Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Dagmar D.
04.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Kvalitné gély som s nimi veľmi spokojna
Avatar Gabriela R.
28.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Som veľmi spokojná
Avatar Iveta V.
21.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Žiaden problém s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Avatar Anna S.
08.12.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super obchod,ponúka kvalitné produkty,cenovo prístupné
Avatar Zuzana H.
02.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Tento obchod ma tovar ktory ine nemaju. Rychle dorucenie. Uz objednavat dlhsie a vzdy spokojna.

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 24,90 €
Viac
SKladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber gél je nová, podkladová kamuflážna báza pre perfektnú priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov. Má maximálnu pigmentáciu s dokonalou krycou schopnosťou, vďaka hustejšiemu zloženiu nezateká, zaručuje extrémnu pružnosť a maximálnu pevnosť aj pre veľmi krehké a zničené nechty.

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Diamond easy UV/LED gél 15ml

Bez výpotku! Diamond uv gél je finish gél, ktorý dodá nechtom vysoký, diamantový lesk až po dobu 4 týždňov. Extrémne odolný voči mechanickému opotrebeniu, stálofarebný, neobsahuje žltnúce pigmentové zložky, bez nutnosti prebrusovania a pilovania. Vhodný do UV aj LED lampy.

Cena 11,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
Všetky najpredávanejšie produkty
Sada štetcov 3ks - Zebra  Štetce na zdobenie
  • Sada štetcov 3ks - Zebra  Štetce na zdobenie

Sada štetcov 3ks - Zebra

3KS

Sada štetcov je ideálna na zdobenie vodovými farbami. Obsahuje špeciálne štetce, ktoré sú nevyhnutné pri zdobení kvietkov, lístkov a na ich tieňovanie. Štetce sú vyrobené z kvalitných prírodných vlasov.

8,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 8,90 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 20,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Štetce na zdobenie vodovými farbami

Profesionálne štetce na zdobenie nechtov.

Balenie: 3ks

Detaily produktu
3KS
0

 Recenzie (0) - Moderovanie recenzie  

Pre tento produkt zatiaľ nie sú žiadne recenzie.
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Štetec na zdobenie Great VII.

Štetec na zdobenie nechtov umožňuje ľahký a príjemný spôsob zdobenia ako prírodných tak aj gélových nechtov. Štetec je vhodný na zdobenie nechtov farebnými gélmi, vodovými farbami a lakmi. Je určený na tieňovanie a vyzdvihovanie rôznych zdobení.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom
  • Natural
  • Posledné kusy

Štetec na zdobenie Lia nr.0

Štetec na zdobenie Lia je vyrobený z prírodných vlasov a je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Tenká rúčka napomáha k pohodlnému držaniu a jednoduchej manipulácií. Určený na zdobenie nechtov vodovými farbami, farebnými gélmi a...

Cena 6,20 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Štetec na nechty Liner Amber nr.25

Exkluzívny štetec Liner je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Sada štetcov linerov na zdobenie Fluo 3ks

Sada štetcov na zdobenie Fluo je vyrobená z prírodných vlasov a je určená na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Tenká rúčka napomáha k pohodlnému držaniu a jednoduchej manipulácií. Určené na zdobenie nechtov rôznymi technikami.

Cena 10,50 €
Viac
Vypredané

Štetec na Akvarel Rosa

Štetec Rosa je určený pre maľbu nechtov technikou akvarel. Je vyrobený z prírodných vysokokvalitných jemných vlákien, ktoré tvoria línie. Štetiny sa po navlhčení perfektne spoja do hrotu a sú ideálne pre maľovanie detailov, jemných línií, kvetov, lístkov a dodávajú dielu úplný, realistický vzhľad. Štetec má dlhú, lakovanú, ergonomicky upravenú rukoväť.

Cena 7,20 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Sada štetcov na zdobenie Pink

Sada štetcov Pink je špeciálne vyvinutá na zdobenie nechtov pomocou rôznych techník. Sada obsahuje 8 štetcov s rôznymi zakončeniami. Štetce sú určené na detailné tieňovanie, obkreslovanie línií, rozpíjanie, tónovanie, maľovanie kvietkov, lístkov, nanášanie práškov a pod. Rúčky sú vyrobené z dreva, ergonomicky tvarované, krátke a ľahko uchopiteľné.

