľava 20%

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 5,20 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Farebný uv gél

Spôsob použitia: Doba tvrdnutia v uv lampe je dve minúty/ LED lampe 60 sec..

Obsah: 5ml

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Kód: Light Brown

Značka: Nikk Molé

Farba na obočie a riasy Nikk Molé svetlo hnedá

Farby na obočie a riasy Nikk Molé sú určené na profesionálne farbenie obočia a rias s dokonale krásnym výsledkom prirodzeného a dlhotrvajúceho efektu. Farby vďaka obsahu keratínu a kyseliny hyalurónovej poskytujú maximálnu starostlivosť o obočie a mihalnice počas samotného farbenia. Vďaka tomu je vylúčený akýkoľvek škodlivý vplyv farby na kožu či chĺpky....

Cena 9,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Sada pilníkov 3ks - Zebra banán 180/240

Kombinovaný pilník Banán je vhodný na umelé aj prírodné nechty. Skladá sa z dvoch častí, jemnejšia drsnosť 240 je ideálna na skracovanie, tvarovanie a úpravu prírodných nechtov. Drsnejšia strana pilníka so zrnom 180 je vhodná na skracovanie, tvarovanie a úpravu umelých nechtov. Pilník v tvare banána zabezpečuje presne a súmerne brúsenie nechtov.

Cena 1,85 €
Viac
Skladom

Kód: BN1409

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Kód: 5

Nr.5 Spider gel - červeny

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. F923 Nálepky na nechty Easter

Kolekcia nálepiek Beautiful Easter sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom

Kazetová odsávačka prachu 80W

Bezvrecková odsávačka s extrémne vysokým výkonom a novým systémom vákuového odsávania prachu s výkonom 80W. Vo vnútri má špeciálny filter, ktorý pohlcuje prach a bráni jeho návratu von, čo sa často stávalo v predchádzajúcich verziách absorbérov vakuového systému. Filter sa ľahko čistí, je opakovane použiteľný a vydrží dlho. Životnosť zariadenia je viac...

Cena 39,90 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Modelážny gél 3v1 Amber Gold

Amber Gold je modelážny gél s dokonalými vlastnosťami 3-fázového systému, ktorý vytvára na nechtoch jedinečný trblietavý efekt. Konzistencia gélu je medová, po polymerizácií je pevný, vhodný aj na dlhé a problematické nechty. Trblietavý kamuflážny odtieň zjednocuje povrch nechtov a vytvorí nádherný efekt, modeláciu a zdobenie v jednom kroku. Určený na...

Cena 12,16 € Základná cena 15,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Gepard 6,0 Superior Alumia

Kadernícke nožnice značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia skrutka, odľahčené a pohodlné...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom

Hrot na miešanie gélov Pink

Hrot slúži na rozmiešavanie gélov, lakov a iných prípravkov, ktoré sa používajú v nechtovom štúdiu a kozmetike. Je to vynikajúca pomôcka, ktorá zjednodušuje a uľahčuje prácu. Jeho výhoda spočíva v tom, že je možné ho po aplikácií utrieť cleanerom (čističom gélu), v prípade nelepivých prípravkov umyť. Hrot je ideálny na niekoľkonásobné používanie, šetrí...

Cena 1,95 €
Viac
Skladom

NR. STZ-CS050 Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom

Železné dlátko nr.9

Vysoko odolné, nehrdzavejúce dlátko slúži na zatlačenie zarastajúcej kožtičky v okolí nechtov. Hygienické, s možnosťou sterilizácie, vhodné na ruky aj nohy. S extra dlhou životnosťou, jednoduchou manipuláciou, ergonomickou rukoväťou.

Cena 2,90 €
Viac
Skladom

Aplikačná ceruzka

Unikátny systém nanášanie kamienkov pri vytváraní nail art zdobení. Aplikátor vyzerá ako ceruzka, ale výplň je zo živočíšneho tuku a zaručuje dokonalé priľnutie kamienkov na hrot ceruzky. Vyrobený s dôrazom na maximálne rýchle a precízne zdobenie nechtov, bez nutnosti zvlhčovania.

Cena 2,85 €
Viac
Skladom

NR.6 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kreslo do kaderníctva Lara Black

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 390,00 €
Viac
Skladom do 7 dni
  • Vypredané

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,50 €
Viac
Vypredané

NR. BD076 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom