Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Čistiaci olej s Mätou po depilácii Arcocere 500 ml  Kategórie
  • Čistiaci olej s Mätou po depilácii Arcocere 500 ml  Kategórie

Čistiaci olej s Mätou po depilácii Arcocere 500 ml

SALÓNOVÉ BALENIE! Olej je určený na ošetrenie pokožky po depilácií a odstránenie zvyškov od vosku. Obsahuje upokojujúce a hydratačné látky. Poskytuje okamžitú úľavu od suchosti a ďalej hydratuje a chráni pokožku. Zanecháva pokožku jemnú a hebkú.

13,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 13,90 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Olej po depilácií 500ml

Spôsob použitia: Po depilácií naneste primerané množstvo oleja na nohy alebo ruky a jemne votrite do pokožky a odstráňte zvyšky od depilačného vosku. Depilačný olej nepoužívajte na oblasť tváre. Pred tým, ako olej nanesiete otestujte ho na menšej ploche tela, aby ste predišli podráždeniu pokožky.
Balenie: 500ml

Detaily produktu
8024908810228

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,00 €
Viac
Skladom

Kód: 404

Značka: CN nails

NR. 404 Farebný gél Volcanic Orange 5ml

Glimmer gély sú navrhnuté na technológií glitrového prachu. Glimmer gél je vlastne farebný gél s glitrami, stredne hustej konzistencie, minimalizuje vynaloženie úsilia pri nanášaní práškov na nechty, gél je efektový, nie plne krycí, vhodný na vytvorenie sviežeho looku, na dozdobenie, alebo na farebný gély na dosiahnutie glitrového efektu. Glimmer gély...

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Sada štetcov na líčenie Profi 18ks

Sada štetcov Profi je určená na profesionálne líčenie a vytváranie dokonalého maku upu tváre, očí, obočia, pier a dekoltu. Obsahuje až 18 mäkkých, syntetických štetcov rôznych tvarov a veľkostí určených na dokonalú a cielenú aplikáciu make upu. Štetce sú uložené v elegantnom púzdre s praktickým uskladnením každého štetca v samostatnej prepážke.

Cena 16,90 € Základná cena 19,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR.5 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Superior Fiolet Multi

Kadernícke nožnice značky Wolf Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov ale aj mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S500, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia...

Cena 45,00 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. BN1951 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,60 €
Viac
Posledné kusy v sklade

113. Carmen IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom

Sada na odstránenie gél laku

Sada na odstránenie Gel Lack Off slúži na rýchle a jednoduché odstránenie gél laku z nechtov bez poškodenia nechtovej platničky. Revolúčna novinka v podobe fóliových pásikov nahrádza neefektívne nástroje pomocou ktorých bolo odstraňovanie zdĺhavé. Hrot, ktorý sa nachádza v sade je vyrobený z čiastočiek umelého kameňa a prispieva ešte k účinnejšiemu...

Cena 15,90 €
Viac
Skladom

NR. A1582 Jarné nálepky na nechty

Kolekcia nálepiek Beautiful Finger sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

NR.5D-K265 Vianočné nálepky na nechty 5D

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Vypredané

NR.84 Brúsny nadstavec keramika + oceľ

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec je spracovaný najnovšími technológiami, ktoré zaručujú špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie gélových a akrylových nechtov bez pocitu pálenia nechtového lôžka. Maximálne dlhá životnosť, dokonalá tvrdosť, extrémna odolnosť,...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Amareto NR.042

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE
  • Posledné kusy

Poly Gél WHITE

Prvý gél svojho druhu s týmto zložením. Ideálny na modeláciu nechtov na  šablóny. Na predĺženie prírodného nechta bez použitia tipov a lepidla. Vykazujúci vlastnosti akrylu, bez chemického zápachu, bez záťaže na nechty s maximálnou pružnosťou. Rýchla práca, bez nežiadúceho pálenia nechtového lôžka. Ideálny na použitie s dual systém formami. Hypoalergénne...

Cena 13,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Kód: D260

Snehové vločky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Značka: CN nails

1. White IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

Kadernícke kreslo Umber

Kadernícke kreslo Umber je spojením elegancie, nadčasového dizajnu a originálneho vzhľadu. Je predurčené do luxusných interiérov s exkluzívnymi prvkami. Vyrobené z kvalitnej eko kože, s možnosťou hydraulického nastavenia výšky sedadla a stabilnou štvorcovou základňou.  

Cena 490,00 €
Viac
sklaodm do 7dni