Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Znížená cena
  • HEMA FREE
Poly Gél PINK 30g  Kategórie
  • Poly Gél PINK 30g  Kategórie

Poly Gél PINK 30g

Prvý gél svojho druhu s týmto zložením. Ideálny na modeláciu nechtov na  šablóny. Na predĺženie prírodného nechta bez použitia tipov a lepidla. Vykazujúci vlastnosti akrylu, bez chemického zápachu, bez záťaže na nechty s maximálnou pružnosťou. Rýchla práca, bez nežiadúceho pálenia nechtového lôžka. Ideálny na použitie s dual systém formami. Hypoalergénne zloženie.

13,50 €
11,50 € Zľava 2,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 11,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Návod na použitie:

Návod na použitie:

* upravte tvar nechta a zmatnite jeho povrch,

* odstráňte nechtovú kožtičku a očistite nechty cleanerom,

* naneste ultrabond, vložte do lampy na pár sekúnd a následne naneste v tenkej vrstve poly base pre lepšie priľnutie polygélu k nechtovej platničke a vložte do uv lampy na 2min/ led lampy 30sec.

* následne aplikujte poly gél na šablóny pomocou špeciálneho štetca alebo naneste do formy dual system polygél (nechajte polymerizovať v UV lampe 2 min/LED lampe 60sec a upravte ako obvykle),

* modelujte necht na šablónu,

* nechajte polymerizovať v UV lampe 2 min/LED lampe 60sec,

* na záver naneste vrchný gél Diamond Easy.

Balenie: 30g

Detaily produktu

Tabuľka dát

HEMA FREE
HEMA FREE

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

nr.8 Vločky na nechty Tyrkys Multi

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Kód: Foliove ulomky

NR.4 Broken Mirror Effect Foil

Originálny a jedinečný efekt rozbitého zrkadla dosiahnete pomocou tejto neobyčajnej fólie. Častice reflexnej fólie, ktoré vyzerajú ako rozbité zrkadlo - krásne odrážajú svetlo v rôznych uhloch pohľadu a zároveň dodávajú stylingu mimoriadny efekt. Môžete si ich naniesť celoplošne alebo jednotlivo a vytvoriť si tak rôzne možnosti zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

NR. STZ29 Vodolepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom

NR.56 Diamantová fréza na kožtičku

Diamantová fréza na manikúru sa používa na úpravu a odstraňovanie nechtových kožtičiek. Je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele s extrémne dlhou životnosťou a zárukou rýchlej práce v extrémne krátkom čase. Fréza je vhodná na úpravu nechtov na rukách aj nohách.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Sweater TOP powder KASHMIR 10gr

Sweater top powder je jemnúčky prášok s malinkými čiastočkami trblietavého prášku, ktorý sa nanáša na sweater gély. Slúži na vytvorenie neobyčajného kašmírového vzhľadu pri svetríkovom zdobení. Prášok má vynikajúce vlastnosti, neopadáva, nešúpe sa, drží tvar.

Cena 6,32 € Základná cena 7,90 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. F896 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Cvičná kadernícka hlava Pavla Fiolet 80cm

Cvičná hlava Pavla je vhodná na výučbu kaderníckych techník - tvorbu spoločenských účesov, drdolov, braids copíkov a bežný styling. Vďaka špeciálnemu usporiadaniu vlasov sa vlasy nezamotávajú ako na menej kvalitných hlavách. Cvičná hlava sa predáva s príslušenstvom a obsahuje aj systém na upevnenie, dĺžka vlasov do 80cm.

Cena 52,00 €
Viac
Skladom

Štetec na odstraňovanie prachu Lavaza

Štetec na odstraňovanie prachu z nechtovej platničky Lavaza má veľmi jemné štetiny, ktoré nevypadávajú, nemenia tvar, sú veľmi príjemné na dotyk a poskytujú relaxačný pocit pri oprašovaní. Špeciálne, veľmi jemné štetiny čistia nielen povrch nechtov, ale aj ťažko dostupné miesta pri kožtičke. Ergonomický, tvarovaný držiak pre ešte jednoduchšiu prácu.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. F106 Nálepky Just Love

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,10 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Stojan na pinzety

Veľmi praktický úložný stojan na pinzety je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Šesť praktických priehradok pomáha urýchliť výber správnej pinzety potrebnej pri práci. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pinziet ale aj iných nástrojov, ktoré sú k dispozícií...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

2.Mambo Mirror chromatic Efekt

Ste zástancom elegancia s nádychom originality? Chcete zaujať jedinečným štýlom? Skúste tento luxusný prášok s ktorým dosiahnete žiadané výsledky v podobe zrkadlového Mirror efektu. Originálny vzhľad, ultra-lesklý, nová dimenzia luxusu a štýlu.

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Wolf 5,5 Superior Toneo Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 65,00 €
Viac
Skladom

Kód: 331

Značka: CN nails

NR. 331 Farebný gél Mahagón

Nádherné dominantné odtiene farebných gélov zvýraznia vašu ženskosť a vytvoria dokonalú súhru s nadčasovou eleganciou. Paleta dynamických farieb vám zabezpečí dokonalé zdobenie nechtov a úžasné vizuálne efekty. Farebné uv gély majú stredne hustú konzistenciu a dobré samovyrovnávacie schopnosti, sú pružné a veľmi odolné voči nárazom. Vyvinuté pre maximálny...

Cena 5,20 € Základná cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR. CB176 Glamour nálepky na nechty Silver

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

NR. 640 Farebný gél Intens

Dokonale namiešaný koktail Karibik neon gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov.  Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom