Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Nr.4 Spider gel - čierny  Kategórie
  • Nr.4 Spider gel - čierny  Kategórie

Nr.4 Spider gel - čierny

4

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

6,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 6,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Spider gel

Návod na použitie:

Tenký hrot namočte do gélu a ťahajte gél cez necht. Tak vytvoríte tenké a rovné línie. Neodporúča sa nanášať celoplošne ako gél.

Obsah: 5ml

Detaily produktu
4

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Kód: silver

NR. CB175 Glamour nálepky na nechty Silver

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Barová stolička Melisa Gold Med

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 155,00 €
Viac
Skladom do 7 dní

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Grafit

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR. CK003 GOLD Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kód: STZ830

Vodolepky na nechty Summer Listy

Letná, svieža kolekcia nálepiek Summer time priamo volá po nových dobrodružstvách. Motívy plné vitálnych a radostných vzorov, inšpirovaných slnkom a morom vás vnesú do sveta plného relaxu a odpočinku. Jednoduchá aplikácia, určené pre letný nail art s neobyčajným čarom.

Cena 1,90 €
Viac
Skladom

1ks Samolepiace podložky na aplikáciu mihalníc

Samolepiace podložky zaručujú maximálny komfort pri práci s hornými riasami. Dokonale priľnú k pokožke v okolí očí, nedráždia, ideálne pre citlivé oči. Vankúšiky sú anatomicky tvarované, veľmi jemné a príjemné na dotyk, počas aplikácie sa neodchlypujú, zabraňujú poraneniu kože.

Cena 0,75 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Silk NR.035

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. TH1159 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Jesenné listy nr.9

Máte radi netradičné kúsky zamerané na originalitu a výnimočný nechtový dizajn? Jesenné konfety v podobe padajúcich listov vám prinesú nové nápady s ktorými vytvoríte naozaj neobyčajné kúsky. Konfety sú vyrobené z veľmi jemného materiálu s dokonalou priľnavosťou, v rôznych uhloch svetla menia farbu, nevytvárajú na nechtoch hrbolky, neodchlipujú sa,...

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Amanda White

Kozmetická stolička Amanda je navrhnutá v krásnom bielo-zlatom dizajne. Ergonomický tvar sedadla osadeného na mobilnej päťhviezdičkovej základni vám umožní správne držanie tela a výrazne zvýši komfort pri práci. Taburetka má systém výškového nastavenia a je krásnym, štýlovým a moderným kusom nábytku, ktorý vynikne v každom interiéri.

Cena 105,00 €
Viac
skladom do 7dni
  • Posledné kusy

UV sterilizátor + sušička na nástroje 100W

UV sterilizátor používa na dezinfekciu UV žiarenie a používa sa na sterilizáciu rôznych nástrojov, ktoré prichádzajú do styku s kožou a môžu ju poraniť. Jeho využitie je najmä v nechtových štúdiách, kaderníctvach kozmetike, SPA centrách ale aj v medicíne. UV žiarenie účinne bojuje proti vírusom, baktériám a iným patogénom, ktoré sú náchylné na zničenie...

Cena 89,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Sterilizátor UV & HOT BN-208B

Kozmetický sterilizátor je profesionálny kozmetické zariadenie, ktoré zaisťuje kompletnú sterilitu kozmetických nástrojov a zariadení. UV žiarenie a vysoké teploty (120 ° C) zaručujú 100% bezpečnosť pre osoby vykonávajúce procedúry aj pre klientov.

Cena 189,00 €
Viac
Skladom do 3dní

Dámsky cop z kanekalonu - čierny

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 10 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom

Superstar Top No Wipe gél

Výrazný multi trblietavý efekt! Superstar Top gél je efektový, priehľadný top gél s miliónmi multi trblietavých  častíc. Gél je bez výpotku, jednoducho sa nanáša pomocou štetca z flakónika, mimoriadne trvanlivý proti škrabancom, vrchný povrch sa neroztrhá ani neodlupuje. Vysoko lesklý, s výraznými čiastočkami trblietok, ideálny na oživenie celoplošne...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Kód: STZ-CS134

Nálepky na nechty Prestige French Black

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,10 €
Viac
Skladom