Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Znížená cena
Cleaner - čistič gélu na nechty 500 ml CN nails Kategórie
  • Cleaner - čistič gélu na nechty 500 ml CN nails Kategórie

Cleaner - čistič gélu na nechty 500 ml

Čistič gélu je nevyhnutnou pomôckou pri modelácií gélových nechtov. Odstraňuje nevytvrdnutý gél (výpotok) z nechtov po vytvrdnutí v UV lampe. Nanáša sa na buničitú vatu. Pre úsporu doporučujeme cleaner na gelove nechty naliať do praktického dávkovača.

4,50 €
3,60 € Zľava 20%

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 3,60 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Cleaner na gelove nechty 500ml

 

Spôsob použitia: Čistič gélu naneste na buničitú vatu alebo vatový tampón a miernym ťahom zotrite nevytvrdený uv gél po vytvrdnutí v uv lampe.

Obsah balenia: 500ml

Detaily produktu
8588006054040

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Vypredané

Štetec na Poly gél - OVAL nr.6

Obojstranný štetec na poly gél Oval je určený na profesionálne nanášanie poly gélu. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Štetec je obojstranne uzatvárateľný s pohodlnou rukoväťou, ktorá perfektne padne do ruky. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia. Štetec je navrhnutý v krásnom...

Cena 12,50 €
Viac
Vypredané

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Professional Sharky

Kadernícke prestrihávacie nožnice značky Wolf Professional sú určené na profesionálne používanie pre pokročilých kaderníkov. Patria medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené, 30zubov....

Cena 69,00 €
Viac
Skladom

Kód: Spring time BN1765

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

NR.64 Keramický nadstavec na manikúru

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec na manikúru sa používa na úpravu a odstraňovanie nechtových kožtičiek. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie nechtového okolia a záruku rýchlej práce v extrémne krátkom čase. Fréza je vhodná na úpravu nechtov na rukách aj nohách. Nenahrieva sa!

Cena 9,50 €
Viac
Skladom

NR.83 Brúsny nadstavec keramika + oceľ

BEZ PÁLENIA! Keramický brúsny nadstavec s čiastočkami ocele je spracovaný najnovšími technológiami, ktoré zaručujú špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Veľmi krehký, ale odolný a dlhotrvajúci materiál zabezpečuje dokonalé opracovanie gélových a akrylových nechtov bez pocitu pálenia nechtového lôžka. Maximálne dlhá životnosť, dokonalá tvrdosť,...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom

Stojan na štetce

Praktický a účelný, vyvinutý pre tých najnáročnejších zákazníkov. Stojan je vyrobený z jemnej gumy a slúži na odkladanie štetcov. Ideálny pri zdobení nechtov, kde potrebujete použiť viac druhov štetcov a farieb. Šetrí čas, vynaložený na čistenie štetcov, zrýchľuje a uľahčuje prácu. Jednoducho skladovateľný k dispozícií ihneď na pracovnom stole.

Cena 8,99 €
Viac
Skladom

Kozmetická stolička Modena Velur Vres

Stolička je veľmi dôležitou súčasťou každého kozmetického salónu. Výberom správnej stoličky si zabezpečíte pohodlie a relax pri vykonávaní pracovných úkonov. Kozmetická stolička Modena je vykladaná kamienkami, má hydraulickú pumpu s možnosťou regulácie výšky sedadla. Podstava je chrómovaná, poťah vyrobený z kvalitného velúru s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 95,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR. F893 Vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia. Vianočné nálepky na nechty...

Cena 2,90 €
Viac
Skladom

NR.6 Transfer fólia na nechty Ornament

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

NR. CK003 SILVER Halloween nálepky na nechty

Čoraz viac populárnejšie halloween nálepky na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli priaznivci tohto sviatku z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe nadprirodzených javov a bytostí.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Značka: noname

Prenosná odsávačka prachu Profico 40W

Odsávačka prachu je nevyhnutná pri každej práci s frézkou a pilníkom, udržuje hygienu na pracovnom stole, slúži aj ako opierka rúk pri iných úkonoch. Odsávačka prachu je ideálna na malé pracovné stolíky, šetrí miesto, ľahučká, vhodná na prenášanie. Pri jej rozmeroch sa pohodlne zmestí aj do kozmetického kufríka. Povrch je umývateľný a dezinfikovateľný....

Cena 29,95 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Vypredané

NR. F897 Trblietavé vianočné nálepky na nechty

Najprestížnejším a v zimných mesiacoch najvyhľadávanejším dekoračným prvkom v nail art zdobení sú neodmysliteľne vianočné motívy. Stromček, vetvičky či vianočné rukavice prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy.

Cena 2,90 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

BLE 2047 Vodolepky Spring time

Vodové nálepky na nechty Spring Time vás vnesú do sveta romantického dizajnu a určite patria do sortimentu každej nechtovej dizajnérky. Vodolepky na nechty sa jednoducho nanášajú, majú dokonalú priľnavosť, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,20 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Pinzeta na mihalnice Vetus - rovna

Pinzeta Vetus je nevyhnutne potrebná pomôcka pri predlžovaní trsových a objemových mihalníc. Zaručí dokonalejšie a precíznejšie nanesenie rias na očné viečko. Je ideálna pre uchopenie jednotlivých rias a pre ich lepšiu a jednoduchšiu aplikáciu. Pinzeta je antimagnetická, ľahká s pohodlným úchopom a dokonalým zovretím špičiek. Pinzeta nevyžaduje použitie...

Cena 8,90 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: čierna

Podložka pod ruky Exclusive Love

Profesionálna podložka pod ruky na nechty a manikúru je nevyhnutná pri práci každej manikérky. Podložku nie je potrebné montovať, stačí ju jednoducho umiestniť na pracovný stôl. Je potiahnutá čalúneným materiálom podobným koži s prešívanými srdiečkami. Materiál je nelepivý, ľahko sa čistí a dezinfikuje. Vhodná aj pre mobilné manikérky.

Cena 6,80 €
Viac
Vypredané