Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Posledné kusy
3D mihalnice SILK 15mm - 0,20  Kategórie
  • 3D mihalnice SILK 15mm - 0,20  Kategórie

3D mihalnice SILK 15mm - 0,20

Vysoko kvalitné hodvábne 3D mihalnice sú vyrobené zo syntetického materiálu. Označenie Silk sa používa kvôli ich zvýšenému lesku. Mihalnice sú už na prvý pohľad plnšie a preto sa používajú na zvýraznenie ešte dramatickejšieho pohľadu. Mihalnice sú balené v pásikoch a aplikujú sa technológiou Easy off (každý pásik môže byť odstránený a prilepený na ruku). Ide o najlesklejšie 3d mihalnice.

9,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 9,90 €

S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Hodvábne 3d mihalnice


Návod na použitie: Pred použitím očné viečka odmastite. Ak ste pravák zvoľte si za začiatok lepenia rias ľavé oko, ak ste ľavák začnite pravým okom. Aplikácia rias začína vždy zo stredu oka. Lepte jeden trs za druhým, pohybujúc sa smerom k vonkajšej strane oka. Vráťte sa späť do stredu oka a postupne pokračujte smerom k vnútornej časti oka.

1) Naneste niekoľko kvapiek lepidla na kus fólie

2) Podložte očné viečko páskou

3) Jemne naberte hodvábne 3D mihalnice pomocou profesionálnej pinzety a ponorte špičku do lepidla

4) Nalepte riasy tak, aby sa jednotlivo nedotýkali

5) Opatrne pridržiavajte riasy s pinzetou a chvíľku počkajte, kým lepidlo nevyschne

Ako sa starať o hodvábne 3D mihalnice

- Po nalepení mihalníc nesmú prísť 24 hodín do styku s vodou.
- Sráňte sa sauny a parného kúpeľa.
- Nenechajte tiecť prúd vody bezprostredne na mihalnice.
- Nepretierajte si oči.
- Používajte špirály na báze vody (v prípade, ak sa rozhodnete používať špirálu)
- V prípade ak používate špirálu, nanášajte ju od stredu mihalníc po konce, dbajte, aby sa farba nedotýkala korienkov.
- Používajte odličovadlo na báze vody.
- Na mihlnice nepoužívajte trvalú (dauer).
- Nepoužívajte mechanickú kulmu na riasy, ale výlučne kulmu s tepelným účinkom s napájaním na batérie.
- Mihalnice nevyťahujte (môžete s nimi vytiahnuť aj prirodzené mihalnice, resp. poškodiť korienky).

Detaily produktu
0

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kadernícke nožnice pre ľavákov Gepard Superior Pink 6,0

Kadernícke nožnice pre ľavákov značky Gepard Superior sú určené pre začínajúcich kaderníkov a mierne pokročilých. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej nerezovej ocele S440, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná...

Cena 54,00 €
Viac
Skladom

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Penový pilník 100/180

Penový, kombinovaný pilník na nechty je zložený z jemnejšej (100) a drsnejšej (180) časti. Kombinovaný pilník je vhodný na prípravu prírodných nechtov pred aplikáciou gélu. Vďaka penovej výstelke zabraňuje poraneniu pokožky v okolí nechtových kožtičiek a zaručuje tak dôkladne odmastnenie prírodného nechta.

Cena 1,45 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Šablóny na nechty 500ks

Samolepiace šablóny sú určené na predlžovanie prírodných nechtov pomocou gélu a akrylu. Šablónky sa jednoducho zafixujú o prírodný necht a vytvoria podklad pre nanesenie a tvarovanie gélu či akrylu. Vodiace náčrty na šablóne sú pomocníkom pre voliteľnosť dĺžky i šírky modelácie. Papierovú formu je možné použiť iba na jednu modeláciu nechtov.

Cena 7,90 €
Viac
Vypredané

IBIO - Očný krém kostihoj + Slez

Ľahký tonizujúci krém s obsahom lipozómov, extraktov slezu a kostihoja, spomaľuje tvorbu jemných rýh a vrások na citlivých miestach okolo oči a úst. Krém je vhodný na ošetrenie normálnej, suchej a zmiešanej pleti. Dobre sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Je vhodný aj podkladový krém pod make-up.

Cena 7,95 €
Viac
Skladom

Štetec na nanášanie farby Aspira

Štetec Aspira bol vyrobený za účelom profesionálnej aplikácie farby na obočie a kreslenie očných liniek. Perfektne tvarované, skosené štetiny, zaručujú kĺzavý pohyb a dokonalé tvarovanie. Štetiny sú veľmi jemné a príjemné na dotyk,  vyrobené z kvalitných syntetických vlasov napustených špeciálnou tekutinou, ktorá udržiava farbu. Rúčka je krátka, výborne...

Cena 6,20 €
Viac
Skladom

Barová stolička Melisa Mat Velur Black

Barová stolička Melisa prináša nadčasovú eleganciu do každého interiéru. Stolička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné, pevné s maximálnou životnosťou. Má pevný základ a stabilnú konštrukciu s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 145,00 €
Viac
Skladom do 7 dní
  • Posledné kusy

Profesionálna brúska na manikúru a pedikúru

Profesionálna, veľmi kvalitná brúska na manikúru a pedikúru je určená na každodennú salónovú prácu. Svojou silou 80W patrí do vyššej kategórie brúsiek. Pero je bez vybrácií, veľmi tiché počas prevádzky, plynulá regulácia, 0-40 000 otáčok za minútu, kvalitná rukoväť s twist-lock systémom – pre pohodlnú výmenu nadstavcov. Brúska má inteligentný displej s...

Cena 120,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. CK003 SILVER Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Flame 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 125,00 €
Viac
Skladom

NR. BD076 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR. BN1680 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: Foliove ulomky

NR.6 Broken Mirror Effect Foil

Originálny a jedinečný efekt rozbitého zrkadla dosiahnete pomocou tejto neobyčajnej fólie. Častice reflexnej fólie, ktoré vyzerajú ako rozbité zrkadlo - krásne odrážajú svetlo v rôznych uhloch pohľadu a zároveň dodávajú stylingu mimoriadny efekt. Môžete si ich naniesť celoplošne alebo jednotlivo a vytvoriť si tak rôzne možnosti zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kozmetický kufrík Lamaze Multi

Kozmetický kufrík Glami je ideálny na prenášanie a uskladnenie kozmetických doplnkov pre mobilné nechtové stylistky, kozmetičky alebo vizážistky. Kufrík má dokonalý dizajn s ružovo zlatým kovaním a perfektným organizátorom na laky alebo iné prípravky. Vyrobený z pevnej konštrukcie, skladací s možnosťou vloženia UV/LED lampy, obojstranne otvárateľný s...

Cena 42,90 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Silvero

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 87,00 €
Viac
Skladom

Dámsky cop z kanekalonu - sivy

Cop na gumičke, ručne robený z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky) je ideálny do jedného výčesového copu. Na jednej gumičke je 12 zväzkov, cop je vhodný na riedke, krátke vlasy, ktoré vám dokonale zahustí. Vlasy sú na dotyk na nerozoznanie od pravých vlasov, vlasy je potrebné prečesávať kefou so štetinami, ktoré sú ukončené guličkou. Dĺžka cca....

Cena 29,90 €
Viac
Skladom