Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Nr.5 Spider gel - červeny  Kategórie
  • Nr.5 Spider gel - červeny  Kategórie

Nr.5 Spider gel - červeny

5

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

6,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 6,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Spider gel na nechty

Návod na použitie:

Tenký hrot namočte do gélu a ťahajte gél cez necht. Tak vytvoríte tenké a rovné línie. Neodporúča sa nanášať celoplošne ako gél.

Obsah: 5ml

Detaily produktu
5

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: DS-392

Valentínske vodolepky Kiss

Valentínske nálepky rady PRESTIGE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,70 €
Viac
Skladom

Kreslo do kaderníctva Lara Black-White s podnožkou

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 420,00 €
Viac
Skladom do 7 dni
  • Posledné kusy

Štetec Rose 2v1 na gél + ombre

  Štetec Rose je špeciálne vyvinutý za účelom vykonania modelácia a ombre techniky na nechtoch. Jedna strana štetca má štetiny oválneho tvaru a slúži na modeláciu nechtov gélom, tvarovanie francúzskej manikúry a nanášanie farebných gélov. Druhá strana štetca má špeciálne tvarované štetiny a slúži na vytvorenie ombre zdobenia - dokonalého prechodu medzi...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Sada kaderníckych nožníc 6,0 Gepard Black

Sada kaderníckych nožníc na strihanie vlasov značky Gepard sa vyznačuje výbornou kvalitou a je určená na profesionálne ale aj domáce používanie. Nožničky veľkosti 6,0 majú systém posuvných ramien s pohodlnou rukoväťou. Nožničky sú vyrobené z kvalitnej ocele s titánovou povrchovou úpravou pre zvýšenú ľahkosť a dlhšiu životnosť, ručne leštené s ostrou...

Cena 52,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kefka na nechty Pink

Kefka na nechty je vynikajúca pomôcka, ktorá slúži na odstránenie prachu z nechtov pri pilovaní a jeho následné zmetenie do filtra umiestnenom na odsávačke prachu. Zabraňuje tak zbytočnému vdychovaniu a usádzaniuprachu na pracovnom stole. Štetinky sú vyrobené zo syntetického materiálu, veľmi jemnej tvrdosti a hrúbky.

Cena 2,95 €
Viac
Vypredané

NR. SO-163 Nálepky Just Love Gold

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Štetec na nechty Liner Amber nr.20

Exkluzívny štetec Liner je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Šampón na farbené vlasy Halier 250ml

Šampón Reflect Shampoo je určený na farbené vlasy, ktoré stratili lesk a zdravý vzhľad. Obsahuje jedinečné zložky, ktoré pomáhajú obnoviť štruktúru vlasov, ktoré boli poškodené častým farbením. Šampón vlasy šetrne umýva, hydratuje a navyše pomáha udržiavať ich farbu a lesk po dlhú dobu.

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

NR.6 Transfer fólia na nechty flower

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Fixačné Mydlo na obočie Strawberry 15g

Nikk Molé fixačné mydlo je skutočným zázrakom pre tých, ktorí majú nepoddajné obočie. Chĺpky krásne zafixuje, modeluje, oddeľuje a vytvára efekt laminácie. Skvelo odoláva vlhkosti a udržia obočie v dokonalom stave za každého počasia. Chĺpky intenzívne hydratuje. Vďaka glycerínu a sorbitolu sú chĺpky jemnejšie. Vhodné na každodenné používanie, na denné i...

Cena 11,00 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani White Gold

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho salónu. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Classic Ergo Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Classic sú určené pre začínajúcich kaderníkov a patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní,...

Cena 39,00 €
Viac
Skladom

Kód: D267

Snehové vločky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Silvero Silver

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 89,00 €
Viac
Skladom