Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Plastový dávkovač Prestige  Dávkovače, boxy, nádoby
  • Plastový dávkovač Prestige  Dávkovače, boxy, nádoby

Plastový dávkovač Prestige

ružovy

Plastový dávkovač je vhodný na skladovanie tekutín ako je odlakovač, cleaner, dezinfekcia a iné  prípravky nevyhnutné pri práci nechtovej techničky. Je vyrobený z plastickej hmoty, disponuje uzatvárateľnou poistkou, navrhnutý v originálnom dizajne.

3,10 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 3,10 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Plastový dávkovač

Použite na profesionálne dávkovanie tekutín.

Detaily produktu
ružovy
0

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16
  • Posledné kusy

Kozmetický organizér - malý

Veľmi praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Množstvo úložného priestoru, vyrobený z tvrdého plastu, umyvateľný. Rozmer: hĺbka 8,9cm, výška 6,6cm, šírka 16,8cm.

Cena 9,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kozmetický organizér

Veľmi praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Množstvo úložného priestoru, vyrobený z tvrdého plastu, umyvateľný.

Cena 13,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Púzdro na štetce

Púzdro na štetce Pedro slúži na uloženie a uskladnenie štetcov určených na modeláciu či zdobenie nechtov. Vyrobené za účelom ochrany štetcov, zabraňuje usádzaniu čiastočiek prachu na štetiny a tým zvyšuje ich životnosť. Súčasne zabraňuje tvorbe neporiadku na pracovnom stolíku, pôsobí esteticky s možnosťou uzatvárania.

Cena 4,20 €
Viac
Vypredané

Prázdna nádobka 30g

Praktická, viacúčelová nádobka s vrchnáčikom slúži na odkladanie rôznych kozmetických materiálov ako sú krémy, gély, masky, peelingy, modelovacie uv gély, akrylové prášky a rôzne iné prípravky. Vyrobená z plastu s možnosťou nalepenia vlastného loga. Objem: 30g.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Stojan na štetce a nástroje Lumis

Veľmi praktický úložný stojan na kozmetické štetce a nástroje je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Tri praktické priehradky pomáhajú urýchliť výber správneho nástroja. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pracovných nástrojov k dispozícií ihneď na pracovnom...

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

Stojan na pomôcky big

Veľmi praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že skladovací box vynikne na každom pracovnom stole. Množstvo úložného priestoru, vyrobený z tvrdého plastu, umyvateľný. Rozmer: hĺbka 12,2cm, výška 7,8cm, dĺžka 21,5cm.

Cena 13,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Stojan na laky, gély, gél laky

Stojan Excellent slúži na uskladnenie a sprehľadnenie gel lakov, lakov, zdobičiek a iných tekutých prípravkov na nechty. Spríjemňuje a zefektívňuje prácu, pôsobí štýlovo a prehľadne. Tri praktické priehradky, materiál: plast. V závislosti od veľkosti fľaštičky sa na displej zmestí cca 30 lakov.Rozmer: hĺbka 13,5cm, výška 11cm, šírka 31cm.

Cena 15,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Stojan na štetce Princess

Stojan na odkladanie štetcov Princess je štýlový, praktický, účelný, vyvinutý pre tých najnáročnejších zákazníkov. Stojan je pevný s jednoduchou manipuláciou a skladovaním. Dokonalé prevedenie a elegantný dizajn zaručujú, že stojan vynikne ako šperk na každom pracovnom stole. Priemer 18mm.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Prázdna nádobka 15ml

Praktická, viacúčelová nádobka s vrchnáčikom slúži na odkladanie rôznych kozmetických materiálov ako sú krémy, gély, masky, peelingy, modelovacie uv gély, akrylové prášky a rôzne iné prípravky. Vyrobená z plastu s možnosťou nalepenia vlastného loga. Objem: 15ml.

Cena 1,99 €
Viac
Vypredané

Podložka na fotenie nail art zdobení

Dizajnová podložka v striebornom prevedení je ideálna pre štýlovú prezentáciu nail art zdobení. Krásne metalické okraje s dekoratívnymi kamienkami a polstrovaný stred zaujmú každého milovníka dokonalých fotografií. Strieborná podložka vyzerá na fotografií krásne a dodá jej mimoriadny šik. Rozmery: 69 mm.

Cena 4,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Stojan na pinzety

Veľmi praktický úložný stojan na pinzety je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Šesť praktických priehradok pomáha urýchliť výber správnej pinzety potrebnej pri práci. Stojan je vyrobený z tvrdeného plastu s hladkým a lesklým povrchom, jednoducho skladovateľný s možnosťou uloženia veľkého množstva pinziet ale aj iných nástrojov, ktoré sú k dispozícií...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Stojan na štetce Asos

Praktický úložný box na kozmetické pomôcky a prípravky je ideálnym pomocníkom pri ich skladovaní. Štyri vysoké priehradky sú určené na skladovanie vyšších pracovných nástrojov ako sú štetce, pilníky, gilotíny, kliešte a pod.. Menšie priečinky sú ideálne na malé pracovné pomôcky. Stojan pomáha urýchliť výber správneho nástroja za rýchlejší čas. Vyrobený z...

Cena 8,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Kozmetická prenosná taška

Kozmetická prenosná taška slúži na skladovanie kozmetických prípravkov a pomôcok. Taška je priestranná s veľkým množstvom úložných vreciek, veľmi skladná, nezaberie veľa miesta. Ideálna na prenos kozmetiky s možnosťou stiahnutia a zväčšenia vkladacieho priestoru. Vyrobená z pevnej látky s možnosťou vnútorného čistenia alebo prania v práčke. Rozmery:...

Cena 15,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Miska na kamienky

Praktická trojstranná miska je ideálna pri nanášaní kamienkov na nechty. Pri vysypaní do misky sa kamienky krásne oddelia a vytvoria tak priestor pre ich dokonalé uchopenie. Trojuholníkový tvar umožňuje ich jednoduché vsypanie naspäť do dózičky a ich následne uskladnenie.

Cena 1,99 €
Viac
Skladom

Stojan na štetce Rose

Praktický a účelný, vyvinutý pre tých najnáročnejších zákazníkov. Stojan je vyrobený z jemnej gumy a slúži na odkladanie štetcov. Ideálny pri zdobení nechtov, kde potrebujete použiť viac druhov štetcov a farieb. Šetrí čas, vynaložený na čistenie štetcov, zrýchľuje a uľahčuje prácu. Jednoducho skladovateľný k dispozícií ihneď na pracovnom stole.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Odkladač na štetce

Štýlový, praktický, účelný vyvinutý pre tých najnáročnejších zákazníkov. Stojan má deväť priehradok na odkladanie štetcov. Ideálny pri zdobení nechtov, kde potrebujete použiť viac druhov štetcov a farieb. Nemusíte ich zakaždým čistiť, stačí ak použijete viac štetcov a odložíte si ich do praktického odkladača. Šetrí čas vynaložený na čistenie štetcov,...

Cena 2,90 €
Viac
Vypredané