Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Znížená cena
  • Posledné kusy
Magic uv gel  Kategórie
  • Magic uv gel  Kategórie
  • Magic uv gel  Kategórie

Magic uv gel

Z

Aj vy máte veľké množstvo farebných gélov a lakov, ktoré už vyšli z módy alebo sú už zastaralé? Nevyhadzujte ich do koša ani neodkladajte na vrchné poličky. Máme pre vás novú dimenziu uv gélov, ktoré premenia vaše staré farebné gély, laky na nepoznanie. Stačí naniesť v jednej fáze a okamžite zmeníte farebný podklad.

3,95 €
3,16 € Zľava 20%

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 3,16 €

S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Magic uv gel

Návod na použitie: Dôkladne naneste magic uv gél v jemnej vrstve na Váš farebný uv gél alebo lak. Vzápätí sa zmení farba uv gélu alebo laku. Vložte do uv lampy na 2 minúty. Po vytiahnutí z uv lampy očistite nechty cleanerom - čističom a pokračujte obvyklým spôsobom.

Obsah: 8ml

Sfarbenie: do zelena

magic uv gél

Detaily produktu
Z
0

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

NR. BD080 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Darčeková sada Christmas Time

Dokonalá Vianočná vôňa vanilkových rožkov a medovníkov vám prinesie dokonalú Vianočnú atmosféru. Sada je vhodná aj ako praktický darček pod stromček alebo ako odmena pre vaše klientky za vernosť. Obsahuje dezinfekciu na ruky, olejček v kabelkovom balení a olejček s kvapátkom pre ešte jednoduchšiu aplikáciu.            

Cena 13,50 €
Viac
Skladom

NR. STZ998 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Stojan na pinzety

Veľmi praktický úložný stojan na pinzety je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Šesť praktických priehradok pomáha urýchliť výber správnej pinzety potrebnej pri práci. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pinziet ale aj iných nástrojov, ktoré sú k dispozícií...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Sada profesionálnych štetcov NINA 24ks

Sada štetcov NINA je určená na profesionálne líčenie a vytváranie dokonalého maku upu tváre, očí, obočia, pier a dekoltu. Obsahuje 15 mäkkých, syntetických štetcov rôznych tvarov a veľkostí určených na dokonalú a cielenú aplikáciu make upu. Štetce sú uložené v elegantnom púzdre na zaviazanie s praktickým uskladnením každého štetca v samostatnej prepážke.

Cena 19,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

STZ 1094 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kreslo do kaderníctva Lara Black s podnožkou

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 420,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

Značka: CN nails

NR.141 Farebný gél Pure Rosa 5ml

Pastel uv géls je jedinečná, exkluzívna rada pastelových gélov určených pre sebavedomú a modernú ženu. Nebojte sa vystúpiť z davu. Stačí jediný kúsok, a stane sa z vás slečna neprehliadnuteľná. Neodolateľné farby, prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Jesenné listy nr.11

Máte radi netradičné kúsky zamerané na originalitu a výnimočný nechtový dizajn? Jesenné konfety v podobe padajúcich listov vám prinesú nové nápady s ktorými vytvoríte naozaj neobyčajné kúsky. Konfety sú vyrobené z veľmi jemného materiálu s dokonalou priľnavosťou, v rôznych uhloch svetla menia farbu, nevytvárajú na nechtoch hrbolky, neodchlipujú sa,...

Cena 2,20 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kozmetická stolička Armani White Gold

Moderný dizajn a dokonalosť prevedenia zaistili, aby sa táto veľmi výrazná stolička stala zbierkou ba až centrom, pri zariadzovaní vášho salónu. Pevná chrómovaná konštrukcia s možnosťou hydraulicky nastaviteľnej výšky sedadla. Podstava stoličky má päť koliečok a je možné sa na nej pohodlne pohybovať.

Cena 140,00 €
Viac
Skladom do 7dní

NR. BD084 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Štetec na gél Expert Nr.4

Jedinečný štetec Expert je vyrobený z najkvalitnejších nylónových štetín a je určený na použitie v gélovej technike. Ideálny na modeláciu nechtov, tvarovanie farebných špičiek a francúzskej manikúry. Vďaka vynikajúcej elasticite štetín uľahčuje prácu a svojím tvarom zaisťuje dokonalé a rovnomerné rozloženie gélu aj vo veľmi tesnej vzdialenosti od...

Cena 6,90 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Elita

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 79,00 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

NR. 640 Farebný gél Intens

Dokonale namiešaný koktail Karibik neon gélov vám ponúka množstvo výnimočných odtieňov. Nekompromisné farby, ideálne na horúce dni a dovolenkové obdobia. Buďte neodolateľná s novou kolekciou úžasných a luxusných farebných gélov.  Prekrytie v jednej vrstve, nezatekajú, neodlupujú sa, ľahko kombinovateľné, jednoduché nanášanie.

Cena 4,40 € Základná cena 5,50 €
Viac
Skladom

Kadernícky umývací box Selena Black

Fenomenálny dizajn umývacie boxu Selena poskytuje mimoriadny vizuálny efekt. Strieborné podrúčky dodávajú štýl a krásne vyniknú v každom interiéry. Kreslo je vyrobené z kvalitnej eko kože, misa je keramická s nastaviteľným uhlom sklonu misy, možnosť pripojenia vzadu alebo v spodnej časti výrazne uľahčí inštaláciu.

Cena 699,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Kadernícke nožnice Wolf 6,0 Professional Mystic Black

Kadernícke nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne použite pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká...

Cena 69,00 €
Viac
Skladom