Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
  • Vypredané
Úložný box na ozdoby  Dávkovače, boxy, nádoby
  • Úložný box na ozdoby  Dávkovače, boxy, nádoby

Úložný box na ozdoby

Veľmi praktický úložný box na ozdoby je ideálnym pomocníkom pri skladovaní rôzneho zdobiaceho materiálu. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Možnosť uskladnenia ozdôb v praktických šuflíčkoch, priehľadný pre dokonalú viditeľnosť, umyvateľný.

12,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 12,00 €

S DPH
Množstvo
Vypredané

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Úložný box na ozdoby

Balenie: 1ks

Detaily produktu

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Kód: biela

Stojan na lak, gel lak

Stojan na laky, gel laky slúži na jednoduchšiu aplikáciu. Zabraňuje vykĺznutiu, spadnutiu fľašky a možnému vyliatiu laku. Napomáha k lepšiemu vloženiu aplikátora do otvoru a následného nanesenia laku na necht. Stojan je vyrobený z ohybného materiálu, prispôsobuje sa hrúbke fľašky, štýlový pre kreatívne nechtové dizajnérky, ktoré nič nenechávajú na náhode.

Cena 4,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Stojan na pomôcky big

Veľmi praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Množstvo úložného priestoru, vyrobený z tvrdého plastu, umyvateľný. Rozmer: hĺbka 12,2cm, výška 7,8cm, dĺžka 21,5cm.

Cena 13,50 €
Viac
Skladom

Kód: 64

Sklenená nádobka na liquid a farbu

Sklenená nádobka na tekutiny sa používa pri akrylovej metóde na odliatie potrebného množstva prípravku a zabraňuje tak jeho nadbytočnej spotrebe. Tiež je možné ju použiť na rozmiešavanie farieb pri farbení obočia. Jednoduchá údržba, skladovanie, vyvinutá pre zjednodušenie a zefektívnenie práce.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom

Magnetický stojan na tipy Excellent

Magnetický stojan Excellent slúži na uchytenie tipu a následnej prezentácií alebo nácviku nail artu. Stojan je ideálny pri natáčaní videí, fotografovaní prác a na celkové zvýraznenie nechtového umenia. Stojan zabezpečuje ideálnu polohu pri práci, umožňuje otáčanie v ruke pre ešte lepšie výsledky. Balenie obsahuje 5 držiakov a špeciálnu hmotu na...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Zásobnik na pomôcky

Praktický zásobník je vhodný na odkladanie rôznych pomôcok. Majte vždy všetko po ruke a dôkladne uložené. Zásobník je možné použiť na odkladanie pilníkov, štetcov, buničitú vatu, formy na akryl, ozdoby a pod. Zásobník je striebornej farby a môžete ho ľahko nakombinovať ku všetkým doplnkom.

Cena 3,99 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Kód: oranžový

Stojan na pilníky a štetce

Praktický a funkčný stojan na pomôcky slúži na rýchle a ľahké uskladnenie nástrojov na nechty. Štyri účelné priehradky sú k dispozícií ihneď na pracovnom stole, zvyšujú komfort pri práci, zabezpečujú prehľadnosť. Jednoduchá údržba, dostupné vo viacerých farebných prevedeniach.

Cena 4,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Prázdna dózička 3g

Praktická, plastová dózička s uzatváraním slúži na usporiadanie a sprehľadnenie zdobiaceho materiálu. Poskytuje maximálne pohodlie pri práci s jednoduchým uskladnením. Objem: 3g. 

Cena 0,45 €
Viac
Skladom

Kód: kvietok

Prázdna dózička 3g

Praktická, plastová dózička s uzatváraním slúži na usporiadanie a sprehľadnenie zdobiaceho materiálu. Poskytuje maximálne pohodlie pri práci s jednoduchým uskladnením. Objem: 3g.  

Cena 0,40 €
Viac
Skladom

Miska na skladanie gélových nechtov

Miska Rose slúži na odstránenie gélu alebo gél laku z nechtov. Je vyrobená z plastickej hmoty a umožňuje odstránenie gélových zvyškov na všetkých nechtov jednej ruky súčasne. Má jednoduché použitie a skracuje čas, ktorý vynaložíte na postupné odstraňovanie gélu po jednom nechte.

Cena 1,60 €
Viac
Skladom

Kód: 1 ks

Zásobník na ozdoby

Praktický zásobník na rôzne ozdoby je vynikajúcim pomocníkom na usporiadanie a sprehľadnenie zdobiaceho materiálu. Dózičky sa otvárajú rotovaním a poskytujú maximálne pohodlie pri práci. Jednoduché uskladnenie s možnosťou dokúpenia ďalších častí na nadstavenie. 

Cena 2,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Púzdro na štetce

Púzdro na štetce Pedro slúži na uloženie a uskladnenie štetcov určených na modeláciu či zdobenie nechtov. Vyrobené za účelom ochrany štetcov, zabraňuje usádzaniu čiastočiek prachu na štetiny a tým zvyšuje ich životnosť. Súčasne zabraňuje tvorbe neporiadku na pracovnom stolíku, pôsobí esteticky s možnosťou uzatvárania.

Cena 4,20 €
Viac
Vypredané
  • Vypredané

Stojan na štetce a nástroje Lumis

Veľmi praktický úložný stojan na kozmetické štetce a nástroje je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Tri praktické priehradky pomáhajú urýchliť výber správneho nástroja. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pracovných nástrojov k dispozícií ihneď na pracovnom...

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

Kód: ružová

Plastový dávkovač 150ml

Plastová nádobka na tekutiny je nevyhnutnou pomôckou pri práci v nechtovom štúdiu. Slúži na úsporu tekutých prípravkov akými sú odlakovač, cleaner, dezinfekcia a pod.. Nádobka má zabudovaný dávkovač, ktorý vám zaručí úsporu materiálu.

Cena 2,75 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: priesvitna

Manikúrna miska Clear

Manikúrna miska je základnou pomôckou pri vykonávaní klasickej, mokrej manikúry. Je vyrobená z plastickej hmoty, tvarovateľná s možnosťou namočenie piatich prstov jednej ruky. Používa sa na dôkladné zmäkčenie kožtičky v okolí nechtov a následne na jej precízne zatlačenie. Miska sa ľahko umýva a je praktická na skladovanie.

Cena 2,89 €
Viac
Vypredané
  • Vypredané

Odkladač na štetce

Štýlový, praktický, účelný vyvinutý pre tých najnáročnejších zákazníkov. Stojan má deväť priehradok na odkladanie štetcov. Ideálny pri zdobení nechtov, kde potrebujete použiť viac druhov štetcov a farieb. Nemusíte ich zakaždým čistiť, stačí ak použijete viac štetcov a odložíte si ich do praktického odkladača. Šetrí čas vynaložený na čistenie štetcov,...

Cena 2,90 €
Viac
Vypredané