Cena 9,50 €
Viac
Vypredané
  • Vypredané

Štetec na zdobenie PINK nr.2

Zrezaný štetec Pink je ideálny na zdobenie nechtov pomocou paiting gélov. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov s výbornou absorbčnou schopnosťou. Používajú sa na zdobenie kvetov, lupeňov, lístkov. Štetec Pink slúži na dosahovanie výborných výsledkov v nail art zdobení.

Cena 5,50 €
Viac
Vypredané

Kód: Lea

Mačací jazýček - Skladací štetec nr.6

Skladací štetec mačací jazýček je určený na dokonalé zdobenie akrylových kvietkov, lístkov a iných motývov. Zjednodušuje a zľahčuje prácu nechtovým dizajnérkam, ktoré začínajú zdobiť nechty akrylovými práškami. Tiež je vhodný aj pre pokročilé dizajnérky, ktorým sa budú lepšie modelovať motívy. Tieto akrylové zdobenia budú pomocou tohto štetca dokonalo...

Cena 6,70 €
Viac
Skladom

Štetec na zdobenie Great V.

Štetec je určený na zdobenie nechtov vodovými farbami, farebnými gélmi a lakmi. Špicaté zakončenie zaručuje dokonalé vytvarovanie línií a jemných ťahov. Štetce sú vyrobené z prírodných vlasov. Tenká rúčka napomáha k pohodlnému držaniu a jednoduchej manipulácií.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Štetec Rose 2v1 na gél + ombre

  Štetec Rose je špeciálne vyvinutý za účelom vykonania modelácia a ombre techniky na nechtoch. Jedna strana štetca má štetiny oválneho tvaru a slúži na modeláciu nechtov gélom, tvarovanie francúzskej manikúry a nanášanie farebných gélov. Druhá strana štetca má špeciálne tvarované štetiny a slúži na vytvorenie ombre zdobenia - dokonalého prechodu medzi...

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Posledné kusy

Štetec na zdobenie PINK nr.4

Zrezaný štetec Pink je ideálny na zdobenie nechtov pomocou paiting gélov. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov s výbornou absorbčnou schopnosťou. Používajú sa na zdobenie kvetov, lupeňov, lístkov. Štetec Pink slúži na dosahovanie výborných výsledkov v nail art zdobení.

Cena 5,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Štetec na zdobenie GOGO

Štetec na nechty Gogo je určený na zdobenie nechtov formou kreslenie tenkých čiar. Dĺžka vlasu až 2,5cm zaručuje veľmi presné a precízne línie. Vyrobený z prírodných štetín, špička štetca napustená špeciálnou tekutinou, pre lepšie absorbovanie uv gélu čo prispieva k rýchlemu, jednoduchému a komfortnému zdobeniu.

Cena 5,20 €
Viac
Skladom

Štetec na nechty GOLD liner nr.7

Exkluzívny štetec Liner je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Silikónový štetec na zalešťovanie práškov

Silikónový štetec slúži na techniku zalešťovania práškov do gélu, nanášanie a modeláciu gélu, tvarovanie smile oblúčika pri francúzskej manikúre. Mäkký silikónový hrot je vyrobený z gumeného materiálu, jednoducho sa udržiava a dá sa očistiť čističom gélu. Štetec ma krásny lesklý medený dizajn s kryštálikmi.

Cena 4,50 €
Viac
Skladom

Kód: Flowers NR.2

Štetec Flowers na zdobenie kvetov a lupeňov

Unikátne štetce Flowers sú navrhnuté pre dokonalé a veľmi jednoduché nazdobenie kvetov na nechty. Jemné nylonové štetinky sú zostrihané do rôznych dĺžok a umožňujú jedným ťahom pomocou daného výrezu namaľovať lupienok. Práca s nimi je veľmi kreatívna a výsledný efekt je dokonalý. Určené pre začiatočníkov ale aj profesionálov na uľahčenie práce.

Cena 4,50 €
Viac
Skladom

Sada štetcov na zdobenie Adria

Sada štetcov Melinda je ideálna na zdobenie nechtov rôznymi technikami, nanášanie farebného gélu a tvarovanie francúzskej manikúry. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov, pružné s rôznymi zakončeniami, tvarom a dĺžkou. Rúčka štetcov je vyrobená z dreva, štetce sú ľahké s jednoduchým úchopom a držaním v ruke.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom