Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Akcia!
  • Znížená cena
Poly Liquid 100ml  Kategórie
  • Poly Liquid 100ml  Kategórie

Poly Liquid 100ml

Poly Liquid je unikátna tekutina, ktorá zabezpečuje prácu s polygélom. Vďaka liquidu sa poly gél bude pohodlne a perfektne tvarovať na nechtoch, slúži aj na uhladenie povrchovej štruktúry gélu. Polygél je sám o sebe veľmi lepkavý, bez použitia tejto tekutiny je práca s ním nemožná.

5,50 €
4,00 € Zľava 1,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 4,00 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
(3/5) z 1 hodnotení(ia)
Čítať recenziu
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Poly liquid

Balenie: 100ml

Návod na použitie: Navlhčite štetec do poly liquidu a tvarujte necht poly gélom. Postup opakujte až kým nebudete mať požadovaný tvar nechta.

Detaily produktu

 Recenzie (1) - Moderovanie recenzie  

Póly Liquid 100mll
Nahlásiť zneužitie

Dom spokojná ,svoju úlohu plní dokonale

Autor: Andrea Ž. na 25.04.2021
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Prírodný depilačný vosk DepiloMax 400ml

Kvalitný depilačný vosk DepiloMax bol testovaný v kozmetických salónoch a spĺňal najnáročnejšie požiadavky zákazníkov. Najnovšia technológia od DIMAX – DepiloMax je na rozdiel od tradičného vosku vylepšená o stupne zahrievania vosku. Vosk sa zahrieva už pri nižších teplotách, čím sa eliminuje prípadné popálenie. Vosk tuhne pomalšie, čo zmäkčuje chĺpkové...

Cena 8,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kozmetická lampa MOON white

Profesionálna kozmetická LED lampa MOON poskytuje dokonalé osvetlenie bez tieňov. Svietidlo je možné nastaviť do mnohých polôh vďaka nastaviteľnej výške stojana (135-188 cm), čo zaručuje maximálny komfort práce. Pohyblivá hlava lampy umožňuje otáčanie o 360 stupňov, čo umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie polohy osvetlenia. Predĺžená oblúkovitá hlava...

Cena 175,00 €
Viac
skladom do 3 dni
  • Vypredané

Značka: CN nails

NR.361 Bezvýpotkový gél Stella Neon

Kolekcia gélov No Wipe obsahuje vysokokvalitné pigmenty s výbornou krycou schopnosťou už v jednej vrstve. Farebné gély sú stálofarebné, bez potreby miešania pred aplikáciou. Jednoduché nanášanie, rýchlo krycie, s rovnomerným nanášaním, redšej konzistencie, vyvinuté pre maximálny komfort z používania.

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Vypredané
  • Natural

Štetec na gél Diamond Flat Nr.6

Profesionálny štetec Diamond je špeciálne vyrobený na modeláciu nechtov gélovou metódou. Štetiny majú dokonale upravený tvar, ktorý umožňuje rovnomerné nanesenie gélu v okolí nechtovej kožtičky. Je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných prírodných vlasov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 6,90 €
Viac
Skladom

NR.5 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Superior Toneo Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 65,00 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Armani Velur Gold Fuksia

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho interiéru. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Podložka pod ruky na manikúru Valeria Silver hladka

Exkluzívna manikérska podložka na ruky pre zákazníčku zaručuje maximálne pohodlie v primeranej pracovnej výške, ľahko sa čistí a dezinfikuje. Podložka je vyrobená z kvalitnej ekologickej kože odolnej voči šúpaniu a poškriabaniu, podložka sa nešmýka, nožičky sú chrómové. Dokonalé spracovanie, najlepšie materiály. Farba: silver hladka.

Cena 52,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Primavera Rose

Snívate o dokonale pastelových nechtoch vyplnených trblietavým leskom pri každom pohybe vašej ruky? Prichádzame s niečím novým! Nepravidelný povrch, rozmanitosť lesklých častíc a veľkolepý efekt, ktorý zaujme každým pohybom ruky. Zahaľte nechty viacrozmernou 3D textúrou a dievčenskou sviežou rozmanitosťou. Ideálne na vytváranie farebných, originálnych...

Cena 4,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice pre ľavákov Gepard Superior Fiolet 6,0

Kadernícke nožnice pre ľavákov značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov a mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej nerezovej ocele S440, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná...

Cena 54,00 €
Viac
Skladom

Štetec Karo na Ombre

Výborný štetec na techniku ombre slúži k vytvoreniu dokonalého prechodu medzi dvomi alebo viacerými farbami pomocou špeciálne tvarovanými štetinami. Jemne preriedené štetiny rôznej dĺžky zabezpečujú ľahký, kĺzavý pohyb s perfektným tieňovaním farebných gélov.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Nr3. Silikónový štetec 2v1 na gél

Silikónový štetec s hrotom 2v1 je určený na nanášanie gélu a zdobenie nechtov. Špeciálne silikónové štetce nezanechávajú nežiadúce štetiny a počas modelácie tak nedochádza k tvorbe vzduchových bublín ako pri klasických štetcoch. Modelácia je veľmi efektívna s minimálnou tvorbou odchlipkov. Výhodou je tiež mimoriadne jednoduché a rýchle čistenie.

Cena 4,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: DP 309

Nálepka FRANCH DP 309

Nálepky na nechty Franch sa používajú na luxusnú francúzsku manikúru, ktorá je veľmi obľúbenou alternatívou nail artu. Jedinečné vzory prispôsobené súčasným trendom pôsobia štýlovým dojmom a výborne sa hodia ku každému typu oblečenia. Jednoduchá aplikácia, vysoká priľnavosť, originálne a stále aktuálne.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Kód: moon

Značka: noname

Pilník na nechty MOON 180/240

Profesionálny pilník s extra dlhou životnosťou je vyrobený s dôrazom na precíznu a rýchlu prácu. Povrch pilníka zrnitosti 180/240 zaručuje ľahké vypilovanie gélu. Silueta pilníka s dokonalými krivkami umožňuje pilovanie aj na menej dostupných miestach.

Cena 0,89 €
Viac
Skladom

Kód: 201

Značka: CN nails

Farebný uv gél nr.201

Kolekcia farebných gélov Klasik line sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

Štetec na nechty Liner Amber nr.25

Exkluzívny štetec Liner je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom